67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Guzel spormus canim:KK49: Ben oglumu karnima yatirsam ustumde ziplar:spor: ramazan bitene kadar iftardan 1 saat sonra falan senin gibi mekik, sinav cekeyim ben de tabi oglumu ise karistirmadan:KK53:
onları işe karıştırmayınca rahat vermiyolar ki. ben çareyi kızımı da işin içine katmakta buldum. hem ağırlık yaptığı için daha fazla kalori yakıyorum gibime geliyo:21:

ya kızlar dün gece sahurda yine tereyağı ve pide yedim:kızgın: azıcık kilo verdim ya sanki beynim hükmediyo bana. iftardan sonra yediğim kayısı ve dondurmayı hiç söylemim:KK4::bicak::KK11:

21 haziran salı
Sahur menüm :
Bugün hiç diyete uygun olmadı ama bu tarz kacamaklari çok nadir yaptığım için çokta moralim bozulmadi. Sonuçta vücut bunlara da arada bi alsmali ki azıcık fazla yediğinde hemen verdiklerimi almayayim. Bu yüzden eğer aylık hedefimi tamanlarsam her ayın sonunda bi gün serbest gün olarak ayarlicam serbest derken öyle çokta abartmak yok sadece istediğim bi tatlı yada istediğim birşey yada yemek olarak o gün kendime ödül . Ama o odulu kazanabilmek için aylık hedeflerimi tamamlanan gerekiyor. Mesela haziran ayı hedefim için 64.5 yada 63.5 olursam 1 gün çok abartmadsb kendime ödül vericem
Bu arada sahur sonrası
Kilo:65.7
Sabah uyandığında
Kilo:65.4
Ama artık yavaştan 64.9 ları gormdm gerek bu persembeye kadar. Çünkü hedef ,64.4 unutma

Hadi melisa!!! Yapacaksın bu sefer istediğin pantolonları giyebilceksin ama 64.9 ları girmeye baslamam lazım perşembe gününe kadar 64.9-64.8 falan sonra pazar sahur aç karnına da 64.4 hedefler belli unutma

Kızlar şu haziran ayını düzgün bi şekilde atlatabilirsem eğer keyfim yerine gelcek. Çünkü eğer bu ayı özellikle 63.5 le kapatabilirsem ondan sonra verdiğim kilolar kendini göstermeye baslicak böylece daha çok motive olcam önemli olan bu haziran ayını düzgün atlatabilmek. İnşallah ilk ay 4kilo veririm geriye kalan aylarda 3er kilo versemde hedefime ulaşırım ama 3 temmuz son tartı günümde kaç olcam çok merak ediyorum

Bu akşam şirketin iftar yemeği var. ve ben bu yıl hiç olmadığım kadar açım. umarım sınırı aşmam.

Bu arada yazdım mi bilmiyorum ama regl dönemi için sadece 2 gün yapılacak pirinç lapası diyeti yapmayı planlıyorum büyük ihtimalle reglimin 3.ve 4. Günleri yapicam odem sokturuyormus. Kilo vermemin durabilecegi veya regl dönemi nedeniyle haftada 1kilo ama 1 haftayı hep boş bıraktım aylık 3 kiloda olur yanı

21 haziran salı
İftar menüm:
2kasik pirinc pilavı
Çorba
Bi küçük parça et
Salata
1ince dilim ekmek
1dilim karpuz

22 haziran çarşamba
Sahur menüm :
1 tavada yumurtanın yarısını yiyebildim
1 seftalininde yarısını yiyebildim
İstahim mi kapanıyor ne Allahım benim için çok düşük bi ihtimal ama inşallah :KK70: zayıflamam gerek gerçekten gerekk

22 haziran çarşamba
Sahur menüm :
1 tavada yumurtanın yarısını yiyebildim
1 seftalininde yarısını yiyebildim
İstahim mi kapanıyor ne Allahım benim için çok düşük bi ihtimal ama inşallah :KK70: zayıflamam gerek gerçekten gerekk
İnşallah canım. ben de akşamki yemeğe katıldım. aylar sonra dar kot ve mini ceketim ayağımda topuklularım, fönlü saçlarımla kendim için yaptığım en iyi şeylerden birinin lazer epilasyon ve şu diyet işi olduğunu anladım. Kendimize saygımız olsun ve tutalım şu ağızlarımızı:spor::KK6::21:

İnşallah canım. ben de akşamki yemeğe katıldım. aylar sonra dar kot ve mini ceketim ayağımda topuklularım, fönlü saçlarımla kendim için yaptığım en iyi şeylerden birinin lazer epilasyon ve şu diyet işi olduğunu anladım. Kendimize saygımız olsun ve tutalım şu ağızlarımızı:spor::KK6::21:
Evet ya nolur zayiflayalim

Ya ben sanırım biraz kilo aldım. bu ara davetler doğumgünleri derken ipin ucu kaçtı biraz. bu günde eşimin şirketinin daveti var. ve aynı zamanda bu gün evlilik yıldönümümüz. Kocaman bir pasta yaptırdım ama yiyip yememek konusunda gerçekten kararsızım. vicdanım sızlıyor akşam yediğim fırında makarna için:kızgın::kızgın::kızgın:

okadar aç kalıp 1-2 kilo veriyozruz, bir anlık nefsimize yenik düşüp yememeliyiz. 1 haftada verdiğimi 1 gecede geri almamalıyım:spor:

X