• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6ay kızıma oyuncak alırım

Bunlar var bende pelus hayvanlar ve el kuklaları birde sesli telefon

Eklentiler

• $005.jpg
    $005.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $003.jpg
    $003.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
foto var mı? ve fiyat orenebilirmiim?

CAnım foto aksam koyabilirim ancak 10 ar tl laptop 7 tl pepee ve cailliou buyuk boy olanı 20 kusur cm olanlar playscool 15 tl

Son düzenleme:
playscool ve lepopte ozellik var mı?

Playscool ninni uyku arkadaşım mmüzikli ışıklı bir oyuncak google yaz çıkıyor benim uyuturken daha çok işime yaratmıştı ona sarılıp uyuyordu oğlum birde yıkanabilir makinada tertemiz her daim:) laptop komplike ı diil biraz basit ama oğlum onunla öğrendiaalfabeyi falan türkçe ingilizce sayılarharfler oöğretiyor şarkı soyluyor

Son düzenleme:
Playscool ninni uyku arkadaşım mmüzikli ışıklı bir oyuncak google yaz çıkıyor benim uyuturken daha çok işime yaratmıştı ona sarılıp uyuyordu oğlum birde yıkanabilir makinada tertemiz her daim:) laptop komplike ı diil biraz basit ama oğlum onunla öğrendiaalfabeyi falan türkçe ingilizce sayılarharfler oöğretiyor şarkı soyluyor
tamam .ben almak istyorum.nekadar fiyat dıdınız?ben mesaj sildım

tamam .ben almak istyorum.nekadar fiyat dıdınız?ben mesaj sildım

Canim playscool 15. Laptop 7 tl resim koyamadim ama kusura bakma hic bir sikintisi yok ugrsamadim aksam ama belli zatenbilindik

Back