65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Çok teşekkür ederim birinci belli de ikinciyi bulalım dimi tebrik ederim şshane sonucun

Çok teşekkür ederım ben ilk defa bu kadar iradelıyım bana cok iyi geldınız hepiniz inanılmaz motıve oldum en son bu kiloları gelinliğime gırmek ıcın görmüştüm :KK23:

Slm kızlar
Sabah 1 greyfurt 1 portakalın suyunu içtim
1 dilim peynir 4 zeytin
Akşam
Kereviz salatası
1 kase çorba
Su 2.5 olur
Adet döneminin ikinci günündeyim tam bir balon misali dolaşıyorum nefes almak bile zor karnım 9 aylık oldu yahu

Gunaydin kizlar hepnize basarlar dilerim kilo vernlerin adina sevindim.
Bende hala dikk yok.
Adet olmadim son 2 aydir o yuzden karnim sis duruyor dun dayanamadim tartildim 80.
En son 78 falandim.
Adet olsam net kilom gozukcek amma nerde hala olmadim ufff ya bikdim aslinda kilodanda tartidanda edetdende herseyden bikdim yet diyorum amma olmuyor.
Aslinda o kadar iyi diyet ve spor yapan biriyim gelki bu adet duzensizdiyi kilom gitmesine engel oluyor hormon bozuklugu var

NİHAYET!
2017-12-23 09.00.04.jpg

İyi hafta sonları dilerim, sonuçlar için tebrik ederim :)
Bugün sabah acil ailemin yanına geldim babam pazartesi ameliyata alınacakmış, solunum yetmezliği olduğu için önce bir tedavi uygulanıyor koşuşturmadan pek gelemeyebilirim belki fakat ciddi birşeyi yok çok şükür, gelmeye çalışacağım

Sayenizde..
Çok teşekkürler roxen2303 roxen2303
Dediğin gibi A AklinYolu1 daha yeni başladık..

Bu hafta sogan suyu deneyecegim. Sonuclar carsamba gunu.

İyi hafta sonları dilerim, sonuçlar için tebrik ederim :)
Bugün sabah acil ailemin yanına geldim babam pazartesi ameliyata alınacakmış, solunum yetmezliği olduğu için önce bir tedavi uygulanıyor koşuşturmadan pek gelemeyebilirim belki fakat ciddi birşeyi yok çok şükür, gelmeye çalışacağım

Umarim ameliyati basarili gecer. Bol bol dua et.

Stres insana kilo aldirir ama cabuk gelen cabuk gider merak etme.

X