• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...

Kızlar bugün saat 10 da ameliyata giriyorum. Umarım bende sorunsuz bir şekilde atlatırım. Egerki bir terslik çıkmazsa yarın evde olurum ve size ayrıntıları yazarım. Ne olur benim için dua edin ve herşey yolunda gitsin. İnanılmaz çok korkuyorum.

geçmiş olsun şimdiden inşallah sorunsuz kolay atlatırsın bu süreci.iyi haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bugün saat 10 da ameliyata giriyorum. Umarım bende sorunsuz bir şekilde atlatırım. Egerki bir terslik çıkmazsa yarın evde olurum ve size ayrıntıları yazarım. Ne olur benim için dua edin ve herşey yolunda gitsin. İnanılmaz çok korkuyorum.
Geçmiş olsun canım,hayırlı güzel haberlerle aramızda ol inşallah :54:

Kızlar artık evimdeyim ve çok şükür fena değilim. Dün 11 de ameliyata girdim sanırım 2 saat sürmüş ben uyandigimda saat 2 olmuştu. Öyle inanılmaz ağrılar cekmedim Maasallah deyin olurmu umarım bundan sonrada böyle devam eder. Bana 350cc dual plan yöntemiyle yuvarlak protez takıldı ve direnler var bu biraz sıkıntı yapiyor. Nedendir bilmem ama benimkiler küçük görünüyor aceba bandajlar yüzünden mi öyle görünüyordur ?? Simdilik benden bu kadar sormak istediğiniz sorular varsa yanitlarim hepinizi öpüyorum.

Kızlar artık evimdeyim ve çok şükür fena değilim. Dün 11 de ameliyata girdim sanırım 2 saat sürmüş ben uyandigimda saat 2 olmuştu. Öyle inanılmaz ağrılar cekmedim Maasallah deyin olurmu umarım bundan sonrada böyle devam eder. Bana 350cc dual plan yöntemiyle yuvarlak protez takıldı ve direnler var bu biraz sıkıntı yapiyor. Nedendir bilmem ama benimkiler küçük görünüyor aceba bandajlar yüzünden mi öyle görünüyordur ?? Simdilik benden bu kadar sormak istediğiniz sorular varsa yanitlarim hepinizi öpüyorum.

Canim gecmis olsun tekrardan masallah agrinin cok olmamasi guzel bisey umarim boyle devam eder. Direnler ciksin biraz odemlerin insin begenirsin bence simdi takma kafana bunu hic

ikicanımvar, geçmiş olsun arladaşım :)
bizim oraya da gel, orada da kutlarız :1:

canımmmm geçmiş olsunnn atlattın ne güzel darısı başımıza. ağrısız olmana sevindim inşallah hiç ağrı çekmezsin iyileşene kadar. benim en korktuğum şey bu çünkü :( resimlerini bekliyoruz

bana da küçük gelio hep :D 325 değil gibi :D bazen 350 mi taktırsaydım diye pişmanlık oluyo ama bu seferde zorlarsa bedenimi kapsül felan olur diye düşünüyorum iyki bu boyut diyorum ;) geçmiş olsun canım :54:

Cok büyük gecmis olsun gecti giti gördün mü:nazar::nazar::nazar::nazar:.....Bandajlardan SIKTIGI icin, haliyle tabi biraz daha kücük görünüyor. Sen simdi kücük büyük olayinik takma. Agrim fazla yok diyede, sakin halinden büyük islere girisme. Acisini cikartir ona göre!:20: Ilka hafta cok hasas hafta . Direnler ciktiginda rahatlarsin canim. tekrar gecmis olsun.

Arkadaşlar merhaba ben 1 hafta sonra dual plan yöntemi ile 350cc mentor marka yuvarlak protez taktiracagim. Tabi doktorla 350cc diye konuştuk ama ameliyat sırasında deneyecek bakalım okadar büyük olacakmı? umarım daha küçük olmaz. Bu arada ben inanılmaz çok korkuyorum malum kas altı meme büyütme sonrası çok ağrılı geçiyor neredeyse vaz geçmek üzereyim. Kızlar bu süreçte lütfen bana yardımcı olun o korkunç 1 haftayı en kolay şekilde nasıl atlatabilirim. Birde hastaneye yanımda neler goturmeliyim bana bunlarida yazarsaniz çok sevinirim.

canım gecmıs olsun umarım . ıyı gecmistır ameliyat

Arkadaşlar merhaba ben 1 hafta sonra dual plan yöntemi ile 350cc mentor marka yuvarlak protez taktiracagim. Tabi doktorla 350cc diye konuştuk ama ameliyat sırasında deneyecek bakalım okadar büyük olacakmı? umarım daha küçük olmaz. Bu arada ben inanılmaz çok korkuyorum malum kas altı meme büyütme sonrası çok ağrılı geçiyor neredeyse vaz geçmek üzereyim. Kızlar bu süreçte lütfen bana yardımcı olun o korkunç 1 haftayı en kolay şekilde nasıl atlatabilirim. Birde hastaneye yanımda neler goturmeliyim bana bunlarida yazarsaniz çok sevinirim.

doktorun kimdi tatlım... ne surectesin paylasırmısın

kabul ettim canım. evet ben gerçekten çok acı çektim ilk 1 hafta pişman oldum ama şuanda hiç pişman değilim 1 hafta bittikten sonra çok rahatlıyosun benimde ağrı eşiğim düşüktü biraz dişini sıkıcaksın canım:(

tatlım beni de kabul edermisin yardıma ıhtıyacım var....

geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun darısı bi türlü olamayanların başına..

Back