68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

yani kısaca 1 lahmacunu ve pidenin 3/4 ünü 2 güne bölerek yedim toplamda yarım litre ayran içmişimdir sanırım yanında domates turşu falan da koydum sence nasıl mavlicim kilo aldırır mı sence hemen adet dönemindeyim de bilemedim

yaa bol bo su içtim ama bir lokum ve biraz üzüm yedim bu nasıl bi diyet günü olduuuu

yaa bol bo su içtim ama bir lokum ve biraz üzüm yedim bu nasıl bi diyet günü olduuuu
bu yediklerinle kilo almasan bile kilo vermen durur dikkat et turşu lokum bunlar diyette kesinlikle yenmemeli biri tuz biri şeker deposu

9 gibi bi de kısır yedim tam oldu 1 değil 2 tabak napıyorum ben ya yarın sıkı bi detoksa girmem lazım tam 63 ü görücem derken kaybediyorum aç karınla yürüyüş beni bekler

Aç karınla sabah 64.3 tüm bu yediklerimle ve spor da yapmadım sence yarına kilo alır mıyım tartı da yok 2.5 litre garanti su da içtim

bugün ve yarın evde değilim ancak perşembe sabah tartılabilirim ya da sabah erkenden bi eczaneye gideyim

kızlar hesaplamadm okulumun acılmasına 13 gün var 13 gün icinde 2-3 kilo vermek istiyorum inşallah ama sanki vücut kilo kaybetme hızını kaybetti gbi geldi ayın 2 snde doktor randevum doktorada söylicem zaten haftalk yazıyrm kilomu , ne yapsam hızlanır acaba bi fikri olan ??

Akşam 5ten sonra yeme bana çok iyi geliyor hemen veriyorum.

ara ara zayıflaman yavaşlayabilir sıkıntı yapma 13 günde 2-3 kilo verirsin stres yapma ozaman vücut kriz durumuna grip yağ depoluyormuş günlük su miktarını ve hareketi artırabilirsin

Akşam 5ten sonra yeme bana çok iyi geliyor hemen veriyorum.
bende daha önce senin gibi yapıyordum ama diyetisyenim bunun yanlış olduğunu yatmadan 2 saat önce bir meyve ve yoğurt yemenin zayıflamayı hızlandırdığını söyledi meyve olarak bağırsak çalıştırıcı kayısı ve incir olması daha iyi
kızlar 62.7 - 63 arası bişeyiim
süpersin eeee yaş genç olunca daha kolay kilo veriliyor

Hımmm enterasanmış. Ama ben uzun süre açlığı seviyorum. Vücudum dinleniyor. Günde iki öğün yerim mesela. Ama herkesin bünyesi ayrı tabi.

Benm diyetisyenmde aynısını söyledi , yatmadan bir buck saat önce ara öğün yediğimzde vücut onla calısıyo tüm gece ve metabolizma hızlanıyor

merhaba bugün yenik düştüm ve bir kaç kaşık irmik helvası yediiim
ne diiiiim sana şimdi profiline baktımda daha 15 yaşındasın gelişim çağında olduğundan herşeyden yemen gerektiğini düşünüyorum ama çok çok az mesela 1 kaşık irmik tatlısından alıp nefsini köreltebilirsin ama dikkat et aşırıya kaçarsan ileri ki yıllarda bu kiloları vermen çok daha zor olur

dün lesliyle yürüdüm müzik açıp oynadım 15 bin adımı geçtim 2 lt su içtim öğünlerimi aynen kaçamak yapmadan tamamladım bugün ise regl oldum ağrım var çok fazla hareket edemiyorum 10 bin adımı tamamlayamayabilirim akşam iyi olursam lesliyle biraz yürürüm sabah domat salatalık peynir zeytin iki dilim ekmek 2 şekersiz çay arada bir armut 3 ceviz öğlen 100 gr tavuk 4 kaşık bulgur pilavı salata yarım bardak yoğurt(1 fazla geliyor)1 dilim ç. ekmek sonrasında şekersiz kahve bir lokma bitter çik.(hastayım ödül verdim:)) şimdilik bu kadar

2 parça fındık kremalı bitter çikolata ve 2 lokum da yediiim ama bunlar benim ödülüm tok karınla 63.9 çıkmak da varmış kaderde
tabi ödül amacıyla yemedim ama kendimi teselli ediyorum bugün de annem pizza yiyelim dedi bugün ziyafet çekicem 1 kilo almak da olsa yiycem kızlar hiç kaçamak yapmadım bi de bi güzel yürürüm saat 7 8 gibi 1 saat 1.30 saat mis gibi yarım kilo falan mı alırım ya da kilo vermem mi durur bu arada 1.70 im

afiyet olsun artık tamamen salma sakın! abur cuburlara dikkat et kiloları hep onlar aldırıyor.

bugün listemde kendi kafama göre değişiklik yaptım sanki diyetisyenin verdiği liste bana fazla geliyor gibi öğlen yemeğimde yoğurdu yarıya indirmiştim akşam da çorba içmedim ekmeğide yarım dilim yedim 21 deki ara öğünümdede sadece 1 dilim kavun yedim yoğurdum kalmamıştı( okadar çok yoğurt yiyorum ki evdekilere bile kalmıyor nerdeyse)
herkese iyi geceler arkadaşlar

mavli selam canım kolay gelsin nasıl gidiyor diyet kaç kilosun en son ne zaman tartıldın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…