- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.501
Onlarin oyle bir durumu var biliyorum. Benim bir arkadas fast food tarzi beslenir hep. Gram yag yok.
Buna yakılır
pöffff aynen!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarin oyle bir durumu var biliyorum. Benim bir arkadas fast food tarzi beslenir hep. Gram yag yok.
Buna yakılır
Su durumlarda birincisin ama her an her sey degisebilir. Tabi ki boyle asilmak bazen daha guzel. 59 a insem yeter yarisma sonunda. Fazla bir beklentim yok.
Burda sanki 18 sarma yemiş gibi olmuş saat 18.00 6 sarmaSlm kızlar bugün 1 saat tempolu bebek arabası iterek yürüdüm.
Menü
Sabah 8.00 salata 3 zeytin 1 yk lor çay
Akşam 18 lahana sarması 6 tane bulgur ve kıymalı ve yoğurt
Su 2.5 olur
6 tane bulgur olmayacagina gore. Bizim fatma kesin yemez dedim.Burda sanki 18 sarma yemiş gibi olmuş saat 18.00 6 sarma
Bu misafir olayları beni mahvediyor ah ah yatışma çok ters zamana geldi6 tane bulgur olmayacagina gore. Bizim fatma kesin yemez dedim.
Bu misafir olayları beni mahvediyor ah ah yatışma çok ters zamana geldi
Ben normalde hiç bozmam iradeliyimdir ama gizli yapınca olmuyor ama elimden geldiğince geçiştiriyorum.Kararli olunca diyet bozulmuyor ama biraz bozmaya meyil varsa misafir bahane . Ben de cok bozdum zamaninda.
Ben normalde hiç bozmam iradeliyimdir ama gizli yapınca olmuyor ama elimden geldiğince geçiştiriyorum.
Yarın belli olacak bakalım hüsrana uğramam inşallah hergün spor ters tepmezse böyle devam artı görürsem 1 gün arayla spor yaparım kural dışı olacak ama yapacak bişey yok diyetisyen 45 kilo kas var demişti bence yeterli fazlasına gerek yok.Maalesef senin oyle bir sorunun var ama iyi gidiyorsun.
Günaydın buna da şükür
Maşallah maşallah :) tebriklergünaydın arkadaşlar
Maşallah maşallah :) tebrikler
Bu da benimki;
Giden 1.5 kg. Hep sivi agirlikliydi bu hafta ve spor yapamadim maalesef.
günaydın arkadaşlar