• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

17 haziran cuma
Sahur menüm:
1kase çorba
Haşlanmış yumurtanın sarısı
Yarım dilim peynir
3zeytin
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı çilek reçeli içine 1tatli kaşığı kadar yoğurt kattim ve küçük parça yufkayla yedim

Sahur sonrası
Kilo: 65.9

16haziran perşembe
İftar menüm :
2et köfte
4kozlenmis biber 1dilim kozlenmis domates
Çorba
Salata
1tane içli köfte
1kasik makarna
1kucuk parça yufka
Bugün yazınca farkettim abartmissim :KK43:

İftar sonrası
Kilo:66.1
Yemekten ve su dan sonra bence gayet iyi :)
hafta sonu abarttıklarımız abartılı bir şekilde dönmüş olmasınlar da napalım biraz abartalım yani ramazandayız ve günler çok uzun. ben de iftarda dayanamadım küçük bir dilim pide yedim. bir de sahurda sucuk ve salam yedim:sinirli: bunlar dışında iftar menüm çorba fırın tavuk çok az pilav ve vazgeçilmezim roka salatası.
Sahur menüm sucuklu yumurta biraz salam aaa bir kaşık ta çikolata:duduk::skandal::mad:

bir de iftardan önce 63:süslü: sonra 64:stop: kiloydum. bildiğiniz bir kilo yemek yemişim:mad: yaaa bu ne be. ama su içtim iki üç bardak:KK47::KK47:

bir de iftardan önce 63:süslü: sonra 64:stop: kiloydum. bildiğiniz bir kilo yemek yemişim:mad: yaaa bu ne be. ama su içtim iki üç bardak:KK47::KK47:
Ay canım aynen tartı gününe az kaldı bi de heycanliyim...... arada olur kacamaklar yeterki abartmayalim bende bu hafta 65.4 olmam gerekiyor

Ay canım aynen tartı gününe az kaldı bi de heycanliyim...... arada olur kacamaklar yeterki abartmayalim bende bu hafta 65.4 olmam gerekiyor
ya benim hedefim toplamda belirlediğimiz 3-4 ay içinde 56-57 kiloya kadar düşmek. her haftam bir olmadığı için öyle bi kural koymak istemiyorum kendime.

ben inanılmaz iradesiz oldum kendime inanamıyorum kızlar.. 23 kiloyu veren insan ben değilim sanki :( böyle devam edersem eskisi gibi olucammmm :( şu saatten sonra kendime dur diyorum yemeyeceğimmmm. SON 10 KİLOYU EN KISA ZAMANDA BEDENİMDEN ATICAM ;)

Selam kızlar bende katıldım araniza artık zamanı geldi de geçiyor kararlı bir sekilde zayiflamam lazım bu şekilde asla evlenmeyi falan dusunemem ..kendimi az çok anlatayim.. mezun olalı 1 sene oldu ve evde boş boş duruyorum haliyle kilo aldim gezmeye çıkıyorum birtek ondada araçla gidip geliyoruz pek yurudugum söylenemez.. hazır üye olmuşken ve böyle bir grup bulmuşken katilmaliyim diye dusundum boyum 162 kilom 68 ilk hedefimiz 65 olsun haydi bismillah

Selam kızlar bende katıldım araniza artık zamanı geldi de geçiyor kararlı bir sekilde zayiflamam lazım bu şekilde asla evlenmeyi falan dusunemem ..kendimi az çok anlatayim.. mezun olalı 1 sene oldu ve evde boş boş duruyorum haliyle kilo aldim gezmeye çıkıyorum birtek ondada araçla gidip geliyoruz pek yurudugum söylenemez.. hazır üye olmuşken ve böyle bir grup bulmuşken katilmaliyim diye dusundum boyum 162 kilom 68 ilk hedefimiz 65 olsun haydi bismillah
Hoşgeldin canım aramıza

17 haziran
İftar menüm :
2kasik yeşil fasulye
Çorba
Salata
Yarım kabak dolması
Yarım gazoz

Misafirlikteyiz
1baklavanin yarısını yedim.

Yaaa iftarda davete gitti ğimiz yer hem kavurma hem güveç yapmıştı dayanamadım ikisinden de azar azar yedim valla ama kola falan vardı iftardan önce azıcık içerim dedim sonra içmedim.
bunların yanında bir de çorba ve salata var.
sahurda haşlanmış patates 1 adet
bir dilim süzme peynir,
tavada yumurta
domates
salatalık.

18haziran
Sahur menüm :
Tavada yumurta içine çok az kaşar koydum
İnce bi dilim yağlı ekmek
Domates salatalık

Yarın tartı gunuuu inşallah tartılı yerde bulunurum

2 buçuk saattir yürüyorum sıcakta iftarda bol bol su icicem yemeğinde kararında yedimmi iyi olcak. Ama yarın hangi akrabamizfa oluruz evde tartı olur mu bilmiyorum meraktan catlarim olmazsa :(

18haziran cumartesi
İftar menüm:
İşkembe çorbası
1dilim.borek
1seftali
3tane sarma
1bardak komposto suyu

Hoşgeldin canım aramıza her pazar kilo kontrol günümüz haftaya pazardan itibaren bildirim yap istersen ilk sayfaya ilk yoruma ekleme yapıyorum hemen
Hosbulduk canim. Tamam haftaya pazar kilo bildirimi yaparim. Umarim biraz kilo veririm ilk haftadan mahcup olmam:110: ramazanda kilo alan bir bunyeye sahibim. Normalde saat 6 dan sonra hicbirsey yemem ama ramazanda mecbur yiyorum ve kilo aliyorum hep:KK12:

Back