67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Günaydın kızlarrr motive tavan başladım güne.
63-64 leri bile nerdeyse hiç görmeyen biri olarak bu haftalar zorlu geçecek benim için biliyorum oyuzden merakla bekliyorum bu hafta 63leri gorebilcek miyim diye 63.8 olursam mükemmel olacak tabiki bayram olduğu için çok dikkat etmem lazım bu hafta verdiklerim boşa gitmemeli. İnternetten biraz spor salonu araştırcam şimdi gidince gitmek için orda da bakarım ama aklımda yer olsun bu aralar heycanliyim bu sefer o 57-58i gorcem ya lütfeeeen. Yüzümde baya küçüldü gıdı filanda gitti herkes zayıflamassin demeye başladı su aşamadan sonra daha fazla dikkat gerekiyor çünku bu kilolar tamamen oturmuş kilolar. Son derece dikkat edip ona göre davranmak lazım hadi bakalım başarılı olabilecek miyim merakla bekliyorum

İnşallah caniim sen 54e ne kadar sürede grldin
8 ay sürdü canım. Ben Emzirdiğim için katı diyet yapmadım.hamur işini ,tatlı, ekmek türünü mümkün olduğunca kesdim. Tabi arada kaçamak larda oldu.ama hergün 2 buçuk 3 saat yürüyüş yaptım. Yagmur ,kar, soğuk demeden.ramazanda ara verdim. Bayramdan sonra yine basliycam inşallah .şuan 54.5 kiloyum.. 52 olmak istiyorum bende

Canim
8 ay sürdü canım. Ben Emzirdiğim için katı diyet yapmadım.hamur işini ,tatlı, ekmek türünü mümkün olduğunca kesdim. Tabi arada kaçamak larda oldu.ama hergün 2 buçuk 3 saat yürüyüş yaptım. Yagmur ,kar, soğuk demeden.ramazanda ara verdim. Bayramdan sonra yine basliycam inşallah .şuan 54.5 kiloyum.. 52 olmak istiyorum bende
Çok iyiymis canim ya insallah bende yapabilirim boyunuz kaç peki bende 57-58olsam iyi olur diye dusunmuyom

Su hatırlatmak için bi program indirdim kızlar hiç u icmiyorum çünkü ama bugünden itibaren zaten son iftar gün içinde bol bol su icicem ilk hedef günlük 1 buçuk litre yavaş yavaş 2 2-bucuk yapcam önce bi alisayimda

Su hatırlatmak için bi program indirdim kızlar hiç u icmiyorum çünkü ama bugünden itibaren zaten son iftar gün içinde bol bol su icicem ilk hedef günlük 1 buçuk litre yavaş yavaş 2 2-bucuk yapcam önce bi alisayimda
Evet canım su cok önemli. Bir sürahi yap kendine içine limon dilimleyip suyla doldur.içimi daha güzel oluyor. Hem yaz sıcağında iyi gidiyor yada limonu irice doğrayip buz kaliplarinda dondur sonra suratının içine koy. Buz gibi suyun hazır

Canim

Çok iyiymis canim ya insallah bende yapabilirim boyunuz kaç peki bende 57-58olsam iyi olur diye dusunmuyom
Benim boyum kısa canım yaa 157 cm.aslında 49 kilo falan olmam lazım boyuma göre ama ben çok kuru sevmiyorum. 52 olsam yeter bana

Kendimi tanitayim ben
Yaşım 33
Evliyim.3 kızım var. 12 , 10 ve 1 yasinda
Calismiyorum
Boyum 157
Kilo 54.5
Hedef 52
Sende kendini tanitsana canım biraz

Kendimi tanitayim ben
Yaşım 33
Evliyim.3 kızım var. 12 , 10 ve 1 yasinda
Calismiyorum
Boyum 157
Kilo 54.5
Hedef 52
Sende kendini tanitsana canım biraz
Ben 20yasindayim üniversitede okuyorum 2.sinif. matematik öğretmenliği :)
2sene önce 75kiloydim sonra 10kilo verdim 65 oldum. Uzun sürede öyle kaldım sonra üniversitenin ilk yılında 67.5 oldum yavaştan 68leride görmeye başladım tekrar başladım bu yola busefer 57-58 hedefim. Armut tipi vücudum basenli olduğum için kilo alınca çok kotu duruyor. Boyum 168 :)

Seninle boyumuz aynıymış melisa :)
Benimde hedefim 58 hatta zorlayıp 57 olmak.
Umarım başarırız :KK50:

Ben 20yasindayim üniversitede okuyorum 2.sinif. matematik öğretmenliği :)
2sene önce 75kiloydim sonra 10kilo verdim 65 oldum. Uzun sürede öyle kaldım sonra üniversitenin ilk yılında 67.5 oldum yavaştan 68leride görmeye başladım tekrar başladım bu yola busefer 57-58 hedefim. Armut tipi vücudum basenli olduğum için kilo alınca çok kotu duruyor. Boyum 168 :)
Senin boyun baya uzun tatlım..sen daha çok gençsin verirsin hemen merak etme. Belli bir yaştan sonra kilo vermek daha da zor oluyor

İnşallah canimm kilon kaç simdiki
66yla başladım 63üm şu an.
Hedefim temmuz sonu 60 olmak ağustosta da 58 olmak.
Çok zor veriyorum kiloyu, mayıs başından beri uğraşıyorum tabi arada pes etmelerim oldu belkide ondan bu kadar yavaş gidiyor.
Bayramdan sonra kürler denicem bakalım inşallah olumlu sonuç alırım :)

X