• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...

aynennn benim ilk günden beri tek sıkan sutyenn bunun dışında çok fazla ağrım olmadı ben 3. günümde laptopumu bile kendi başıma kaldırabiliyordum ağrım kalmamıstı yatarken hissediyordum ağrıyı geceleri :D onun dışında çok sıkıntı çekmezsin :D sırt üstü yatmaya da baya alıştım ztaen :D artık akşam yattığım gibi kalkıyorum geceleri uyanıp yastığı düzeltme telaşım olmuyo :)

Benimde agrim olmadi ama özelikle bunu Dr söyledigimde buna ragmen kesinlikle kolar kaldirmak yasak ve agir kaldirmak da yasak. Biz kendimizi iyi hisetsek de, yinede buna aldanip hersey yapabilirim düsüncesine kapilmiyalim. Sonucta bu kücük bir ameliyat degil.
Dikkat!:20:

Son düzenleme:
Benimde agrim olmadi ama özelikle bunu Dr söyledigimde buna ragmen kesinlikle kolar kaldirmak yasak ve agir kaldirmak da yasak. Biz kendimizi iyi hisetsek de, yinede buna aldanip hersey yapabilirim düsüncesine kapilmiyalim. Sonucta bu kücük bir ameliyat degil.
Dikkat!:20:

Aslında benim ameliyat tarihim 31 kasimdi. Aralığın ilk haftasında ev değiştirmemiz gerekince ameliyati iptal etmek zorunda kaldım. Ama sevgili doktorum ameliyatın hic bir sekilde taşınmaya engel olmayacağını söyledi. Kollarimi rahatça dilediğim gibi hareket ettirebilirmisim. Tabiki ben onu dinlemedim iyikide öyle yapmışım.

Buarada arkadaslar konuyu cevap verdiginiz zaman "Begen" tiklayin ki, bildiri gelsin.
:34:yoksa yazdiklariniz hemen okunumuyor

Pazartesi kontorlüm var tape´ler cikacak. Dr geldikten sonra eklerim. :34:
buarada seninkiler tek kelimeyle HARIKA!!!!!!!!!!!!! sana mail atim!
burda baska 505 cc veya üstü taktiran var mi? Bir bilgin var mi?

Çok çok teşekkür ederim canım.abartı cicişlerim yok ama çok memnunum ben de.valla 500 lü rakaları ilk senden duydum.benim için arzumunkiler çok hoştu.büyüklüğü de çok tatlı maşallah.seninkiler de o şekilse bayılıyorum ben de çok isterdim ama benim doktorumu 255 den 300 cc zor ikna ettim.ama idealim 350 cc olurdu sanırım...1 aylık süreni doldur ondan sonra keyfini süreceksin müthiş bir duygu özgüven.kesinlikle ihtiyacı olan yaptırmalı

Çok çok teşekkür ederim canım.abartı cicişlerim yok ama çok memnunum ben de.valla 500 lü rakaları ilk senden duydum.benim için arzumunkiler çok hoştu.büyüklüğü de çok tatlı maşallah.seninkiler de o şekilse bayılıyorum ben de çok isterdim ama benim doktorumu 255 den 300 cc zor ikna ettim.ama idealim 350 cc olurdu sanırım...1 aylık süreni doldur ondan sonra keyfini süreceksin müthiş bir duygu özgüven.kesinlikle ihtiyacı olan yaptırmalı

istersen benim sayfamdan devam edelim. Arkadasin sayfasini mesgul etmiyelim. :34:

Kızlar bugün saat 10 da ameliyata giriyorum. Umarım bende sorunsuz bir şekilde atlatırım. Egerki bir terslik çıkmazsa yarın evde olurum ve size ayrıntıları yazarım. Ne olur benim için dua edin ve herşey yolunda gitsin. İnanılmaz çok korkuyorum.

Kızlar bugün saat 10 da ameliyata giriyorum. Umarım bende sorunsuz bir şekilde atlatırım. Egerki bir terslik çıkmazsa yarın evde olurum ve size ayrıntıları yazarım. Ne olur benim için dua edin ve herşey yolunda gitsin. İnanılmaz çok korkuyorum.

canım Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle

Canimm gecmis olsun ins atlatirsin hemen bekliyoruz haberlerini

canım çok geçmiş olsun... Şimdiden Allah yardımcın olsun bol şifa versin inşallah :) darısı bizlerin başına :)

Benimde bugün 5. günüm. Sakin vazgecme! Vazgecersen senin kafanda bu Konu kapanacak mi? Tabiki degil. Ben ameliyat olmadan odamda sirami bekliyordum. Bir ara ya ben ne yapiyorum herseyi biraksam kacsam gibi düsüncelere kapilmistim:18:
Senin gibi Herkesin korkulari vardi. Ama olduktan sonrada "IYIKI OLMUSUM" diyorsun!:21:

Buarada benimkilee 505 cc high profil!;)

Merhaba canim benide ekleyip resimlerini gormeme izin verirsrn cok sevinirimmm

Simdi hersey bitmistir.... Hersey iyi olacak merka etme:21:... Allah yardimcin olsun canim. yarin kisada olsa bir alo söyle:54::54:

canım nasılsın ? :)) ilk gün pişmanlık duyabilirsin ama geçici :))))

Hadi hayrlsi olsun cnm dualrmz sninle krkma kndni dha ck skntya skma bol bol duaet we rahtla

Çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli.özlemişim buraları.Baktım ki bugün 21 Aralık vee bir arkadaşımız daha mutlu sona ulaşmış.inşallah iyisindir ve herşey yolunda gitmiştir.şimdiden geçmiş olsun.Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah.

Back