65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

20171226_074719_resized.jpg
Bugünde aynı çok şükür

Günaydın kızlar bence biz kadınlara hasta olduklarında annelik ev hanımlığı gibi sıfatlardan muaf olduğumuz bi sistem uygulanmalı. Geberiyorum hastalıktan benim küçük yine ateşlendi 6 ya kadar ateş nöbeti tuttum. 7 de büyüğün okulu için uyandım bu nedir arkadaş:KK1:. Akşama yemek faslı var bide ne yedircem millete offf. Yatıp uyumak istiyorum ben yaaaa:uykucu:

millet öyle de böyle de beğenmicek anacım yap bir makarna ya da "alo koca" hattından eşine ulaş akşama ne istiyolarsa paket yapıp getirsin eve
uff küçüklükte çok oluyo ateşlenme hastalık..
tez geçsin inşallah

Kızlar.. soğan diyeti şu diyeti bu diyeti bana uygun değil..

İstersem simit yerim ama 10 günde 1 kez.. güne mi gittim doğumgününe mi yemeye değerse yiyorum ne bileyim insan biliyor iyi kötü vücudunu.
Damak tadına zulmetmeden de olur bu iş.
Ben de öğlene salata + ton balığı getirdim. Severek bayıla bayıla yiyeceğim :))))

Akşam kaçırmamaya çalışmak lazım, canın çok çekerse mahrum kalmamak lazım. İyi beslenirsek o kilo aldırıcıları insanın gözü görmüyor bile.. sabah simit vardı ama bana maydanoz, kırmızı çiğ biber, peynir yarım dilim tb ekmek doyurucu ve cazip geldi.

Hem artık çikolatadan da soğudum hurma kayısı yiye yiye hele sütlü çikolatadan hiç keyif almıyorum.

Günaydın kızlar bence biz kadınlara hasta olduklarında annelik ev hanımlığı gibi sıfatlardan muaf olduğumuz bi sistem uygulanmalı. Geberiyorum hastalıktan benim küçük yine ateşlendi 6 ya kadar ateş nöbeti tuttum. 7 de büyüğün okulu için uyandım bu nedir arkadaş:KK1:. Akşama yemek faslı var bide ne yedircem millete offf. Yatıp uyumak istiyorum ben yaaaa:uykucu:

Ben size dedim akilli isi degil kisin diyet yapmak. Hastalik cok cikiyor bu aralar . Cok gecmis olsun yine. :nazar:

Oy çok yakınız hırs yaptım dermişim:KK70::KK70:

Bilmiyorum bir atak yapabilirim yapmayabilirim de. :KK70:

Tebrik ederim canım. Benimde bel inceldi göbek küçüldü ama orantılı değil ay bide totom var anacım heryerim iri benim:confused:

Bana 40 beden buyuk geliyor artik ama 38 oldum da diyemiyorum tam. :halay:

Benim vücut dünden razıymış zayıflamaya yazık baksana hiç ugrastırmadı yeni başladım diye mi böyle oldu bende bilemedim :oops:

Acik ara birinci oldun. :KK53: Biz fatmayla 10 ar kilo verdik boyle gidim gidim gidiyoruz artik. :KK45:

Bilmiyorum bir atak yapabilirim yapmayabilirim de. :KK70:

Bana 40 beden buyuk geliyor artik ama 38 oldum da diyemiyorum tam. :halay:

Acik ara birinci oldun. :KK53: Biz fatmayla 10 ar kilo verdik boyle gidim gidim gidiyoruz artik. :KK45:
Biz ikincilik için kapışıyoruz sen atak matak yapma dinlen dinlen:KK70::KK70:
Ben geçen yıldan beri 38 beden giyiyorum gözüm 36 da:confused: 38 beden pantalon hafiften düşüyor ama bende 36 ya henüz giremiyorum. Misafir olmasa atak yapacam bende önümde sıra dağlar var:KK34::KK34:

Bugunku menum: Menu menu olali boyle menu gormedi. :confused:Sakin evde uygulamayiniz.:KK70:

Sabah:
Sutlu cay
Kafeinsiz cappuccino +yarim profiterol

Oglen:Mocha

Aksam: Sogan suyu
Mercimek corbasi
Ayran

Sonra: Papatya cayi

Spor: 1 saat yuruyus
Tatlı bitmedi mi daha ye ye bitmiyor ne kadar aldın

Biz ikincilik için kapışıyoruz sen atak matak yapma dinlen dinlen:KK70::KK70:
Ben geçen yıldan beri 38 beden giyiyorum gözüm 36 da:confused: 38 beden pantalon hafiften düşüyor ama bende 36 ya henüz giremiyorum. Misafir olmasa atak yapacam bende önümde sıra dağlar var:KK34::KK34:

Bende de 40 dusuyor durumda simdi. Beli genis geliyor zaten.

Bilemem 2 lik elinden gidebilir su uc gun kendini birakma. :KK70:

Tatlı bitmedi mi daha ye ye bitmiyor ne kadar aldın
Bir buyuk bir kucuk kutu aldim ama kucuk parcalar halinde yiyorum. Yilbasi icin almistim ama buyuk kutuyu o zaman acicam. Aslinda pisman oldum evde var diye yiyorum istedigimden degil.:KK70:

X