- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sana derken çok güzel şiştim tabi benim ki farklı sebepten ( regl) adaçayı içmeyi düşünüyorumSelam hosgeldin. Yok kiz su icsem yariyor ahaha. Uc bardak ictim bir kilo olarak geri dondu.
Bugun posta bekliyorum yarin alicam yesil cayi.
bende sana derken çok güzel şiştim tabi benim ki farklı sebepten ( regl) adaçayı içmeyi düşünüyorum
dikkat edince regl sonrası güzek eksi sonuçlar alınıyor haklısın ben sen çağırdın diye geldim ama aklımda bir soru sen ne yiyosunda menü yazmak şart değilRegl zamani iyi kilo veriliyor tabi cikolatalara saldirmazsan. Ben de mate cayi var evde onu iceyim.
dikkat edince regl sonrası güzek eksi sonuçlar alınıyor haklısın ben sen çağırdın diye geldim ama aklımda bir soru sen ne yiyosunda menü yazmak şart değil
patlamış mısırı senede 2-3 kere yiyorum desem de beni burada tutar mısınBen kahvalti yapmiyorum oglenleyin ogle yemegi, sonra aksam yemegi .Genel olarak patates , (Karatay da patates yok biliyorum:), pirinc pilavi , balik . Aralarda yogurt olabilir, ayran , sut olabilir. Salata ve meyve yemiyorum super kazindiriyor midemi. Tatli yemiyorum hic yalniz , mocha ara sira. Latte cok icerdim azalttim.
Bugun karar vermedim cunku tok hissediyorum. Patlamis misirin varsa yerim.
patlamış mısırı senede 2-3 kere yiyorum desem de beni burada tutar mısın
Kahvaltı 13te 1 dilim ekmek 2 kaşık menemen
Saat 14te sade kahve
Saat 16da 1 mandalina
Saat 18de tarhana çorbası içicem max 2 kase
Su: 1 litre
Ahahaha aynenSu kisma guldum. Cok ozguvenli yazmissin sonra su 1 litre biliyorum sevmiyorsun ama yavas yavas arttiracaksin. O kucuk siselere koyunca belli bile olmuyor.
iyi akşamlar..
Önce biraz kendimden bahsedeyim :)
173 boyunda 61 kilo 24 yaşımda bir öğretmenim , hatırladığım en yüksek kilom 87 idi sağlıklı beslenme ve sporla 58 kiloya inip kendi isteğimle 61 e çıktım şimdi bir spor günlüğüm var orda günlük yazıyorum yaptığım sporu ve tabiki sağlıklı beslenmeye devam :) bir çok diyet yöntemi ve sporu denedim kendim için doğru olanı buldum ve devam ediyorum :) kilo verecek olanlara bir faydam olursa ne mutlu bana hepimize kolay gelsin:)
Şimdi bugün yedikleri yazayım
sabah :
2 yumurta , peynir , 10 zeytin , salatalık ve kırmızı biber , 2 dl ekmek , çay
akşam :
1 tabak patlıcan yemeği , 1 tabak salata
su: 2 lt - 3 e tamamlarım mutlaka
spor : focus t 25 programı 3. hafta videosu + jillian level 1
not 1 : geç kalktığım için bugün 2 öğün oldu normalde arada yoğurt veya süt tüketiyorum en az 1 kere
not 2: gün içerisinde 2 çay bardağı sade türk kahvesi içerim mutlaka
Şunu diyeyim Focus programının ikinci haftası başladım ben jilliana ve bugün yaparken ikinci sırada yaptım jillianı ve inanır mısın bana dinlenme gibi geldi :) bunu şunun için diyorum yapılamayacak gibi değil ben bu videoyu kilo vermeye başladığım zamanda denemiş ve ilk videoda yarım bırakmıştım gerisi hiç gelmedi yıllar sonra tekrar başladım ve sonuç bu işte :)Ne guzel yazmissin. Jillian i cok ovuyorlar ama zor da diyorlar. 57 duseyim ben de baslayayim. Bir senedir basliyorum ayni kina yakicam dedim bir sene sonra yaktim oyle :)
Spor yaparsam ben senin topige gelicem o zaman :)Şunu diyeyim Focus programının ikinci haftası başladım ben jilliana ve bugün yaparken ikinci sırada yaptım jillianı ve inanır mısın bana dinlenme gibi geldi :) bunu şunun için diyorum yapılamayacak gibi değil ben bu videoyu kilo vermeye başladığım zamanda denemiş ve ilk videoda yarım bırakmıştım gerisi hiç gelmedi yıllar sonra tekrar başladım ve sonuç bu işte :)