- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar bence biz kadınlara hasta olduklarında annelik ev hanımlığı gibi sıfatlardan muaf olduğumuz bi sistem uygulanmalı. Geberiyorum hastalıktan benim küçük yine ateşlendi 6 ya kadar ateş nöbeti tuttum. 7 de büyüğün okulu için uyandım bu nedir arkadaş. Akşama yemek faslı var bide ne yedircem millete offf. Yatıp uyumak istiyorum ben yaaaa
Eki Görüntüle 2084952
Bugünde aynı çok şükür
GünaydııınGünaydın arkadaşlar
Günaydın kızlar bence biz kadınlara hasta olduklarında annelik ev hanımlığı gibi sıfatlardan muaf olduğumuz bi sistem uygulanmalı. Geberiyorum hastalıktan benim küçük yine ateşlendi 6 ya kadar ateş nöbeti tuttum. 7 de büyüğün okulu için uyandım bu nedir arkadaş. Akşama yemek faslı var bide ne yedircem millete offf. Yatıp uyumak istiyorum ben yaaaa
Oy çok yakınız hırs yaptım dermişimDurum degerlendirmesi. Fatma seninle kapisiyoruz 2 likte. Cok ugrasiyorsunuz hakkinizi vermek lazim. Son bir bildirim kaldi.
1. Sarellam Yuzde= 11.2
0.111621
2. Muttapa7555 Yuzde =4.1
0.041481
3. A AklinYolu1 Yuzde = 3.9
0.038941
4. goldenheart Yuzde = 0.4
0.00436
Maşallah maşallah aynı kiloyla başladık biz yarışmaya dimi kaplumbağa tavşan misaliyizGünaydın arkadaşlar
Tebrik ederim canım. Benimde bel inceldi göbek küçüldü ama orantılı değil ay bide totom var anacım heryerim iri benimMemnunum bu durumdan.. ama göbeğim çok çıkıklık yaptı bu aralar biraz ordan burdan eridik göbek kaldı..
Eki Görüntüle 2085001
Maşallah maşallah aynı kiloyla başladık biz yarışmaya dimi kaplumbağa tavşan misaliyiz
Aradığını buldu desene daimi olsun inşallahBenim vücut dünden razıymış zayıflamaya yazık baksana hiç ugrastırmadı yeni başladım diye mi böyle oldu bende bilemedim
Oy çok yakınız hırs yaptım dermişim
Tebrik ederim canım. Benimde bel inceldi göbek küçüldü ama orantılı değil ay bide totom var anacım heryerim iri benim
Benim vücut dünden razıymış zayıflamaya yazık baksana hiç ugrastırmadı yeni başladım diye mi böyle oldu bende bilemedim
Biz ikincilik için kapışıyoruz sen atak matak yapma dinlen dinlenBilmiyorum bir atak yapabilirim yapmayabilirim de.
Bana 40 beden buyuk geliyor artik ama 38 oldum da diyemiyorum tam.
Acik ara birinci oldun. Biz fatmayla 10 ar kilo verdik boyle gidim gidim gidiyoruz artik.
Tatlı bitmedi mi daha ye ye bitmiyor ne kadar aldınBugunku menum: Menu menu olali boyle menu gormedi. Sakin evde uygulamayiniz.
Sabah:
Sutlu cay
Kafeinsiz cappuccino +yarim profiterol
Oglen:Mocha
Aksam: Sogan suyu
Mercimek corbasi
Ayran
Sonra: Papatya cayi
Spor: 1 saat yuruyus
Biz ikincilik için kapışıyoruz sen atak matak yapma dinlen dinlen
Ben geçen yıldan beri 38 beden giyiyorum gözüm 36 da 38 beden pantalon hafiften düşüyor ama bende 36 ya henüz giremiyorum. Misafir olmasa atak yapacam bende önümde sıra dağlar var
Bir buyuk bir kucuk kutu aldim ama kucuk parcalar halinde yiyorum. Yilbasi icin almistim ama buyuk kutuyu o zaman acicam. Aslinda pisman oldum evde var diye yiyorum istedigimden degil.Tatlı bitmedi mi daha ye ye bitmiyor ne kadar aldın