- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.261
Cumartesi mi ? Oww cok iyi yarin bol bol yiyeyim son son
Diyet oncesi hazirlik. Elini korkak alistirma haha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi mi ? Oww cok iyi yarin bol bol yiyeyim son son
Ben de tüm gün sıvı detox yaptım , bir de bir cay keşfettim bizim her zaman alışveriş bitkisel ürünler aldığımız yerden , onu da içtim . Ayda iki haftadan fazla yapmayacakmışsın bide onu içtim sabah bir saat dışarda yuruyus akşam 50 dk kosu bandı benden bu kadar bu günlük :)Gunaydin kizlar ,
Bugun yine sivi agirlikli besleniyorum. Mandalina olmadan olmaz :))
Ben de tüm gün sıvı detox yaptım , bir de bir cay keşfettim bizim her zaman alışveriş bitkisel ürünler aldığımız yerden , onu da içtim . Ayda iki haftadan fazla yapmayacakmışsın bide onu içtim sabah bir saat dışarda yuruyus akşam 50 dk kosu bandı benden bu kadar bu günlük :)
Ben de gozleme yedim . Malum hastalik hala.
Hannaz in dilinden sen anlarsin beratti . Sana devrediyorum. :)
Bütün üyeleri başına toplar duygu sömürüsü yaparım
Az sonra banlanıcam , verdiğin kiloları kat kat al emi
Insan dusmanina soylemez bunu. Cumartesi yukleyeceksin.
Üzür dilerüüüüüm
Ne oldu ya anlamadım konuyu ? Gülümseme de koyayımBen de gozleme yedim . Malum hastalik hala.
Hannaz in dilinden sen anlarsin beratti . Sana devrediyorum. :)
Ne oldu ya anlamadım konuyu ? Gülümseme de koyayım
Tuhhh bdv de bi konuya yorum yapamadığıma mı yanayım şimdiye kadar bu konuyu kaçırdığıma mı?
Kız bu konuda gayet müsterih :). Kabul olmasını bekliyor :))bence incelenmeliCumartesi yuklemem ben diyor hafta sonuymus ama carsamba da yuklemiyordu.
Hala tepisiyoruz bu arada bir twix yedim . 4 ay sonra
Kız bu konuda gayet müsterih :). Kabul olmasını bekliyor :))bence incelenmeli
Ben karışmam o zaman aranızda halledin. Ama o da kilo vermek istiyor ne bileyim biraz esnetelim diyorumSenin yuzunden kita degistiricem diyorum beni almadan gitme diyor.
Tarti gunleri bellidir beratti o konuda esneme yok.
Ben karışmam o zaman aranızda halledin. Ama o da kilo vermek istiyor ne bileyim biraz esnetelim diyorum
Cumartesi , tatil bütün gün uyuyordur başka bisey aklıma gelmiyorSen de resim yukledin bilirsin. Kac dk suruyor en fazla bes dk. Cumartesi olmamasinin nedeni ne :)
Cumartesi , tatil bütün gün uyuyordur başka bisey aklıma gelmiyor