• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65’ten 50’ye kilo verme yolculuğum

merve4416

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
3.728
5.488
358
Merhabalar her gün burada menülerimi, yaptığım sporları, attığım adımları paylaşacağım. Bugün 64.9 ile kilo verme yolculuğuna başlıyorum. Sürekli başlayıp bıraktığım diyet yolculuğumu bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak istemiyorum. Umarım hedefime en kısa sürede ulaşırım.

11 Aralık: 64.9 kg
14 Aralık: 63.7 kg
12 Ocak: 65.4 kg
13 Ocak: 64.9 kg
14 Ocak: 64 kg

Üyeler19.01.202126.01.202002.02.202009.02.202116.02.202123.02.202102.03.202109.03.2021
merve4416
64.3​
63.664.763.663.8
hayatyasamayadeger
62.2​
62.862.462.461.1

Son düzenleme:
Merhaba, bende seninle bu yolda ilerlemek isterim çünkü böyle bi motivasyona ihtiyacım var vermek için. Sırf bu yuzden üye oldum çünkü genelde buradaki zayıflama hikayelerini vs okuyordum.:) Boyum 1.65 kilo en son 88 idi 2 haftadır sadece 3 kilo verebildim. Doğumdan sonra kaldı bu kilolar hedefim 65. Inşallah veririz. 😊😊

Merhaba, bende seninle bu yolda ilerlemek isterim çünkü böyle bi motivasyona ihtiyacım var vermek için. Sırf bu yuzden üye oldum çünkü genelde buradaki zayıflama hikayelerini vs okuyordum.:) Boyum 1.65 kilo en son 88 idi 2 haftadır sadece 3 kilo verebildim. Doğumdan sonra kaldı bu kilolar hedefim 65. Inşallah veririz. 😊😊
Çok memnun olurum. Birlikte ilerlemek motivasyon açısından çok iyi oluyor. Her gün mutlaka menülerimizi sporlarımızı yazalım. İnşallah hedeflerimize en kısa sürede ulaşırız.
Ben geçen yıl bu zamanlar 72 kilo ile başladım 53 e kadar düştüm. Kıyafetlerimi yenilemiştim. Şu an kıyafetlerim olmuyor. Hep aynı şeyi giymek zorunda kalıyorum. O yüzden kilo vermeyi çok istiyorum.
Birlikte başaracağız inşallah.
Menülerimizi yazıp yanlışlarımızı söyleyelim

Ayy bu çok iyi oldu bak teşekkürler :KK71:
Ben evlenmeden önce 75 kilo idim. O yüzden ona gore kıyafetim çok var en çokta onları giyememek uzuyor beni :/ :)
72 ile başlayıp nasıl 53 e kadar düşmüştünüz biraz bahseder misiniz? :)

Ayy bu çok iyi oldu bak teşekkürler :KK71:
Ben evlenmeden önce 75 kilo idim. O yüzden ona gore kıyafetim çok var en çokta onları giyememek uzuyor beni :/ :)
72 ile başlayıp nasıl 53 e kadar düşmüştünüz biraz bahseder misiniz? :)
Cuma yarışma gruplarındaydım. Onun çok etkisi oldu. Karatay diyeti uyguladım ve spor yaptım. Ama motivasyon açısından grubun çok faydası oldu. 5-6 ay gibi bir sürede verdim. Şimdi de Karatay uygulayıp spor yapacağım.

11 Aralık Menüm
Sabah: 1 porsiyon kavurmalı yumurta, çok az peynir, 5 adet zeytin, 1 avuç ceviz, cherry domates
Akşam: 1 porsiyon yeşil fasulye yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

Sıvı olarak: 2-2.5 lt su, Türk kahvesi, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı, sade soda

Spor olarak: 15 dk eliptik bisiklet, 3 dk göbek egzersizi, 5 bin adım

Ben 3 haftadir aralikli oruc yapiyorum arada da normal oruc.2 kilo 800 gram verdim 66 ya dustum.Sunu anladim ki insan nefsini terbiye etmeli.Yeme aliskanliklarini degistirmeli.Bos bos oturdugum zamanlara yaniyorum.Ama hic bisey yapmamis olmaktansa bi yerlerden baslamak iyiymis😁Ben de katilabilirim isterseniz.

Tabiki katılmanızı çok isterim. Ama katılan arkadaşlar menü ve sporlarını da paylaşırsa daha etkili olur motivasyon açısından.

Merhaba 🙂 Ben de size katılmak isterim🙂

Ben 3 haftadir aralikli oruc yapiyorum arada da normal oruc.2 kilo 800 gram verdim 66 ya dustum.Sunu anladim ki insan nefsini terbiye etmeli.Yeme aliskanliklarini degistirmeli.Bos bos oturdugum zamanlara yaniyorum.Ama hic bisey yapmamis olmaktansa bi yerlerden baslamak iyiymis😁Ben de katilabilirim isterseniz.
Tabiki katılmanızı çok isterim. Ama katılan arkadaşlar menü ve sporlarını da paylaşırsa daha etkili olur motivasyon açısından.

Cok tsk ederim.Hemen takibe aliyorum
Bugun normal oruc tuttum
Iftarda balik yedim biraz da ekmek
Yesil cay limonlu su ve biberiye cayi ictim
Cocuktan dolayi sporumu gece yapiyorum
30 gunluk bi egzersiz programi indirdim onunla isinma yapiyorum
Zaman ilerledikce agirlastircam insaAllah sporumu
Sali gunu tarti gunum.Sabirsizlikla bekliyorum

Sabah
2 yumurta
3 4 marul
4 dilim peynir

Öğlen
Sade türk kahvesi
7 adet badem

Akşam
Yoğurtlu yulaf ve tahilli kahve
Çok az da spagetti bi kase kadar bile değil dayanamadım da😄
Onun dışında 3.5 lt su
30 dk leslie
Aclik saatlerinde ne yapiyosunuz ven bazen cok acikiyorum.Gecici bi durum mu acaba yoksa reglim yakin ondan mi?Kendimi halsiz hissediyorum.

Sabah
2 yumurta
3 4 marul
4 dilim peynir

Öğlen
Sade türk kahvesi
7 adet badem

Akşam
Yoğurtlu yulaf ve tahilli kahve
Çok az da spagetti bi kase kadar bile değil dayanamadım da😄
Onun dışında 3.5 lt su
30 dk leslie
Afiyet olsun canım. Evet spagetti olmamış. Ama kahvaltı ve akşam yemeğini az yendiğinden olabilirler. Doymadığımızda kaçamak yapıyoruz malesef. Sporun da çok iyi. Yavaş yavaş sporumuzu arttırırız. Ben de hasta olduğum için çok yapamıyorum

Afiyet olsun canım. Evet spagetti olmamış. Ama kahvaltı ve akşam yemeğini az yendiğinden olabilirler. Doymadığımızda kaçamak yapıyoruz malesef. Sporun da çok iyi. Yavaş yavaş sporumuzu arttırırız. Ben de hasta olduğum için çok yapamıyorum
Sanırsam öyle :/ Altın süt içtim(tarcın,zerdeçal,zencefil,karabiber karisimi) 1 2 saat once şimdi yatacam hepinize iyi geceler ❤ yarın görüşmek üzere 😊 ha bu arada çocuk olunca leslie bile zor zoruna yapıyorum durmuyor uyudukça yapmaya çalışıyorum benim kızında uykusu doğduğundan beri aynı çok az uyur gündüzleri yani leslie dışında egzersiz yapmaya da özen gosteriyorum program yüklemiştim bitane onu yapıyorum ama her zaman değil işte 😶

Back