65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Ben hergün spor yapınca kilo alıyorum ya tartı yükseliyor. Çarşamba belli olacak bakalım

Kas yapiyorsun ondandir ama o saglikli kilo. Yuruyus en iyi zayiflama yontemi bence. Bir de leslie yi dene.

Çarşamba için güzel haberler olsun inşallah.
Hem kilo olarak, hem de şu hastalıklar bitsin gitsin inşallah.
Yaptigin bir yanlislar var senin. Simdiye coktan 67 lere inerdin. Bak fatmanin sarellamin menuleri guzel.

Bir de 15-20 dk leslie ya da yuruyus yaptin mi tamamdir. 40 dk daha iyi tabi ki.

Yaptigin bir yanlislar var senin. Simdiye coktan 67 lere inerdin. Bak fatmanin sarellamin menuleri guzel.

Bir de 15-20 dk leslie ya da yuruyus yaptin mi tamamdir. 40 dk daha iyi tabi ki.
[/QUOTE]

canımmm benim akıllı arkadaşımmm çok ama çok haklısın! yediğim için böyle oluyor bende.. başka yanlışım yok buna eminim..

canımmm benim akıllı arkadaşımmm çok ama çok haklısın! yediğim için böyle oluyor bende.. başka yanlışım yok buna eminim.. [/QUOTE]
Insulin direncin olabilir bir suru etken olabilir. Bir kac gun menunu yazsana buraya ya da genelde ne yedigini.

yine çok haklısın, kas kütlesi artıyor, aslında sıkılaşıyor ama tartıda azalma yok gibi görünüyor.

Yuruyus o acidan iyi geliyor bana. Bisikletim vardi kullanamadim bacaklarimi kalinlastiriyordu.

Pilates ve yoga da hafif sporlar. Leslie yi dene bir bakalim. Ben de biraz iyilesince basliycam ama zaten cumartesiden bu yana bi kilo vermisim hastaliktan.

Ama regli şişkinliğime rağmen 69.2 geldiğim için inanıyorum ki artık bu hafta 69 a veda edip 68 olacağım.

3 asagi 5 yukari yok. Bir beslenme programina uyman gerek. Karatay , dukan sana uyani sec. Karatay daha iyi kisitlama fazla yok. Insulin direnci icin birebir. Bir sure ekmegi kes , meyveyi de kesmen gerek ama kisin cok zor oluyor. Bagisiklik sistemim o yuzden coktu , ben ekmek de meyve de az az yiyorum simdi. Karatay a %100 uymak zorunda degilsin %70 bile uygulasan yetiyor.

Tamamdır..
Bugünden başlayalım..

Sabah su
1 muz 1 avuç badem
5 lokma sade poğaça
Çay
Su
Yeşil çay
Türk Kahvesi

Öğlen
Yoğurtlu ıspanak, 2 dilim kepek ekmek, 1 küçük portakal (iş yeri menüsü)

Akşam omlet yesem diyorum bol yeşillikli olacak (maydanoz ve dereotu) buraya yazarım.

Poğaça ve o 2 dilim ekmeği hiç mi yemeseydim acaba

karataya uyar mı şu tatlı tarifi acaba

15 adet kavrulmuş tuzsuz fıstık (kavrulmuş olmuyor onu biliyorum)
1 avuç dolusu yulaf ezmesi (eti lilalif)
3 hurma
1 çay kş. hindistan cevizi
2 yemek kş. süt

Bunları sırasıyla çekiyoruz rondoda müthiş fevkalade bir tatlı yapmış oluyoruz..

Hahhhh
Ne iyi tesbit ettin.. roxen2303 de tespit etmişti..
Ben kafama göre gidiyorum.. arada salata ve tavuk getirdiğim oluyor, arada bıktığım oluyor..
Her sabah %90 bol yeşillik, peynir zeytin bir dilim ekmek, bazen ekmek yerine 2 ceviz.

Turk kahvesi sekersiz mi sekersiz ise sorun yok.

Ben de senin gibi subatta kilo alip veriyordum. Bi sure meyveyi ekmegi cikardim oyle oyle duzene girdi...Soyle bir sey yapabilirsin. Ekmeksiz mi duramiyorsun meyvesiz mi. Bir sure ekmegi hayatindan cikart. Sonra ekmegi sokarsin hayatina meyveyi cikartirsin.

Bu tatliyi 60 a indikten sonra yap :)

roxen de az kilo vermemis tecrubeli arkadasimiz. roxen2303 sesim geliyor mu. Oyle begenip kacma.

A AklinYolu1 canım çayım kahvem her daim şekersiz çok şükür. Artık kahvenin yanında sadece su içiyorum önceden bittersiz hurmasız yemezdim.

Tamam o tatlı tarifini 60 olunca yapayım

Ekmeksiz durabilirim.. bir süre menüden ekmek silinmiştir o zaman!

Bir de oyle dene bakalim ne olacak. :)

_Makaron_ eski yarismacilardan yarismayi ameliyat olunca birakti. Birbirinize destek olursunuz artik.

Size yeni tablo yaparim gitmeden, gelmeyenleri silin. Sadece istikrarli olan arkadasla devam edin.

iyi günler arkadaşlar evde değildim yazamadım

sabah :
peynır,zeytın,domates, salatalık,2 yumurta ,1 tatlı kaşığı bal , 5 adet form kepeklı bisküvi,yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…