65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Selam arkadaşlar ben bugün
Aç karnına cevizli suyumu içtim

2yumuta,1 küçük salatalık,yarım domates,5-6zeytin,2 küçük dilim peynir ve küçük bi dilim ıslak kek yedim :kk77::kızgın:

Akşam yemeğinde de
2 küçük dolma ve yoğurt yedim

3mil leslie yaptım spor olarakta soğukta su içmek canım istemiyo ama zorluyorum ilk hedefimi bulmam lazım 9 aralıkta :KK55:

Menüm
Sabah 10.30
3yk yulaf 1 elma 1 bardak süt 20 badem:KK57:
1tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia karıştırıp yedim
Akşam 17.00
1 tabak yeşil mercimek 4 kaşık yogurt turşu
Su 2.5 olur
Spor yok

Günaydın kızlar

Kahvaltılım

İki yumurta
Çok az peynir
5,6 tane yeşil zeytin
İki çay bardağı çay
Ha unutmadan:) yarım domates bir salatalık:):KK15:

menü yazayım :)

sabah : 2 haşlamış yumurta-2 dl peyir- 1 dl ekmek- havuç-marul-salam- çay
ara : yeşil elma
öğle : 100 gr tavuk sote - 1 tabak yayla çorbası - 1 dl ekmek
ara : 1 elmalı soda
akşam : 1 tabak kabak yemeği- lahana ve havuçla salata
su : 3 lt ( olacak )

2 kupa türk kahvesi

İyi akşamlar arkadaşlar :)

Sabah 10 gibi
1 sucuklu yumurta,peynir,domates salatalık,5-6 zeytin, 4 adet form çubuk kraker,1 bardak şekersiz çay 1 bardakta yeşil çay

1 mandalina

Akşam 18.30
Pırasalı kereviz yemeği, yoğurt,brokoli bi kaç tanede turşu. Hastalığıma az kaldı tatlı krizlerim azdı resmen o yuzden 2 parça sütlü çikolata attım ağzıma

3 mil leslie yaptım 2 litre su içtim uyuyana kadar 3 olur hadi sıra sizde canlandıralım konuyu :))

Selam arkadaslar ben sivi diyetine basliyorum 8 ay once dogum yaptim 90 kilo ile suan 78 oldum ama 55 kiloya kadar dusmek istiyorum diyet yaninda zumba dansi ile gunde 1 saat zayiflayabilirmiyim daha once sadece sivi diyeti yaparak bu kiloya dustum eger benimle birlikte yapmak ve destek olmak isterseniz birbirimize iyi bir destekle zayiflaya biliriz hersey azim :-) :-)

Selam arkadaslar ben sivi diyetine basliyorum 8 ay once dogum yaptim 90 kilo ile suan 78 oldum ama 55 kiloya kadar dusmek istiyorum diyet yaninda zumba dansi ile gunde 1 saat zayiflayabilirmiyim daha once sadece sivi diyeti yaparak bu kiloya dustum eger benimle birlikte yapmak ve destek olmak isterseniz birbirimize iyi bir destekle zayiflaya biliriz hersey azim :-) :-)
Sıvı diyeti çok zor Allah kolaylıklar ve bol irade gücü versin

Daha onceden yapmistim sadece aksam peynir yerine gunun yemeginden bir kac kasik ekmeksiz yiyerek cunku vucud direncim dusuyor ayni zamanda zararli olsa bile enerji icecekleri ile enerjimi yuksek tutabiliyorum
Tecrübeliysen çok sıkıntı çekmezsin o zaman. Benim migrenim var daha önce denedim ama başaramadım. Enerji içecekleri serbest mi ki hiç bilmiyordum. Hadi bakalım sana destek olayım uygulayamasam da:KK54:

selam arkadaşlar

sabah 10 gibi
2 haşlanmış yumurta , peynir,zeytın ,domates, salatalık,3 adet form çubuk kraker, 1 bardak yeşil çay

2 gibi 1 kase form kahvaltılık gevrek

akşam 18.00

1 kepçe mercimek çorbası
2 ymk kasıgı taze fasulye
2-3 yemek kaşığı makarna

2.5 litre su içtim 3 olur
leslie 1 mıl yapabıldım sadece bugün.

bu arada telefonum bozuldu forograf makınesıyle cekıp pc ye yuklemem gerekcek ve 9-10 sınavım var çok erken kalkıp kızımı kv bırakmam lazım umarım atabılırım cmt :KK43:

Arkadaslar arada mesajlarini kacirdigim olmustur. Kusura bakmayin.

@_SinsireLLa_
Fatas Fatas Sarellam Sarellam zerri zerri Muttapa7555 Muttapa7555 Gunelim Gunelim goldenheart goldenheart

Yarin tarti resimlerini yukluyoruz. Yukleyemeyen isterse bana email atabilir. Onun disinda gelenlerle spor programi yapicaz yarin. Yeni tarti gunlerini acikliycam. Uc haftalik sureyi iyi degerlendirip yeni yila en az uc , en cok alti kilo eksik girebiliriz. Evet iddia ediyorum. :cool:

Yarin tarti resimlerinizle gelin. :KK66:

Sarellam Sarellam umarim atabilirsin ama listeden silinme yok. Bastaki sekiz kisi devam ediyor ama motive ve kilo verme acisindan yuklemen daha iyi tabi ki.

2017-12-09 08.50.25.jpg
Anca bu kadar hafifledim.
Amaaa regli olmak üzereyim.
roxen2303 roxen2303 Muttapa7555 Muttapa7555 ikinize de teşekkür ederim çook çok yürekten.
Tamam ben hızla kilo veremedim ama inşallah daha iyi sonuçlar da göreceğiz.

A AklinYolu1 emeğine ellerine sağlık.

Tecrübeliysen çok sıkıntı çekmezsin o zaman. Benim migrenim var daha önce denedim ama başaramadım. Enerji içecekleri serbest mi ki hiç bilmiyordum. Hadi bakalım sana destek olayım uygulayamasam da:KK54:
Kilo verimim durmustu 1 haftadir da pek dikkat edemedim +600 almışım :KK43: pazartesi daha sıkı asılıcam ins 31 aralik 69.9 da olsa gormeliyim diye soz vermistim kendime yine basaramicam sanirim :KK43:

Hiiç umutsuz olma canım.. ben de ocak 2017 de 74.9 dum. Yeter ki kendini takip et bol su iç.

Bu da benimki. 63.5 kg.

Giden 700 gram.

Ara vermistim. Arada yediklerim tamamen degisti tatli agirlikliydi. 66 lara ciktim. Hem hastaliktan hem de kendimi denemek istedim. Birakinca hedef kilonun 2 kilo altina inmek gerek cunku biraktiginda 2 kilo alindigini test ettim.

Eklentiler

• Photo0194.jpg
    Photo0194.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 29
X