Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim solediklerin 38 lira tutuyor.20 lira biraz az degilmi? Kanzin tulumlarini sadece memlekette yazin iki ay giydi orasi biraz soguk diye almistim.tertemizler inan.orta bi yol bulalim anlasalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim solediklerin 38 lira tutuyor.20 lira biraz az degilmi? Kanzin tulumlarini sadece memlekette yazin iki ay giydi orasi biraz soguk diye almistim.tertemizler inan.orta bi yol bulalim anlasalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen de haklısın arkadaşım, benimki bir teklifti.Satış olmadığı için değerlendirmek istersin diye düşünmüştüm sadece. Benimde ikizlerden dolayı bütçem kısıtlı.İyi geceler
Sen de haklısın arkadaşım, benimki bir teklifti.Satış olmadığı için değerlendirmek istersin diye düşünmüştüm sadece. Benimde ikizlerden dolayı bütçem kısıtlı.İyi geceler