- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
- 683
- Konu Sahibi ikicanimvar
-
Arkadaşlar merhaba ben 1 hafta sonra dual plan yöntemi ile 350cc mentor marka yuvarlak protez taktiracagim. Tabi doktorla 350cc diye konuştuk ama ameliyat sırasında deneyecek bakalım okadar büyük olacakmı? umarım daha küçük olmaz. Bu arada ben inanılmaz çok korkuyorum malum kas altı meme büyütme sonrası çok ağrılı geçiyor neredeyse vaz geçmek üzereyim. Kızlar bu süreçte lütfen bana yardımcı olun o korkunç 1 haftayı en kolay şekilde nasıl atlatabilirim. Birde hastaneye yanımda neler goturmeliyim bana bunlarida yazarsaniz çok sevinirim.
Hayirli olsun simdiden canim benimde dual plan oldu o ilk 1 hafta gercekten cok zordu ama kisiye gore degisebiliyor agri olayi 3. Gununde agrisi kalmayanda var o senin agri esigine bagli. Hastaneye yaninda gotureceklerin icin arzum bi konu acmisti oradan bakarsan sana cok yardimci olur bu kadar karar vermissin bu saatten sonra vazgecme bence canim
Teşekkür ederim arkadaşım. Dün akşam senin ameliyat sonrası bütün yazdıklarını okudum çokta korktum :18: maalesef benim ağrı eşiğim düşük nasıl dayanacagimi hiç bilmiyorum. 2 tanede çocuk var Allah benim yardimcim olsun. Patikk sana arkadaşlık isteği göndermiştim kabul edersen çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba ben 1 hafta sonra dual plan yöntemi ile 350cc mentor marka yuvarlak protez taktiracagim. Tabi doktorla 350cc diye konuştuk ama ameliyat sırasında deneyecek bakalım okadar büyük olacakmı? umarım daha küçük olmaz. Bu arada ben inanılmaz çok korkuyorum malum kas altı meme büyütme sonrası çok ağrılı geçiyor neredeyse vaz geçmek üzereyim. Kızlar bu süreçte lütfen bana yardımcı olun o korkunç 1 haftayı en kolay şekilde nasıl atlatabilirim. Birde hastaneye yanımda neler goturmeliyim bana bunlarida yazarsaniz çok sevinirim.
kabul ettim canım. evet ben gerçekten çok acı çektim ilk 1 hafta pişman oldum ama şuanda hiç pişman değilim 1 hafta bittikten sonra çok rahatlıyosun benimde ağrı eşiğim düşüktü biraz dişini sıkıcaksın canım
kabul ettim canım. evet ben gerçekten çok acı çektim ilk 1 hafta pişman oldum ama şuanda hiç pişman değilim 1 hafta bittikten sonra çok rahatlıyosun benimde ağrı eşiğim düşüktü biraz dişini sıkıcaksın canım
Agrilar SIKINTILAR gecici fakat güzelik kalici
Benimde bugün 5. günüm. Sakin vazgecme! Vazgecersen senin kafanda bu Konu kapanacak mi? Tabiki degil. Ben ameliyat olmadan odamda sirami bekliyordum. Bir ara ya ben ne yapiyorum herseyi biraksam kacsam gibi düsüncelere kapilmistim:18:
Senin gibi Herkesin korkulari vardi. Ama olduktan sonrada "IYIKI OLMUSUM" diyorsun!
Buarada benimkilee 505 cc high profil!
Aşkkitabı çok teşekkür ederim. Sanada çok geçmiş olsun umarım şuan sıkıntıların geçmiştir. Bu arada 505 cc nasıl yapilabildi anlamadım helal olsun doktoruna Maasallah sana canım.
Cumartesi günü ameliyat olacağım ama öyle çok korkuyorumki 2 gündür migren ağrısı çekiyorum. Off ne zormuş yaa düşünmekten aklımı kaciracagim.
canım korkma diyemicem çünkü bende aşırı korkuyorum ama yaptıranların güzelliklerini görünce birden cesaretleniyorum. korkulcak bişey olsa bunca insan yaptırmaz şarkıcısından dansözüne diye telkin ediyorum ben hep kendimi. ben ameliyat sonrası acılara dayanamam diye korkuyorum çünkü ağrı eşiğim çokkk ama çoook düşük ama oda kontrol altına alınıyormuş ağrı kesicilerle. senden sonra sırada ben varım ben ogün gelince korkudan bayılırım kesin anesteziye gerek kalmazgüzel haberlerle dönki bende seni görüp teselli olayım
Canım benim yaa korkmakta emin ol çok hakliyiz. Ameliyat olan arkadaşlarımızın paylasimlarini okuyorumda inanılmaz bir süreçten geçiyorlar. Çekeceğim ağrıları düşündükçe vaz gecesim geliyor sonrada eşimin yıllardır ameliyat olacagim diye başının etini yediğim aklıma geliyor ve susuyorum. Off ne vardı benimkilerde birazcık büyük olsaydida bu işlere hiç kalkismasaydim. Bu arada umarım çocuğun falan yoktur ben en çokta çocuklarım için üzülüyorum onlarla nasıl ilgilenecegim hiç bilmiyorum.
Canım benim yaa korkmakta emin ol çok hakliyiz. Ameliyat olan arkadaşlarımızın paylasimlarini okuyorumda inanılmaz bir süreçten geçiyorlar. Çekeceğim ağrıları düşündükçe vaz gecesim geliyor sonrada eşimin yıllardır ameliyat olacagim diye başının etini yediğim aklıma geliyor ve susuyorum. Off ne vardı benimkilerde birazcık büyük olsaydida bu işlere hiç kalkismasaydim. Bu arada umarım çocuğun falan yoktur ben en çokta çocuklarım için üzülüyorum onlarla nasıl ilgilenecegim hiç bilmiyorum.
Tskler canim. Tr deki Drlar biraz daha cekimser büyüklük acisindan. Ama gercekten bombastik durmuyor. Ben Dr demistim alabildigi en büyükü olsun AMA üsten yandan fiskirmasin! 445 cc beklerken 505 cc olmus! :))). Dokum da vardi benim yani toparlanmasi icin zaten 400 cc gerekliydi. Detaylarini merak edersen sayfamdan okuyabilirsin canim. Haftaya resim de koymaya calisacagim.
Sen Cocuk dünyaya getirdiysen, bence cok düsünme.
Ya bu agri olayida biraz da Dr. bagli. Doktorum, "bir cerrahin takküt girisirse memeye ve ordaki dokuya ve sinirlere cok önemsemiyorsa, hersey olmasindan daha fazla zedeleniyor ve agrida daha cok oluyormus", demisti.
Hersey cok güzel olacak kizlarrrr......Pozitif düsünün ki, pozitif olsun :118::118:
Ben bügün isbasi yaptim. amliyat olali 8 gün oldu. Bende söyle 3 ay gecsede su sütyenden kurtulsam diyorum. BENI sadece o SIKIYOR
505 mi?? senin ki mi? O_O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?