67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Kız ben miyim yoksa o pürüz. Valla bu sıra alinganligim üstümde zatii
Yok canım, yani üç kişi bir kişiyle anlaşamıyorsa sorun nerde çok bellidir, neyse çok takılmıyorum zaten takıma eskisi kadar. Bir an önce mezun olmak istiom :spor:

Yok canım, yani üç kişi bir kişiyle anlaşamıyorsa sorun nerde çok bellidir, neyse çok takılmıyorum zaten takıma eskisi kadar. Bir an önce mezun olmak istiom :spor:
Olursun canım daha genç sin sen. Ramazandan sonra daha kolay olur

Kendimi tanitayim ben
Yaşım 33
Evliyim.3 kızım var. 12 , 10 ve 1 yasinda
Calismiyorum
Boyum 157
Kilo 54.5
Hedef 52
Sende kendini tanitsana canım biraz
Evli 3 çocuk annesi için gayet iyi benim de 1 kızım var doğum kilolarımı yeni yeni vermeye başladım 1 yılda 13 kilo verdim zaten 13 kilo almıştım şimdi de daha fit olmak için savaşıyorum hedefim 54 artık

Ahh yazdığımı iletmemişim telefondan yazıyorum kilomu yanlış gitdim melisam lütfen düzeltebilirmiyiz kilo bildirimim yanlış oldu 60.9 olacak tabloya bakınca benim kilo aldığımı görünce farkettim anammmm ölürüm valla aç susuz karşılığı olmalı dimi ama:spor:

Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun. Adı üstünde şeker bayramı. Adı gibi şeker tadında ama biz kilolular için şekerli yemeden geçsin. Kadreşim kanadadan öyle çikolatalar getirmişki takı niyetine boynuna assan anca. Yani okadar şık ve iştah açıcılar ama hepsi cısssss:KK12::KK47:

Evli 3 çocuk annesi için gayet iyi benim de 1 kızım var doğum kilolarımı yeni yeni vermeye başladım 1 yılda 13 kilo verdim zaten 13 kilo almıştım şimdi de daha fit olmak için savaşıyorum hedefim 54 artık
Tesekkurler canim. İnşallah sende biran önce istediğin kiloya ulasirsin.
Sen kaç yaşındasın canım.

X