- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
- Konu Sahibi ikicanimvar
-
aynennn benim ilk günden beri tek sıkan sutyenn bunun dışında çok fazla ağrım olmadı ben 3. günümde laptopumu bile kendi başıma kaldırabiliyordum ağrım kalmamıstı yatarken hissediyordum ağrıyı gecelerionun dışında çok sıkıntı çekmezsin sırt üstü yatmaya da baya alıştım ztaen artık akşam yattığım gibi kalkıyorum geceleri uyanıp yastığı düzeltme telaşım olmuyo :)
Benimde agrim olmadi ama özelikle bunu Dr söyledigimde buna ragmen kesinlikle kolar kaldirmak yasak ve agir kaldirmak da yasak. Biz kendimizi iyi hisetsek de, yinede buna aldanip hersey yapabilirim düsüncesine kapilmiyalim. Sonucta bu kücük bir ameliyat degil.
Dikkat!
Evet canimtamtamina 505 cc high profil
Foto istiyoruz foto :))
Vuhuuçok merak ettim ben şimdi seninkileri nasıl duruyorlar ne zaman resim yüklicen
Pazartesi kontorlüm var tape´ler cikacak. Dr geldikten sonra eklerim.
buarada seninkiler tek kelimeyle HARIKA!!!!!!!!!!!!! sana mail atim!
burda baska 505 cc veya üstü taktiran var mi? Bir bilgin var mi?
Çok çok teşekkür ederim canım.abartı cicişlerim yok ama çok memnunum ben de.valla 500 lü rakaları ilk senden duydum.benim için arzumunkiler çok hoştu.büyüklüğü de çok tatlı maşallah.seninkiler de o şekilse bayılıyorum ben de çok isterdim ama benim doktorumu 255 den 300 cc zor ikna ettim.ama idealim 350 cc olurdu sanırım...1 aylık süreni doldur ondan sonra keyfini süreceksin müthiş bir duygu özgüven.kesinlikle ihtiyacı olan yaptırmalı
Kızlar bugün saat 10 da ameliyata giriyorum. Umarım bende sorunsuz bir şekilde atlatırım. Egerki bir terslik çıkmazsa yarın evde olurum ve size ayrıntıları yazarım. Ne olur benim için dua edin ve herşey yolunda gitsin. İnanılmaz çok korkuyorum.
Kızlar bugün saat 10 da ameliyata giriyorum. Umarım bende sorunsuz bir şekilde atlatırım. Egerki bir terslik çıkmazsa yarın evde olurum ve size ayrıntıları yazarım. Ne olur benim için dua edin ve herşey yolunda gitsin. İnanılmaz çok korkuyorum.
Benimde bugün 5. günüm. Sakin vazgecme! Vazgecersen senin kafanda bu Konu kapanacak mi? Tabiki degil. Ben ameliyat olmadan odamda sirami bekliyordum. Bir ara ya ben ne yapiyorum herseyi biraksam kacsam gibi düsüncelere kapilmistim:18:
Senin gibi Herkesin korkulari vardi. Ama olduktan sonrada "IYIKI OLMUSUM" diyorsun!
Buarada benimkilee 505 cc high profil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?