...

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim doktorum ameliyatımin ikinci gününde masaja baslamami söyledi bende dediğini yaptım ve gösterdiği gibi masaja başladım. sonrasinda 6. Gün kontrolüne gittiğimde artık masaj yapmana gerek yok birakabilirsin dedi tabii bende onu dinledim ve bıraktım. Sizce dogrumu yaptım ? Şimdi sizlerin sürecini okurken genelde 1. Aydan sonra masaja başlandığınızi ve uzun süre devam ettiğinizi okuyorum. Umarım bir problem yaşamam. Lütfen bana cevap yazin.

canım her doktorun tekniği farklı bana hiç masaj yapma dedi ben istedim ısrarla sordum bir hareket gösterdi çok basit onu yapada yapmayada bilirsin dedi..

canım hep söyleniyor forumdada tv sağlık haberlerindede...hem protezin vücuda alışması bakımından hemde yumuşaması bakımından masajın rolü çok büyükmüş...benimde 1 ayım dolmak üzere ve doktorum masaja başlayalım dedi..yukarıdan aşağıya,aşağıdan yukarıya,sağdan sola,soldan sağa şeklinde protezi oynatarak diye gösterdi ve bi kaç gündür düzenli yapmaya çalışıyorum...arzumada sormuştum elin sürekli göğsünde olsun zararı olmaz demişti...bence yap derim hiç bir sakıncası olacağını düşünmüyorum ve ki senin dikişlerinde tamamen iyi oldu artık ben biraz dikişlerimden çekindiğim için yavaş yavaş yapıyorum...yinede ilk kontrolünde doktoruna bir sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…