- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.561
Çok teşekkür ederim keşke bırakmasaydın ya üzüldüm gerçekten çok motive oluyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım ama benimde isim olabilir hasta olabilirdim bana neden anlayış gösterilmiyor .kızlaaaar üzülüyorum böyle şeylere..
birşey yok.. gerilmeyelim boş yere,
A AklinYolu1 canım ne emekler harcıyorsun asla inkar edilemez, hasta hasta uğraşmak ayrı zor..
zerri canım seninle pek yazışmışlığımız yok ama bence de senlik birşey yok, bu sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın, üslubumuza lütfen dikkat edelim hepimiz. Sen anladığım kadarıyla gün bitmediği için sorgulamışsın hani bildirim yaptım yazılmamış diye..
Hasta, sinirli anlarımız hepimizin olabiliyor.
A AklinYolu1 'i de anlamak gerekiyor çünkü düzenli yazılmayınca gerçekten insan yoruluyor, takip edemiyor.
Benim sayfamda 5-6 kişiydik aylarca, şimdi iki kişiyiz Muttapa7555 ve ben.. çünkü gerçekten yoruluyor insan..
Cokta umrumdaydi listede olmak sen gideksin yer ariyosun tatlım buda sanırım bana patladı ..kiyamam sen bi doktora görün iyi degilsin...Senin gec yuklemen de beni ilgilendirmiyor. Ben kimsenin bekcisi degilim burada. Tarti gunleri belirli saatler belirli.
Seni sildim listeden. Daha fazla yazmana gerek yok.
Evet canım hastalık iş güç hepimizde olabilir benimde olabilirdi , ben soylenildiyi gibi 13 aralık çarşamba günü gündüz yuklemisim tartı fotosunu bana deniyor ki seninki bugün kaldı cumartesiye bende 13 aralık çarşamba degil miydi diye soruyorum , sormaz olaydim...zerri
Zerri arkadaşım kesinlikle haklısın hastalık ve iş güç hepimizde olabilir. Zaten düşüncemi yazmıştım, senin sorduğun soruda bir sıkıntı yok o gün tartı günüydü ve öğlen saatleriydi.
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz, gruplar sadece bir araç. Yazışmalarımız hangimiz olursak olalım daha dikkatli seçilmiş kelimelerle yapılmalı. Ben bunu kişi olarak sadece sana söylersem haksızlık etmiş olurum, @AklinYolu1 da sen de gerçekten o gün karşılıklı olarak gergin ifadeler kullandınız. benim hakemlik etmek falan gibi bir derdim yok. ama böyle gerginlikler hepimize olumsuz yansıyor.
İnşallah kimseyi kırmadan üslubumuzu bozmadan sürdürürüz kilo verme sürecimizi
Hayat çok kısa ve yeterince stresli..
Kilo bildirimi yapıyor muyuz devam ediyor mu yarışma foto göndereyim mi mailden61.9 kg. Sonunda 61 leri ucundan yakaladim.
Kilo bildirimi yapıyor muyuz devam ediyor mu yarışma foto göndereyim mi mailden
Oo 59 lari gormussun aferin sana.
evet ya ama grip oldum bende umarım diyetımı bozmadan atlatırım
Benimkinden ise extra kilo verirsin. O kadar agir bir gripti.
Gecmis olsun. Bozma 59 lari gormusken . 59.2 yi yaziyorum listeye cunku o daha az.
tamamdır veriyim ya ilk defa bu kadar iradeli devam ediyorum
Gönderdim canım çok sağol ya uğraştırıyorum seni aralarda foto yüklemeye çalışıyorum ama hala çözemedimGonder bize haksizlik oldu cunku.
Gönderdim canım çok sağol ya uğraştırıyorum seni aralarda foto yüklemeye çalışıyorum ama hala çözemedim
Simdi sen elbiseli 59.6 elbisesiz 59.2 mi ciktin. 59.6 da gecen gune gore cok iyi.
9 unda ben regl oldum şişkinlik vardı bugun bitti sanırım onunla alakalı bende şaşırdım
Napiyon gizli gizli saunaya mi giriyorsun hahaha :)
Sampiyon belli ikinci kim diyorsun.
59.2 desen bundan sonra hep elbisesiz tartilacaksin demek.
57 olursun yilbasindan once hedefin kacti?