• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Hosbulduk canim. Tamam haftaya pazar kilo bildirimi yaparim. Umarim biraz kilo veririm ilk haftadan mahcup olmam:110: ramazanda kilo alan bir bunyeye sahibim. Normalde saat 6 dan sonra hicbirsey yemem ama ramazanda mecbur yiyorum ve kilo aliyorum hep:KK12:
Canim hepimizin sorunu ama iftarı düzenli tutarak basarcaz insallah

Gel canım var şuan. Boy ve kilon nedir. Her pazar kontrol günümüz . Haftaya pazardan itibaren bildirim yap istersen
Benim kilom 88.3
Boyum 162

Bende kendime günlük actim ama burdanda devam.etmek.isterim.benimde tarti gunum pazar.

Tamam haftaya bildrm yaparim canım cok sagol;)

Günaydın kızlar sahur menüm valla pide tereyağı peynir ve reçelden oluşan bir kahvaltıydı:kızgın: an itibariyle kilom 62.5 inşallah iftardan sonra da korurum bu kiloyu. Herkese mutlu pazarlar canlarım.

Kızlar artık 11 kişiyiz bu kadar yeter miyiz sizce daha kalabalık mi devam edelim yola fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar artık 11 kişiyiz bu kadar yeter miyiz sizce daha kalabalık mi devam edelim yola fikirlerinizi bekliyorum
Bende katılabilirmiyim ben doğumdan sonra 80 kilo ile başladım su anda 53 kiloyum ama çok kötü besleniyorum ve sporu bıraktım buraya 65 kilo ile konu actim hedef 48 idi yeme düzenimi bugün yeniden oluşturmaya başladım spora da başlamak istiyorum ama bir yandan kpss hazirlandigim için zaman kaybı gibi geliyor iste hikayem bu ... haftada 1 gün kilo bildirimi yapabilirim ve zaman oldukça yazarım spor yaparsam vs.. bu arada emzirdigim için bol su içmem gerekiyor icmezsem ve yemek yemezsem sütüm kesiliyor bu yüzden oruç tutamıyorum malesef

Bende katılabilirmiyim ben doğumdan sonra 80 kilo ile başladım su anda 53 kiloyum ama çok kötü besleniyorum ve sporu bıraktım buraya 65 kilo ile konu actim hedef 48 idi yeme düzenimi bugün yeniden oluşturmaya başladım spora da başlamak istiyorum ama bir yandan kpss hazirlandigim için zaman kaybı gibi geliyor iste hikayem bu ... haftada 1 gün kilo bildirimi yapabilirim ve zaman oldukça yazarım spor yaparsam vs.. bu arada emzirdigim için bol su içmem gerekiyor icmezsem ve yemek yemezsem sütüm kesiliyor bu yüzden oruç tutamıyorum malesef
Hoşgeldin canım aramıza şuan 53kilo ile basliyorsun dimi. Bi de boyun kaç acaba

Canim hepimizin sorunu ama iftarı düzenli tutarak basarcaz insallah
Insallah canim. Kizlar spor yapabiliyor musunuz? Yapiyorsaniz ne zaman ve ne kadar yapabiliyorsunuz? Spor yapmak istiyorum ama zamanlama konusunda kararsizim. Iftardan hemen sonra yemegi yeni yiyince yapamam yemekten sonra ne kadar zaman gecmeli acaba spor yapmak icin

65.4 :))) 26haziran 3.kontrolde 64.4 olmam gerekiyorrrr.
Şuan çok güzel gidiyor inşallah hep böyle devam ederiiiim:KK54: hadi bakaliiiiimmmm. İrademe sonuna kadar hakim olmam gerek bu sefer o 58 kiloya ulasilacakkk

Insallah canim. Kizlar spor yapabiliyor musunuz? Yapiyorsaniz ne zaman ve ne kadar yapabiliyorsunuz? Spor yapmak istiyorum ama zamanlama konusunda kararsizim. Iftardan hemen sonra yemegi yeni yiyince yapamam yemekten sonra ne kadar zaman gecmeli acaba spor yapmak icin
Canim biz bayram sonuna kadar memlekettryiz akrabalarda çok bi yerde kalmiyoruz ordan oraya gidiyoruz hergun oyuzden spor yapma şansım yok maalesef bayram sonuna kadar.bayramdan sonra Allah izin verirse kendi evimize gidicez o zaman spora başlıcam mutlaka. Ama eğer imkânın varsa bence iftardan 1 saat sonra yapilabilir

Haziran ayı hedefleri: başlangıç 67.5
12 haziran (1.kontrol)-66.4 +
19 haziran (2.kontrol)-65.4 +
26 haziran (3.kontrol)-64.4 olmalı
3 temmuz (4.kontrol)-63.4 olmalı

İlk 2 kontrolumuz harikaydi. Haziran ayının hedefleri tamamlanması için son 2 kontrolumuzunde güzel olması gerekiyorr.:bicak:.

19 haziran pazar
İftar menüm:
Yayla çorbası
Salata
3 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
Salata
1/4 lahmacun

.bugün yeni hedeflerimin ilk gunuuuu çok heycanliyim. 26 haziranda 64.4 olmam gerekiyor asıl hedefler şimdi basliyorr !!!!!

Bu ay 64.4 veya 63.4 ile bitirmem gerekiyor eğer başarabilirsem aylık 3-4 kilo hedefim tamamlanmış olacak. Böylece haziran dosyası kapanıp temmuz dosyasını açmış buluncaz. 2.ay daha zorlu bi süreç olacak bu yüzden ek olarak sporuda eklicez hayatımıza hadi bakalım ulaş su hedeflerine

Ben yapıyorum canım haftada iki gün havuza gidiyodum ramazandan önce ama şimdi havuz bakımda. bayramdan sınra devam edecem. Bu arada ip atlayıp mekik çekiyorum. 1 yaşında bir kızım var onu karnıma yatırıp yatıp kalkıyorum. Eee onun sayesinde bu kiloları aldım o da sporuma yardımcı oluyor.:KK54:

Ben yapıyorum canım haftada iki gün havuza gidiyodum ramazandan önce ama şimdi havuz bakımda. bayramdan sınra devam edecem. Bu arada ip atlayıp mekik çekiyorum. 1 yaşında bir kızım var onu karnıma yatırıp yatıp kalkıyorum. Eee onun sayesinde bu kiloları aldım o da sporuma yardımcı oluyor.:KK54:
Guzel spormus canim:KK49: Ben oglumu karnima yatirsam ustumde ziplar:spor: ramazan bitene kadar iftardan 1 saat sonra falan senin gibi mekik, sinav cekeyim ben de tabi oglumu ise karistirmadan:KK53:

Back