65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Günaydın kızlar
Kilom 61.1
Screenshot_20171209-111641.png
3 hafta sonra ki hedefim en kötü ihtimalle 58, en iyi ihtimalle 57. Herkese başarılar :)

Kizlar artik herkesi tek tek etiketlemiyorum. Carsambaya kadar her gun leslie 1 mile evde yapiyoruz. 15 dk , zorunludur her gun yaptiginizi belirtin. Ingilizce ama sadece hareketleri izleyip yapsaniz yeter.

Carsamba gunu tekrar tarti resmimizi yukluyoruz.

Menunuze gelince her gun menu paylasimi zorunlu.

Kuruyemis diyeti , leptin diyeti hepsini arastirdim. Karatay zaten belli ama 3 haftada cok sonuc vermez.
Sivi agirlikli diyet oneririm.Oyle set , kati bir menu de onermiyorum. Herkesin damak zevki baska.

Benim menum mesela,

Sabah bir pogaca arasi kasar, bir sutlu kahve

Oglen salep

Aksam yogurt olabilir.

Aralarda su ve corba.

Kacirdiysan yapacak bir sey yok , diyetine bak artik . Kilonu ver mutlu olursun.

aynen bide ben 3 mil leslie yapmaya alıştım öyle devam edicem inşallah :)

Sabah :
4 adet kepeklı bisküvi,zeytin,peynir,2 yumurta,domates ,salata ,1 tatlı kaşığı bal ,1 bardak yeşil çay

aynen bide ben 3 mil leslie yapmaya alıştım öyle devam edicem inşallah :)

Sabah :
4 adet kepeklı bisküvi,zeytin,peynir,2 yumurta,domates ,salata ,1 tatlı kaşığı bal ,1 bardak yeşil çay

Oo sen asmissin az yapmiyorum, cogunu yaparim diyorsun. 5 e de gecicez o zaman katilirsin.:KK53:

Yediklerinize de karismam kilo verdiginiz sure. Bana uyar. :KK50:

akşam 17.00

2 kaşık börülce yemeği , 5-6 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt,salata

3 mil leslie yaptım 2 litre su içtim

Sabah
Peynirli omlet çay yeşillik 4 ceviz 7 zeytin
Akşam tavuk turşu yogurt
Spor olarak 30 dk yürüyüş uludağa gittik böyle oldu
Su 2 litre
Spor leslie yerine geçmezse yatmadan leslie de yaparım

Sabah
4 ceviz omlet yeşillik peynir 7 zeytin çay
16.00 gibi 4 kaşık kısır ve 6 tane kestane yedim o yüzden akşam yemeği yemiyorum bugün
Spor 1 mil leslie
Su 2.5 litre olur
Kendi açımdan bugün diyeti bozdum akşam şu söylemesi ayıp olmayasıca akrabalara gidecez doğal olarak diyetim de bozulacak gibi. Pazartesi sıvı ağırlıklı besleneceğim

Kimse menü paylaşmıyor bir sıkıntı mı var acaba sadece kraliçemin teknolojiden yoksun günleri o yüzden paylaşmıyor onu biliyorum diğerleri:KK64:
Ben kendi adima cevap vereyim. Agir bir grip geciriyorum su an ve cok az yiyorum. Cogu su ve corba zaten. Biraz iyilestigimde ben de menu paylasacagim.

Carsamba gunu tarti gunumuz.

Kimse menü paylaşmıyor bir sıkıntı mı var acaba sadece kraliçemin teknolojiden yoksun günleri o yüzden paylaşmıyor onu biliyorum diğerleri:KK64:

Vallahi benim öyle..
Telefonum sinir ediyor beni.. reklam açıyor, favorilere ekle sayfası açıyor.. sinir..

Ben regli oldum.
Menümü hafif tutmaya çalışıp artık hali hazırda 68 olmayı istiyorum.

Ben kendi adima cevap vereyim. Agir bir grip geciriyorum su an ve cok az yiyorum. Cogu su ve corba zaten. Biraz iyilestigimde ben de menu paylasacagim.

Carsamba gunu tarti gunumuz.
Çok çok geçmiş olsun ben yeni kurtuldum çok şükür hastalıktan. Dinlenmene bak meyve suyu limonata bitki çayı iç tabi hazır olmasın toparlanırsın inşallah en kısa zamanda

Vallahi benim öyle..
Telefonum sinir ediyor beni.. reklam açıyor, favorilere ekle sayfası açıyor.. sinir..

Ben regli oldum.

Artik bir 68 gorelim seni. :)

Çok çok geçmiş olsun ben yeni kurtuldum çok şükür hastalıktan. Dinlenmene bak meyve suyu limonata bitki çayı iç tabi hazır olmasın toparlanırsın inşallah en kısa zamanda

Sagol fatmacim . Cok iyi kurtulmussun. Benim de gecmisti bir hafta once fazla bos birakmayalim dediler daha kotusunu oldum. Ne yedigimi bilsem menumu yazicam ama bilmiyorum ki:)

Spor nasil gidiyor kizlar. Jillian biraz agir da leslie 1 mile yapilabilir gibi.

Vallahi benim öyle..

Ben regli oldum.
Şişkinlik falan üstünden atarsın dikkat de ettin mi tamamdır

Artik bir 68 gorelim seni. :)

Sagol fatmacim . Cok iyi kurtulmussun. Benim de gecmisti bir hafta once fazla bos birakmayalim dediler daha kotusunu oldum. Ne yedigimi bilsem menumu yazicam ama bilmiyorum ki:)

Spor nasil gidiyor kizlar. Jillian biraz agir da leslie 1 mile yapilabilir gibi.
Ben hergün spor yapınca kilo alıyorum ya tartı yükseliyor. Çarşamba belli olacak bakalım

X