- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
Sağol canım yaa.Çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım yaa.Çok geçmiş olsun
Est. alakası yok, senin kilon tutmuyor ondan şaşırdımBurda olduğunu bilsem ugramazdim mı diyosun yanii
Niye kizz öyle bir kural mı varmış. Okumadan şey ettim.Est. alakası yok, senin kilon tutmuyor ondan şaşırdım
Yok beNiye kizz öyle bir kural mı varmış. Okumadan şey ettim.
Yok kizzz 10. TAKIM nerden çıktın. Mezun oldum ya beni 10. TAKIM niye alsınYok be
10. takıma mı ne gitmiştin ya ondan şeettim
Önemli değil canım :)Kız miigiiiiiii M e g g gerçekten tekrar özür dilerim. Kötü bir niyetim yoktu .
ay yanlış hatırladım o zaman, o ecez di sanırım doğru doğruYok kizzz 10. TAKIM nerden çıktın. Mezun oldum ya beni 10. TAKIM niye alsın
Kız ben miyim yoksa o pürüz. Valla bu sıra alinganligim üstümde zatiiÖnemli değil canım :)
Zaten sorun edilecek birşey değildi ama iyi oldu bi bakıma takımdaki pürüzleri görmüş oldum :)
İnşallah olur sun canım bir an önceay yanlış hatırladım o zaman, o ecez di sanırım doğru doğru
Bende 60 olsam bu ay sonu, ağustosta mezun olucam
Yok canım, yani üç kişi bir kişiyle anlaşamıyorsa sorun nerde çok bellidir, neyse çok takılmıyorum zaten takıma eskisi kadar. Bir an önce mezun olmak istiomKız ben miyim yoksa o pürüz. Valla bu sıra alinganligim üstümde zatii
Saol canım inşallahİnşallah olur sun canım bir an önce
Olursun canım daha genç sin sen. Ramazandan sonra daha kolay olurYok canım, yani üç kişi bir kişiyle anlaşamıyorsa sorun nerde çok bellidir, neyse çok takılmıyorum zaten takıma eskisi kadar. Bir an önce mezun olmak istiom
Sağol canım senin de bayramın mübarek olsun.Saol canım inşallah
Çıkıyorum sonra görüşürüz
Şimdiden bayramın mübarek olsun
Takımdaki kızlar, herkesin ramazan bayramı mübarek olsun
Evli 3 çocuk annesi için gayet iyi benim de 1 kızım var doğum kilolarımı yeni yeni vermeye başladım 1 yılda 13 kilo verdim zaten 13 kilo almıştım şimdi de daha fit olmak için savaşıyorum hedefim 54 artıkKendimi tanitayim ben
Yaşım 33
Evliyim.3 kızım var. 12 , 10 ve 1 yasinda
Calismiyorum
Boyum 157
Kilo 54.5
Hedef 52
Sende kendini tanitsana canım biraz
Tesekkurler canim. İnşallah sende biran önce istediğin kiloya ulasirsin.Evli 3 çocuk annesi için gayet iyi benim de 1 kızım var doğum kilolarımı yeni yeni vermeye başladım 1 yılda 13 kilo verdim zaten 13 kilo almıştım şimdi de daha fit olmak için savaşıyorum hedefim 54 artık