- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.421
Sıvı diyeti çok zor Allah kolaylıklar ve bol irade gücü versinSelam arkadaslar ben sivi diyetine basliyorum 8 ay once dogum yaptim 90 kilo ile suan 78 oldum ama 55 kiloya kadar dusmek istiyorum diyet yaninda zumba dansi ile gunde 1 saat zayiflayabilirmiyim daha once sadece sivi diyeti yaparak bu kiloya dustum eger benimle birlikte yapmak ve destek olmak isterseniz birbirimize iyi bir destekle zayiflaya biliriz hersey azim
Daha onceden yapmistim sadece aksam peynir yerine gunun yemeginden bir kac kasik ekmeksiz yiyerek cunku vucud direncim dusuyor ayni zamanda zararli olsa bile enerji icecekleri ile enerjimi yuksek tutabiliyorumSıvı diyeti çok zor Allah kolaylıklar ve bol irade gücü versin
Tecrübeliysen çok sıkıntı çekmezsin o zaman. Benim migrenim var daha önce denedim ama başaramadım. Enerji içecekleri serbest mi ki hiç bilmiyordum. Hadi bakalım sana destek olayım uygulayamasam daDaha onceden yapmistim sadece aksam peynir yerine gunun yemeginden bir kac kasik ekmeksiz yiyerek cunku vucud direncim dusuyor ayni zamanda zararli olsa bile enerji icecekleri ile enerjimi yuksek tutabiliyorum
Tecrübeliysen çok sıkıntı çekmezsin o zaman. Benim migrenim var daha önce denedim ama başaramadım. Enerji içecekleri serbest mi ki hiç bilmiyordum. Hadi bakalım sana destek olayım uygulayamasam da
Kilo verimim durmustu 1 haftadir da pek dikkat edemedim +600 almışımpazartesi daha sıkı asılıcam ins 31 aralik 69.9 da olsa gormeliyim diye soz vermistim kendime yine basaramicam sanirim
Kızımı bırakcak bi yer bulamadım o yüzden sınavada gidemedim ya :)
artık burdasınız yani süper