Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımın ilgi çekecek oyuncak arı:26:yorumOyuncak olarak ne ariyosunuz bende peluslar falan warda
ne kadar yumuşak olan lar?telefon?Bunlar var bende pelus hayvanlar ve el kuklaları birde sesli telefon
Canim bende cailliou pepee var laptop var playscool uyku arkadaşı varoyuncak satan var mı?kızım 6 ay
Canim bende cailliou pepee var laptop var playscool uyku arkadaşı var
foto var mı? ve fiyat orenebilirmiim?
CAnım foto aksam koyabilirim ancak 10 ar tl laptop 7 tl pepee ve cailliou buyuk boy olanı 20 kusur cm olanlar playscool 15 tl
playscool ve lepopte ozellik var mı?
tamam .ben almak istyorum.nekadar fiyat dıdınız?ben mesaj sildımPlayscool ninni uyku arkadaşım mmüzikli ışıklı bir oyuncak google yaz çıkıyor benim uyuturken daha çok işime yaratmıştı ona sarılıp uyuyordu oğlum birde yıkanabilir makinada tertemiz her daim:) laptop komplike ı diil biraz basit ama oğlum onunla öğrendiaalfabeyi falan türkçe ingilizce sayılarharfler oöğretiyor şarkı soyluyor
tamam .ben almak istyorum.nekadar fiyat dıdınız?ben mesaj sildım
Canim playscool 15. Laptop 7 tl resim koyamadim ama kusura bakma hic bir sikintisi yok ugrsamadim aksam ama belli zatenbilindik
2si 20tl olur mı?nasıl odeme aypalım?