- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.741
Hadi 2.liği sana bıraktım sen böyle gidersen beni geçersin ben en fazla sabit kalırım. Buna da şükürBende de 40 dusuyor durumda simdi. Beli genis geliyor zaten.
Bilemem 2 lik elinden gidebilir su uc gun kendini birakma.
Bir buyuk bir kucuk kutu aldim ama kucuk parcalar halinde yiyorum. Yilbasi icin almistim ama buyuk kutuyu o zaman acicam. Aslinda pisman oldum evde var diye yiyorum istedigimden degil.
Ayni gidiyoruz bu aralar bakalim . Menunde falso yok, bende profiterol var.Hadi 2.liği sana bıraktım sen böyle gidersen beni geçersin ben en fazla sabit kalırım. Buna da şükür
Yemek saatleri beni çok etkiliyor gün içinde hamburger yiyim akşam 5 de yemek yiyince sabaha eksi olduğumu hatırlıyorum ben ne kadar erken oladar çok kilo veriyorumAyni gidiyoruz bu aralar bakalim . Menunde falso yok, bende profiterol var.
Yemek saatleri beni çok etkiliyor gün içinde hamburger yiyim akşam 5 de yemek yiyince sabaha eksi olduğumu hatırlıyorum ben ne kadar erken oladar çok kilo veriyorum
Bugunku menum: Menu menu olali boyle menu gormedi.Sakin evde uygulamayiniz.
Sabah:
Sutlu cay
Kafeinsiz cappuccino +yarim profiterol
Oglen:Mocha
Aksam: Sogan suyu
Mercimek corbasi
Ayran
Sonra: Papatya cayi
Spor: 1 saat yuruyus
Tatlı bitmedi mi daha ye ye bitmiyor ne kadar aldın
Sonra yarim bardak antep fistigi,bir bardak ayran ve uc mandalina yedim.Kııız bu neee!
Ne kadar hafif bir beslenme.. bence de evde uygulamayalım
Ama arada uygulamak hoş olur bence de
e be A AklinYolu1 beni 68.8 yaptın ondan sonuncu oldum hep. Amaaa ellerin dert görmesin artık 68'im.
Ne fazla yiyesim var, ne karbonhidrat alasım var.. daima içesim var
69.7 demistin dimi. Oyle yapalim seni sana jest olsun.
Dün çocuğun kursu vardı 7'ye kadar dışardaydım. O bisküvi yenmese iyiydi farkındayım da, sanki iyi oldu gibi.. daha da ağzımı sürmem paketli şekerli hiçbir şeye
Olsun olsun arkadaşım.. sizin bu azminiz bize de bulaştı.. sonuca bakalım
Sağ ol, var ol!
300 gr kaldıYediklerinizden sucluluk duymayin , birakin gitsin. Sucluluk duymak daha sonra fazlasini yemekle sonuclaniyor.
68 iyiki yazmisim bak 68 lere ulastin belki 67 de olursun kimbilir.
Ben yine gördüm 65 i nasıl oluyor anlamıyorum yaw. İlla 2.liği A AklinYolu1 sana verecem hırs yaptım