- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.481
M e g g Fatas Sarellam zerri @fatma7454 Gunelim goldenheart
Kizlar yarin tarti gunumuz . Hatirlatayim dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddimisn çok iyi oldu hiç dikkat etmemişim
Kendinizi salmayin diye hem carsamba hem cumartesi. Zaten 30 Aralik a kadar yarisma.
Hem o, hem de durum degerlendirmesi var.
aslında pazar günü çok dikkatsizdim mısafırlıge gitmiştik
Çok iyi motive olur çok az kaldı inşallah hepimiz hedeflediğimz kilomuza ineriz
Omni diyeti diye birşeye denk geldim merak edenler bir baksın
ayyy ay ayyy vayyy tühhh haftasonu yemeyeydim iyiydi
Baktım da Türklere özgü bir diyet değilOmni diyeti diye birşeye denk geldim merak edenler bir baksın
Baktım da Türklere özgü bir diyet değil
Doğru düzgün yemek yok zaten, babagannuş kafeinsiz yeşil çay humus vs herkesin tüketebileceği şeyler değil :)
Oysaki bir çörek bir kek bulunsaydı yok mu derdimBen de okuyunca tam sana gore demistim oysa ki
Oysaki bir çörek bir kek bulunsaydı yok mu derdim
öfff hayaım boyunca hiiiç öyle diyet yapmadım.. ve inanırsınız 80'den 74'e düşmüştüm bu 1 senede de 74'den 69'a hatta 68'e böylelikle indim.Duymustum o diyeti arastirmistim zamaninda. Tatli diyeti, simit diyeti, kuruyemis diyeti her turlusu mevcut.
Tabi cumartesiyi atlatinca yediniz ama ben sizi birakmam.
Ya nasıl da iştahlı yazmışsın resmen börek yiyesim geldiöfff hayaım boyunca hiiiç öyle diyet yapmadım.. ve inanırsınız 80'den 74'e düşmüştüm bu 1 senede de 74'den 69'a hatta 68'e böylelikle indim.
ne diyorum ya hu! YEMEYECEN İÇECEN işin formülü bu! az ye hep otsal beslen ama istediğini ye, kuru fasülye mi çıktı yemekte ye bir tabak dolusu hatta yanına 3 kşk pilavla! bolca su iç.. hep içç (kahve soda yeşil çay suuuuu )
Az ve öz ye! Hiç birşeyden de mahrum kalma!
Şu an yeme işini abarttığım için inemiyorum takıldım 69'da.
Ama bu da aşılacak muhakkak!
Bırakma tabii biz çok mutluyuz senin gibi bir arkadaşla yola devam etmekten! içelim!
öfff hayaım boyunca hiiiç öyle diyet yapmadım.. ve inanırsınız 80'den 74'e düşmüştüm bu 1 senede de 74'den 69'a hatta 68'e böylelikle indim.
ne diyorum ya hu! YEMEYECEN İÇECEN işin formülü bu! az ye hep otsal beslen ama istediğini ye, kuru fasülye mi çıktı yemekte ye bir tabak dolusu hatta yanına 3 kşk pilavla! bolca su iç.. hep içç (kahve soda yeşil çay suuuuu )
Az ve öz ye! Hiç birşeyden de mahrum kalma!
Şu an yeme işini abarttığım için inemiyorum takıldım 69'da.
Ama bu da aşılacak muhakkak!
Bırakma tabii biz çok mutluyuz senin gibi bir arkadaşla yola devam etmekten! içelim!
Benim oluşturduğum diyetle anca kilo alınırAhaha kendi diyetini olustur sen trend olursun bak.
Benim oluşturduğum diyetle anca kilo alınır
Yok ben yazarım uygularlar hala alamıyoruz derler akıl sağlığım bozulur hiç gerek yokKilo alamayanlar bas bas bagiriyor. Nasil kilo alalim diye. Sen onlara bir el at :)
Yok ben yazarım uygularlar hala alamıyoruz derler akıl sağlığım bozulur hiç gerek yok
Buna yakılırOnlarin oyle bir durumu var biliyorum. Benim bir arkadas fast food tarzi beslenir hep. Gram yag yok.