65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

3. Yarismanin birincisi Sarellam Sarellam dir.
1. . Sarellam Sarellam Yuzdesi 0.0749 Yuzde 7.49 (65.400,60.500) Fark :4.9 kg :KK9::halay:

Tebrik ederim sarellam umarim bu sekilde devam edersin.

Topigin kapanmasi icin mesaj attim. Umarim bir an once kapanir.

Kapanmasa da ben yokum artik...

Çok teşekkür ederim keşke bırakmasaydın ya üzüldüm gerçekten çok motive oluyodum :KK43:

kızlaaaar üzülüyorum böyle şeylere..
birşey yok.. gerilmeyelim boş yere,
A AklinYolu1 canım ne emekler harcıyorsun asla inkar edilemez, hasta hasta uğraşmak ayrı zor..
zerri zerri canım seninle pek yazışmışlığımız yok ama bence de senlik birşey yok, bu sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın, üslubumuza lütfen dikkat edelim hepimiz. Sen anladığım kadarıyla gün bitmediği için sorgulamışsın hani bildirim yaptım yazılmamış diye..
Hasta, sinirli anlarımız hepimizin olabiliyor.
A AklinYolu1 'i de anlamak gerekiyor çünkü düzenli yazılmayınca gerçekten insan yoruluyor, takip edemiyor.

Benim sayfamda 5-6 kişiydik aylarca, şimdi iki kişiyiz Muttapa7555 Muttapa7555 ve ben.. çünkü gerçekten yoruluyor insan..
Haklısın canım ama benimde isim olabilir hasta olabilirdim bana neden anlayış gösterilmiyor .
Senin gec yuklemen de beni ilgilendirmiyor. Ben kimsenin bekcisi degilim burada. Tarti gunleri belirli saatler belirli.

Seni sildim listeden. Daha fazla yazmana gerek yok.
Cokta umrumdaydi listede olmak:KK48: sen gideksin yer ariyosun tatlım buda sanırım bana patladı ..kiyamam sen bi doktora görün iyi degilsin...

zerri zerri
Zerri arkadaşım kesinlikle haklısın hastalık ve iş güç hepimizde olabilir. Zaten düşüncemi yazmıştım, senin sorduğun soruda bir sıkıntı yok o gün tartı günüydü ve öğlen saatleriydi.
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz, gruplar sadece bir araç. Yazışmalarımız hangimiz olursak olalım daha dikkatli seçilmiş kelimelerle yapılmalı. Ben bunu kişi olarak sadece sana söylersem haksızlık etmiş olurum, @AklinYolu1 da sen de gerçekten o gün karşılıklı olarak gergin ifadeler kullandınız. benim hakemlik etmek falan gibi bir derdim yok. ama böyle gerginlikler hepimize olumsuz yansıyor.
İnşallah kimseyi kırmadan üslubumuzu bozmadan sürdürürüz kilo verme sürecimizi
Hayat çok kısa ve yeterince stresli..

Merhaba kizlar hepinize başarilar dilerim kzilar uzun zamandir aranizda yokum bunun bir cok sebebi var hasta oldum sonra cocuklar falan aslinda diyetden vaz kecmedim duzenli dikkat ediyorum .amma gelki aksilikler beni terk etmiyor ya kizlar benim adet duzeni piroblemim var ve yillarca suruyor bir ara kendim kendimi iyilesdirdim .
Sogan kuru yapdim duzenli kulandim ve faydasin gordum son 4 aydir ki icmedim .
Ve şimdi regil piroblemim baslayib
Nerdeyse 15 gun kecib hala regil falan olmamisim karnim baya sis amma regil olmadim.
Kizlar evd eduxenli spor yapardim koşu bandim arizalandi .
Koşu bandimin arizalanmasi baya morelimi bozdu .
Neyseki toparlandim.
Ve bu hafta duzenli olarak spor yapdim yemeyede dikkat etdim.
Bu sabah tam tartiya cikacakdim ki bu defada tartimin pili bitmis acilmadi.
Amma kendimde hiss ediyorum ki zayiflamişim.
Anneme yeni resimimi atdim bana ilk mesaji kiz ne kadar zayiflamişin sen .
Dedi.
Ya simdi regil olmamak da benim cnimi sikiyor.
Bencede kilo gitmeye baslayib bir regilde olsam tam iyi olcak.
Hergun duzenli sporumu yapiyorum
40 dak pilate.
Ve 12890 addim yani duxenli 12
11 km yuruyorum gun icindedi iki cocukla koşuşdurmadayim temizlik utu falan yani hec kendimi uyurken hayal bile edemiyorum

zerri zerri
Zerri arkadaşım kesinlikle haklısın hastalık ve iş güç hepimizde olabilir. Zaten düşüncemi yazmıştım, senin sorduğun soruda bir sıkıntı yok o gün tartı günüydü ve öğlen saatleriydi.
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz, gruplar sadece bir araç. Yazışmalarımız hangimiz olursak olalım daha dikkatli seçilmiş kelimelerle yapılmalı. Ben bunu kişi olarak sadece sana söylersem haksızlık etmiş olurum, @AklinYolu1 da sen de gerçekten o gün karşılıklı olarak gergin ifadeler kullandınız. benim hakemlik etmek falan gibi bir derdim yok. ama böyle gerginlikler hepimize olumsuz yansıyor.
İnşallah kimseyi kırmadan üslubumuzu bozmadan sürdürürüz kilo verme sürecimizi
Hayat çok kısa ve yeterince stresli..
Evet canım hastalık iş güç hepimizde olabilir benimde olabilirdi , ben soylenildiyi gibi 13 aralık çarşamba günü gündüz yuklemisim tartı fotosunu bana deniyor ki seninki bugün kaldı cumartesiye bende 13 aralık çarşamba degil miydi diye soruyorum , sormaz olaydim...

goldenheart goldenheart
Canım denedim bak kıyafetli , bide sadece iç çamaşırıyla aradaki fark :KK53:

Eklentiler

• dstgd.jpg
    dstgd.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 38
  • sfvdg.jpg
    sfvdg.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 33
Gönderdim canım çok sağol ya uğraştırıyorum seni aralarda foto yüklemeye çalışıyorum ama hala çözemedim

Ben bunlarla yorulmuyorum fatma. Beni sinir eden sey bildirim almamak/yapmamak. Keske herkes bildirim yapsa da ben yorulsam.

Ozel durumlar olabilir ama bi insan yapamayacagini da bildirmeli bence.

X