- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok 9-10 nuydu açık öğretim sınavı kaldı artık bidaha ki sefere tekrar giricem hiç çalışmamıştım bi de kımseyı bulamayınca zorlamadım bende artıkHayirlisi. Eee sinavin kaldi mi simdi. 9-10 tane diyordun.
yok 9-10 nuydu açık öğretim sınavı kaldı artık bidaha ki sefere tekrar giricem hiç çalışmamıştım bi de kımseyı bulamayınca zorlamadım bende artık
Kacirdiysan yapacak bir sey yok , diyetine bak artik . Kilonu ver mutlu olursun.
aynen bide ben 3 mil leslie yapmaya alıştım öyle devam edicem inşallah :)
Sabah :
4 adet kepeklı bisküvi,zeytin,peynir,2 yumurta,domates ,salata ,1 tatlı kaşığı bal ,1 bardak yeşil çay
Oo sen asmissin az yapmiyorum, cogunu yaparim diyorsun. 5 e de gecicez o zaman katilirsin.
Yediklerinize de karismam kilo verdiginiz sure. Bana uyar.
tamamdır Ben emziriyorum ondan çok kısamıyorum yediklerimden spora yükleniyorum o yuzden
Ben kendi adima cevap vereyim. Agir bir grip geciriyorum su an ve cok az yiyorum. Cogu su ve corba zaten. Biraz iyilestigimde ben de menu paylasacagim.Kimse menü paylaşmıyor bir sıkıntı mı var acaba sadece kraliçemin teknolojiden yoksun günleri o yüzden paylaşmıyor onu biliyorum diğerleri
Kimse menü paylaşmıyor bir sıkıntı mı var acaba sadece kraliçemin teknolojiden yoksun günleri o yüzden paylaşmıyor onu biliyorum diğerleri
Çok çok geçmiş olsun ben yeni kurtuldum çok şükür hastalıktan. Dinlenmene bak meyve suyu limonata bitki çayı iç tabi hazır olmasın toparlanırsın inşallah en kısa zamandaBen kendi adima cevap vereyim. Agir bir grip geciriyorum su an ve cok az yiyorum. Cogu su ve corba zaten. Biraz iyilestigimde ben de menu paylasacagim.
Carsamba gunu tarti gunumuz.
Vallahi benim öyle..
Telefonum sinir ediyor beni.. reklam açıyor, favorilere ekle sayfası açıyor.. sinir..
Ben regli oldum.
Menümü hafif tutmaya çalışıp artık hali hazırda 68 olmayı istiyorum.
Çok çok geçmiş olsun ben yeni kurtuldum çok şükür hastalıktan. Dinlenmene bak meyve suyu limonata bitki çayı iç tabi hazır olmasın toparlanırsın inşallah en kısa zamanda
Şişkinlik falan üstünden atarsın dikkat de ettin mi tamamdırVallahi benim öyle..
Telefonum sinir ediyor beni.. reklam açıyor, favorilere ekle sayfası açıyor.. sinir..
Ben regli oldum.
Menümü hafif tutmaya çalışıp artık hali hazırda 68 olmayı istiyorum.
Ben hergün spor yapınca kilo alıyorum ya tartı yükseliyor. Çarşamba belli olacak bakalımArtik bir 68 gorelim seni. :)
Sagol fatmacim . Cok iyi kurtulmussun. Benim de gecmisti bir hafta once fazla bos birakmayalim dediler daha kotusunu oldum. Ne yedigimi bilsem menumu yazicam ama bilmiyorum ki:)
Spor nasil gidiyor kizlar. Jillian biraz agir da leslie 1 mile yapilabilir gibi.