...

geçmiş olsun şimdiden inşallah sorunsuz kolay atlatırsın bu süreci.iyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım,hayırlı güzel haberlerle aramızda ol inşallah

Kızlar artık evimdeyim ve çok şükür fena değilim. Dün 11 de ameliyata girdim sanırım 2 saat sürmüş ben uyandigimda saat 2 olmuştu. Öyle inanılmaz ağrılar cekmedim Maasallah deyin olurmu umarım bundan sonrada böyle devam eder. Bana 350cc dual plan yöntemiyle yuvarlak protez takıldı ve direnler var bu biraz sıkıntı yapiyor. Nedendir bilmem ama benimkiler küçük görünüyor aceba bandajlar yüzünden mi öyle görünüyordur ?? Simdilik benden bu kadar sormak istediğiniz sorular varsa yanitlarim hepinizi öpüyorum.

Canim gecmis olsun tekrardan masallah agrinin cok olmamasi guzel bisey umarim boyle devam eder. Direnler ciksin biraz odemlerin insin begenirsin bence simdi takma kafana bunu hic

ikicanımvar, geçmiş olsun arladaşım :)
bizim oraya da gel, orada da kutlarız

canımmmm geçmiş olsunnn atlattın ne güzel darısı başımıza. ağrısız olmana sevindim inşallah hiç ağrı çekmezsin iyileşene kadar. benim en korktuğum şey bu çünkü resimlerini bekliyoruz

bana da küçük gelio hep 325 değil gibi bazen 350 mi taktırsaydım diye pişmanlık oluyo ama bu seferde zorlarsa bedenimi kapsül felan olur diye düşünüyorum iyki bu boyut diyorum geçmiş olsun canım

Cok büyük gecmis olsun gecti giti gördün mü.....Bandajlardan SIKTIGI icin, haliyle tabi biraz daha kücük görünüyor. Sen simdi kücük büyük olayinik takma. Agrim fazla yok diyede, sakin halinden büyük islere girisme. Acisini cikartir ona göre! Ilka hafta cok hasas hafta . Direnler ciktiginda rahatlarsin canim. tekrar gecmis olsun.

canım gecmıs olsun umarım . ıyı gecmistır ameliyat

doktorun kimdi tatlım... ne surectesin paylasırmısın

tatlım beni de kabul edermisin yardıma ıhtıyacım var....

geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun darısı bi türlü olamayanların başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…