- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.581
aslında 55 hedefim ama zor sanırm
Benimde hedefim 55 ama biliyorum simdi olmaz. O kadar sikmana gerek yok 57 olsan 2 kilon kalir. Onu da rahat rahat verirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında 55 hedefim ama zor sanırm
Benimde hedefim 55 ama biliyorum simdi olmaz. O kadar sikmana gerek yok 57 olsan 2 kilon kalir. Onu da rahat rahat verirsin.
Aynen ilk hedef 57 şimdilik kollarım kalkmıyo spor yapamıyorum hayırlısı artık bide çatlaklar kilo verince daha bi çirkin oldular sankı az vardı ama çok kötü
Iki gundur 40-45 dk yuruyorum ben. Hic yoktan iyidir. Kis icin en iyi spor.
Yazin diyet cok daha kolay oluyor ama kisin almamak da ayri bir basari/haz.
Benim ilk hedef 59 . Sonra 53 e inicem ama yaza dogru . Birakinca 2 kilo aliniyor cunku.
bana da yazın diyet zor gelıyo ya karpuzdur dondurmadır derken günlerde uzun oluyo ya :)
bende öyle yapıyım o zmana ya dediğin gibi ben kesın alırım zaten.
Anlıyorum canım haklısın tabi tekrar tekrar uğraşmak zor. goldenheart yarışmayı bitti zannediyor o yüzden bildirim yapmamış olabilir. Bide hafta sonları internete giremiyor sanırımBen bunlarla yorulmuyorum fatma. Beni sinir eden sey bildirim almamak/yapmamak. Keske herkes bildirim yapsa da ben yorulsam.
Ozel durumlar olabilir ama bi insan yapamayacagini da bildirmeli bence.
Uzun zamandir giremiyorum hem esim hem ben rahatsizdim hala daha toparlanamadim malesef diyetide biraktim gitmiyor kilolar su hastalik donemini atlattiktan sonra devam + lardayim
Anlıyorum canım haklısın tabi tekrar tekrar uğraşmak zor. goldenheart yarışmayı bitti zannediyor o yüzden bildirim yapmamış olabilir. Bide hafta sonları internete giremiyor sanırım
Aslında veremesekde vazgeçmemek lazım en azından almıyoruz üstüne ve mutlaka ters giden yada bizim yanlış yaptığımız bişey vardır. Ben 100 gram bile versem seviniyorum çünkü çok yavaş verebilenlerdenim. Bence herkesin fikrini alıp bildirim için saat sınırı koyabilirsinMillet hastaliktan kiriliyor biliyorum. Gecmis olsun. Olsun yine de bu carsamba gunu ve cumartesi bildirime gel. Bildirim gunleri ilk sayfada.
Kralicem i hep burdaydi zaten. Benim lafim hic gorunmeyip sonra hesap soranlara. sinsirella da kilo veremedigini dusunup cekilmek istiyor.
Yani @_SinsireLLa_ yeyip de kilo alanlardan ama o yemeyle kilo almamasi da basari ama bir de su var. Bir insanin kilo verememe donemleri oluyor. O donemlerde de zorlamamak gerek.Aslında veremesekde vazgeçmemek lazım en azından almıyoruz üstüne ve mutlaka ters giden yada bizim yanlış yaptığımız bişey vardır. Ben 100 gram bile versem seviniyorum çünkü çok yavaş verebilenlerdenim. Bence herkesin fikrini alıp bildirim için saat sınırı koyabilirsin
Millet hastaliktan kiriliyor biliyorum. Gecmis olsun. Olsun yine de bu carsamba gunu ve cumartesi bildirime gel. Bildirim gunleri ilk sayfada.
Kralicem i hep burdaydi zaten. Benim lafim hic gorunmeyip sonra hesap soranlara. sinsirella da kilo veremedigini dusunup cekilmek istiyor.
Kızlaaar vallahi öyle, Muttapa7555 bitti sandım ve çok sevindim beraber olacağımıza. A AklinYolu1 canım ben seni çok iyi anlıyorum hiç haber vermeyip birden dönüş yapılınca tuhaf oluyor insan. bizim gruba da bir sürü arkadaş yazdı verdiğimiz ortak cevap hep "sen yaz, zamanla zaten aramızda olursun" diyoruz. Yazan da süreklilik sağlayan da pek olmuyor zaten.
A AklinYolu1 canım ben ne yapayım şimdi?
Biz de salı bildirim yapalım dedik, benim minnoş su çiçeği olmuş dün hiç bakamadım bile kk ne giremedim.
Su çiçeğini de pek güzel atlatmışız haberimiz yok öğrendiğimizde çoktan geçmiş, 2010'lu kızım aşı işe yaramış
Kısacası bugün de tartılmadım.
Bir sonrakine mi bildireyim? Çarşambaya?
Bence de sence,Ben bunlarla yorulmuyorum fatma. Beni sinir eden sey bildirim almamak/yapmamak. Keske herkes bildirim yapsa da ben yorulsam.
Ozel durumlar olabilir ama bi insan yapamayacagini da bildirmeli bence.
Tamamdır!Aaa oyle mi cok guzel atlatmis. Ne guzel cok gecmis olsun.
Carsamba gunu yukleyebilirsin. Sonra da cumartesi. Tarihler ilk sayfada.