Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hepimizin sorunu ama iftarı düzenli tutarak basarcaz insallahHosbulduk canim. Tamam haftaya pazar kilo bildirimi yaparim. Umarim biraz kilo veririm ilk haftadan mahcup olmam ramazanda kilo alan bir bunyeye sahibim. Normalde saat 6 dan sonra hicbirsey yemem ama ramazanda mecbur yiyorum ve kilo aliyorum hep
Gel canım var şuan. Boy ve kilon nedir. Her pazar kontrol günümüz . Haftaya pazardan itibaren bildirim yap istersenSuan hala alim var mi acaba?
Benim kilom 88.3Gel canım var şuan. Boy ve kilon nedir. Her pazar kontrol günümüz . Haftaya pazardan itibaren bildirim yap istersen
Günaydın caniiim mutlu pazarlar harikasinGünaydın kızlar sahur menüm valla pide tereyağı peynir ve reçelden oluşan bir kahvaltıydı an itibariyle kilom 62.5 inşallah iftardan sonra da korurum bu kiloyu. Herkese mutlu pazarlar canlarım.
Bende katılabilirmiyim ben doğumdan sonra 80 kilo ile başladım su anda 53 kiloyum ama çok kötü besleniyorum ve sporu bıraktım buraya 65 kilo ile konu actim hedef 48 idi yeme düzenimi bugün yeniden oluşturmaya başladım spora da başlamak istiyorum ama bir yandan kpss hazirlandigim için zaman kaybı gibi geliyor iste hikayem bu ... haftada 1 gün kilo bildirimi yapabilirim ve zaman oldukça yazarım spor yaparsam vs.. bu arada emzirdigim için bol su içmem gerekiyor icmezsem ve yemek yemezsem sütüm kesiliyor bu yüzden oruç tutamıyorum malesefKızlar artık 11 kişiyiz bu kadar yeter miyiz sizce daha kalabalık mi devam edelim yola fikirlerinizi bekliyorum
Hoşgeldin canım aramıza şuan 53kilo ile basliyorsun dimi. Bi de boyun kaç acabaBende katılabilirmiyim ben doğumdan sonra 80 kilo ile başladım su anda 53 kiloyum ama çok kötü besleniyorum ve sporu bıraktım buraya 65 kilo ile konu actim hedef 48 idi yeme düzenimi bugün yeniden oluşturmaya başladım spora da başlamak istiyorum ama bir yandan kpss hazirlandigim için zaman kaybı gibi geliyor iste hikayem bu ... haftada 1 gün kilo bildirimi yapabilirim ve zaman oldukça yazarım spor yaparsam vs.. bu arada emzirdigim için bol su içmem gerekiyor icmezsem ve yemek yemezsem sütüm kesiliyor bu yüzden oruç tutamıyorum malesef
Insallah canim. Kizlar spor yapabiliyor musunuz? Yapiyorsaniz ne zaman ve ne kadar yapabiliyorsunuz? Spor yapmak istiyorum ama zamanlama konusunda kararsizim. Iftardan hemen sonra yemegi yeni yiyince yapamam yemekten sonra ne kadar zaman gecmeli acaba spor yapmak icinCanim hepimizin sorunu ama iftarı düzenli tutarak basarcaz insallah
Canim biz bayram sonuna kadar memlekettryiz akrabalarda çok bi yerde kalmiyoruz ordan oraya gidiyoruz hergun oyuzden spor yapma şansım yok maalesef bayram sonuna kadar.bayramdan sonra Allah izin verirse kendi evimize gidicez o zaman spora başlıcam mutlaka. Ama eğer imkânın varsa bence iftardan 1 saat sonra yapilabilirInsallah canim. Kizlar spor yapabiliyor musunuz? Yapiyorsaniz ne zaman ve ne kadar yapabiliyorsunuz? Spor yapmak istiyorum ama zamanlama konusunda kararsizim. Iftardan hemen sonra yemegi yeni yiyince yapamam yemekten sonra ne kadar zaman gecmeli acaba spor yapmak icin
53.1 kilo ile başlıyorum boyum 1.64 cmHoşgeldin canım aramıza şuan 53kilo ile basliyorsun dimi. Bi de boyun kaç acaba
Ben yapıyorum canım haftada iki gün havuza gidiyodum ramazandan önce ama şimdi havuz bakımda. bayramdan sınra devam edecem. Bu arada ip atlayıp mekik çekiyorum. 1 yaşında bir kızım var onu karnıma yatırıp yatıp kalkıyorum. Eee onun sayesinde bu kiloları aldım o da sporuma yardımcı oluyor.Insallah canim. Kizlar spor yapabiliyor musunuz? Yapiyorsaniz ne zaman ve ne kadar yapabiliyorsunuz? Spor yapmak istiyorum ama zamanlama konusunda kararsizim. Iftardan hemen sonra yemegi yeni yiyince yapamam yemekten sonra ne kadar zaman gecmeli acaba spor yapmak icin
Guzel spormus canim Ben oglumu karnima yatirsam ustumde ziplar ramazan bitene kadar iftardan 1 saat sonra falan senin gibi mekik, sinav cekeyim ben de tabi oglumu ise karistirmadanBen yapıyorum canım haftada iki gün havuza gidiyodum ramazandan önce ama şimdi havuz bakımda. bayramdan sınra devam edecem. Bu arada ip atlayıp mekik çekiyorum. 1 yaşında bir kızım var onu karnıma yatırıp yatıp kalkıyorum. Eee onun sayesinde bu kiloları aldım o da sporuma yardımcı oluyor.