65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

3. Yarisma

GUN A AklinYolu1 M e g g M e g g Fatas Fatas Sarellam Sarellam zerri zerri
[TH]@fatma7454 [/TH]
[TH] Gunelim Gunelim [/TH]
[TH] goldenheart goldenheart [/TH]
[TR][TH]11 Kasim 2017 [/TH][TD1]64.200[/TD1] [TD1] 60.500 [/TD1][TD1]75.500[/TD1] [TD1]65.400[/TD1] [TD1]74.500[/TD1] [TD1]67.500[/TD1][TD]78.400 [/TD][TD]68.800[/TD][/TR]
[TR][TH]9 Aralik 2017 [/TH][TD1]63.500[/TD1] [TD1] 61.100 [/TD1][TD1]74.900[/TD1] [TD1]61.0[/TD1] [TD1]-[/TD1] [TD1]65.300[/TD1][TD]- [/TD][TD]69.200[/TD][/TR]
[TR][TH]13 Aralik 2017 [/TH][TD1]62.0[/TD1] [TD1] ----- [/TD1][TD1]----[/TD1] [TD1]60.500[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]65.800[/TD1][TD]---- [/TD][TD]69.300[/TD][/TR]
[TR][TH]16 Aralik 2017 [/TH][TD1]----[/TD1] [TD1] ----- [/TD1][TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1][TD]---- [/TD][TD]----[/TD][/TR]
[TR][TH]20 Aralik 2017 [/TH][TD1]----[/TD1] [TD1] ----- [/TD1][TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1][TD]---- [/TD][TD]----[/TD][/TR]
[TR][TH]23 Aralik 2017 [/TH][TD1]----[/TD1] [TD1] ----- [/TD1][TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1][TD]---- [/TD][TD]----[/TD][/TR]
[TR][TH]27 Aralik 2017 [/TH][TD1]----[/TD1] [TD1] ----- [/TD1][TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1][TD]---- [/TD][TD]----[/TD][/TR]
[TR][TH]30 Aralik 2017 [/TH][TD1]----[/TD1] [TD1] ----- [/TD1][TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1][TD]---- [/TD][TD]----[/TD][/TR]
[TR][TH]Kilo verme % [/TH][TD1]-----[/TD1] [TD1] ----- [/TD1][TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1] [TD1]----[/TD1][TD]---- [/TD][TD]----[/TD][/TR]

Zahmet edip ilk sayfaya bakilmiyor bile. Bildirim yapilmiyor , soruyorum yarismadan cekildin mi cevap yok. Sonra listeden siliyorum trip atiliyor. Insan bir zahmet gelip yarismadan cekildigini soyler ya da bildirim yapamayacagini. Sonra geliyorsunuz arada katilim var mi yok mu? Sıkıldım bu isten zaten son yarismam bitsede gitsem.

Son düzenleme:
Tamam da kafaniza gore her saatte listeyi duzenleyemem. Belirli saatte gelenler eklendi.Listeyi duzenledigim vakit 14:56

Cumartesi sabah gelirsen listeye eklenirsin.

Ben ne dedim de sen kendi kendine sinirlenmissin .iyi misin sen .suna bak ya Allah aşkına biri benim yazdıklarımı kontrol etsin baksın ..sayfa yonetici sene sesleniyorum.. Ne yazmisimda bu kadın kendi kafasına göre sinirlenmiş ..

Ben ne dedim de sen kendi kendine sinirlenmissin .iyi misin sen .suna bak ya Allah aşkına biri benim yazdıklarımı kontrol etsin baksın ..sayfa yonetici sene sesleniyorum.. Ne yazmisimda bu kadın kendi kafasına göre sinirlenmiş ..

Evet sinirlendim artik , 40 derece atesle topige geliyorum , sabirli davranmaya calisiyorum ama artik bitti bi yere kadar.

Kafaniza gore liste duzenleme yok hanimefendi. Cuma yarismalari var bir zahmet onlara katiliniz.

Evet sinirlendim artik , 40 derece atesle topige geliyorum , sabirli davranmaya calisiyorum ama artik bitti bi yere kadar.

Kafaniza gore liste duzenleme yok hanimefendi. Cuma yarismalari var bir zahmet onlara katiliniz.
belli canım iyi değilsin bir doktora görün tatlım zira bişey demediğim halde saldirdin bana...

kızlaaaar üzülüyorum böyle şeylere..
birşey yok.. gerilmeyelim boş yere,
A AklinYolu1 canım ne emekler harcıyorsun asla inkar edilemez, hasta hasta uğraşmak ayrı zor..
zerri zerri canım seninle pek yazışmışlığımız yok ama bence de senlik birşey yok, bu sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın, üslubumuza lütfen dikkat edelim hepimiz. Sen anladığım kadarıyla gün bitmediği için sorgulamışsın hani bildirim yaptım yazılmamış diye..
Hasta, sinirli anlarımız hepimizin olabiliyor.
A AklinYolu1 'i de anlamak gerekiyor çünkü düzenli yazılmayınca gerçekten insan yoruluyor, takip edemiyor.

Benim sayfamda 5-6 kişiydik aylarca, şimdi iki kişiyiz @fatma7454 ve ben.. çünkü gerçekten yoruluyor insan..

kızlaaaar üzülüyorum böyle şeylere..
birşey yok.. gerilmeyelim boş yere,
A AklinYolu1 canım ne emekler harcıyorsun asla inkar edilemez, hasta hasta uğraşmak ayrı zor..
zerri zerri canım seninle pek yazışmışlığımız yok ama bence de senlik birşey yok, bu sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın, üslubumuza lütfen dikkat edelim hepimiz. Sen anladığım kadarıyla gün bitmediği için sorgulamışsın hani bildirim yaptım yazılmamış diye..
Hasta, sinirli anlarımız hepimizin olabiliyor.
A AklinYolu1 'i de anlamak gerekiyor çünkü düzenli yazılmayınca gerçekten insan yoruluyor, takip edemiyor.

Benim sayfamda 5-6 kişiydik aylarca, şimdi iki kişiyiz @fatma7454 ve ben.. çünkü gerçekten yoruluyor insan..

Yorulmakla alakasi yok , insanlar keyfine gore is yapmak istiyor . O yuzden hosuma gitmiyor. M e g g M e g g da kac haftadan beri ilk defa bildirim yapmadi - ki bildirimi eksik etmez, surekli sabah erken yukler. Face den surekli konusuruz. O sabah yoktu sordum resim nerde diye cevap yok. Interneti yokmus disarida onemli isi varmis.

Ee simdi yukleyeyim mi dedi resmi sabah cekmistim ben hayir dedim. Hik mik demedi. Durum degerlendirmesi yapildi cunku. Kisiye ozel hizmet yok bunu diyorum.

Ben bunlari demeden cumartesi gel ekleriz demisim. Uzerine israr edince patladim.

Yorulmakla alakasi yok , insanlar keyfine gore is yapmak istiyor . O yuzden hosuma gitmiyor. M e g g M e g g da kac haftadan beri ilk defa bildirim yapmadi - ki bildirimi eksik etmez, surekli sabah erken yukler. Face den surekli konusuruz. O sabah yoktu sordum resim nerde diye cevap yok. Interneti yokmus disarida onemli isi varmis.

Ee simdi yukleyeyim mi dedi resmi sabah cekmistim ben hayir dedim. Hik mik demedi. Durum degerlendirmesi yapildi cunku. Kisiye ozel hizmet yok bunu diyorum.

Ben bunlari demeden cumartesi gel ekleriz demisim. Uzerine israr edince patladim.
sen iyi misin ne ısrar etmesinden bahsediyorsun sen, ben ısrar etmedim .kızlar Allah aşkına bir yazdığımi kontrol edin ya .ben tartı resmi yükledim 13 Aralık'ta yüklenecek dendiyi için ,kendiside cumartesi deyince ,ben sadece sordum 13 Aralık Çarşamba günü değil miydi diye .sadece sordum .hastaymış sinirliymis beni ilgilendirmez benlik birşey yok burda .bana patlamaya hakkı yokkk ...

sen iyi misin ne ısrar etmesinden bahsediyorsun sen, ben ısrar etmedim .kızlar Allah aşkına bir yazdığımi kontrol edin ya .ben tartı resmi yükledim 13 Aralık'ta yüklenecek dendiyi için ,kendiside cumartesi deyince ,ben sadece sordum 13 Aralık Çarşamba günü değil miydi diye .sadece sordum .hastaymış sinirliymis beni ilgilendirmez benlik birşey yok burda .bana patlamaya hakkı yokkk ...

Senin gec yuklemen de beni ilgilendirmiyor. Ben kimsenin bekcisi degilim burada. Tarti gunleri belirli saatler belirli.

Seni sildim listeden. Daha fazla yazmana gerek yok.

X