67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Bu hafta vücudum değişik işliyor umarım kilo almamisimdir verememiş olsamda olur artık. Ama tuhaf bi şekilde bu hafta vücudunda bi ağırlık var kızlar :KK43:(( of ya bu ay maksimum 3kilo verebilirim o da bu hafta verebilirsem. Sanırım reglm yaklaşıyor

Canım biliyosun regli dönemi oluyo öyle şeyler takılma. Benim de an itibariyle kilom 61.6 çok az kilo verdim baştan beri ama gören herkes çok zayıflamışsın me yaptın söyle biz de yapalım diyolar yemedim diyorum:halay:

Günaydın kızlar nasıl gidiyo diyetler bakalım ne zamandır yazaniyrm ama dikkat ediyorum hala. 3ünde kontrol günümüz canlarım kilolar ne alemds

Ben yeni katiltim. Gecen hafta pazartesi den basladim dikkat etmeye ve pazar tartildim suan en son 65.1 i gordum 1 ay aonce falan 67.3 dum bakalim bu hafta kac olcam. Ama fazla bi umidim yok. Ozel gunundeyim.hayirlisi. bizim grubunda tarti gunu de pazar. Buraya da yazarim ama.

Ben yeni katiltim. Gecen hafta pazartesi den basladim dikkat etmeye ve pazar tartildim suan en son 65.1 i gordum 1 ay aonce falan 67.3 dum bakalim bu hafta kac olcam. Ama fazla bi umidim yok. Ozel gunundeyim.hayirlisi. bizim grubunda tarti gunu de pazar. Buraya da yazarim ama.
Gel canım bekleriz. Bende 67.5 la basladm canim hedef 57insallah 3ay sonunda bu hafta 64.5leri gormen gerekiyor

Bende onu istiyorum ama pek de umudum yok. Vermemissem de almamisimdir insallah.

Merhabalar katılabilir miyim ben de?60kgım şuan okullar açılana kadar 55-54 civarı olmak istiyorum umarım hedefime ulaşırım:KK48: İftar sonrası yazarım yediklerimi hoşçakalınn:KK54:

Yemeği az yedim ama akşam yarım dilim börek ve bi dilim baklava yedim ya artık sabaha kadarda bisy yok bi bitki çayı içerim belki. Tartı günü ve 1 ay bitti çok heycanliyim

Ben dün girememiştim yediklerimi yazayım 3/4 kaşarlı sucuklu pide :110:(ramazan bitiyor diye yedim) yanında da malesef kola:eek:

57 hedefim için 1.ay bitti sükurler olsun sorunsuz bir şekilde 2.700 gr gitti 10.5 kilo vermem gerekiyordu. 67.5 ten 57 kilo hedefim için. 3 ay gibi bi zaman bictim ve yarın itibariyle 2. Ayimiza başlıyorum. Bu ilk ay ramazandi yiyip yatildigi ve kendi evimizde olmayıp akrabalarda ordan oraya gitmemizden dolayı büyük bi zorluk yaşadım ama hakkıyla verdim sükurler olsun ki. Ama şimdi önümüzde bayram var verilenler alınmamalı ve biz hala memleketteyiz yanı küçük tehlike devam ediyor :)) ama bayram sonu Allah izin verirse kendi evimizde olacağız inşallah. Gider gitmez ilk bi kaç gün içinde ufak çaplı bi araştırma yapıp en geç 1 hafta sonra bi spor salonuna yazilcam. Hem vücut alıştığı diyet serüvenine ek bi takvyeyle zayıflayacak hemde istediğim kiloya daha yaklasacagim bu 2. Ay da vücut toplanarak 3. Aya zemin hazirlicam. Şimdi ufak bi hesap yaparak mutlu olalım :KK70:
Başlangıç: 67.5
Hedef: 57.0
Verilmek istenen kilo: 10.5

1.ay verilen kilo: 2.700
Verilmek istenen kilo: 7.800:))

Bugün kendime ödül verdim dondurma rdim çok bozmadan 1ay sonunda ödül günü yaptım kendime 11inde kontrol günü var o güne bomba gibi hazırlanmak istiyoruum

Bugün sahur erken yaptım ve ne zaman sonra ekmek yedim. Zaten bugün dondurma ve tatlı da yemistim bugün tam ödül oldu ama yarın tüm.hiziyla devam etmeliyim kontrol gününe kadar dusmem gerek 2.ayin ilk haftası motive lazim

X