65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

IMAG0509.jpg
8 hafta sonra hedefim 69

dikkat edince regl sonrası güzek eksi sonuçlar alınıyor haklısın :KK49: ben sen çağırdın diye geldim ama aklımda bir soru:KK53: sen ne yiyosunda menü yazmak şart değil :KK48:

Ben kahvalti yapmiyorum oglenleyin ogle yemegi, sonra aksam yemegi .Genel olarak patates , (Karatay da patates yok biliyorum:), pirinc pilavi , balik . Aralarda yogurt olabilir, ayran , sut olabilir. Salata ve meyve yemiyorum super kazindiriyor midemi. Tatli yemiyorum hic yalniz , mocha ara sira. Latte cok icerdim azalttim. :KK53:

Bugun karar vermedim cunku tok hissediyorum. Patlamis misirin varsa yerim. :KK70:

Ben kahvalti yapmiyorum oglenleyin ogle yemegi, sonra aksam yemegi .Genel olarak patates , (Karatay da patates yok biliyorum:), pirinc pilavi , balik . Aralarda yogurt olabilir, ayran , sut olabilir. Salata ve meyve yemiyorum super kazindiriyor midemi. Tatli yemiyorum hic yalniz , mocha ara sira. Latte cok icerdim azalttim. :KK53:

Bugun karar vermedim cunku tok hissediyorum. Patlamis misirin varsa yerim. :KK70:
patlamış mısırı senede 2-3 kere yiyorum desem de beni burada tutar mısın:KK53::KK48:

Bugunku menum anca karar verdim ::KK53:

Sabah : Uc alternatif icecek kafeinsiz

Oglen sodali ayran.

Aksam : Pirinc pilavi + balik + 1 bardak yesil meyve suyu

Su : 2 lt yi geciyor.

Geceye dogru:
Papatya cayi ve mate cayi .

Son düzenleme:
Kahvaltı 13te 1 dilim ekmek 2 kaşık menemen
Saat 14te sade kahve
Saat 16da 1 mandalina
Saat 18de tarhana çorbası içicem max 2 kase
Su: 1 litre

iyi akşamlar..
Önce biraz kendimden bahsedeyim :)
173 boyunda 61 kilo 24 yaşımda bir öğretmenim , hatırladığım en yüksek kilom 87 idi sağlıklı beslenme ve sporla 58 kiloya inip kendi isteğimle 61 e çıktım şimdi bir spor günlüğüm var orda günlük yazıyorum yaptığım sporu ve tabiki sağlıklı beslenmeye devam :) bir çok diyet yöntemi ve sporu denedim kendim için doğru olanı buldum ve devam ediyorum :) kilo verecek olanlara bir faydam olursa ne mutlu bana hepimize kolay gelsin:)

Şimdi bugün yedikleri yazayım

sabah :
2 yumurta , peynir , 10 zeytin , salatalık ve kırmızı biber , 2 dl ekmek , çay

akşam :
1 tabak patlıcan yemeği , 1 tabak salata

su: 2 lt - 3 e tamamlarım mutlaka

spor : focus t 25 programı 3. hafta videosu + jillian level 1

not 1 : geç kalktığım için bugün 2 öğün oldu normalde arada yoğurt veya süt tüketiyorum en az 1 kere

not 2: gün içerisinde 2 çay bardağı sade türk kahvesi içerim mutlaka

iyi akşamlar..
Önce biraz kendimden bahsedeyim :)
173 boyunda 61 kilo 24 yaşımda bir öğretmenim , hatırladığım en yüksek kilom 87 idi sağlıklı beslenme ve sporla 58 kiloya inip kendi isteğimle 61 e çıktım şimdi bir spor günlüğüm var orda günlük yazıyorum yaptığım sporu ve tabiki sağlıklı beslenmeye devam :) bir çok diyet yöntemi ve sporu denedim kendim için doğru olanı buldum ve devam ediyorum :) kilo verecek olanlara bir faydam olursa ne mutlu bana hepimize kolay gelsin:)

Şimdi bugün yedikleri yazayım

sabah :
2 yumurta , peynir , 10 zeytin , salatalık ve kırmızı biber , 2 dl ekmek , çay

akşam :
1 tabak patlıcan yemeği , 1 tabak salata

su: 2 lt - 3 e tamamlarım mutlaka

spor : focus t 25 programı 3. hafta videosu + jillian level 1

not 1 : geç kalktığım için bugün 2 öğün oldu normalde arada yoğurt veya süt tüketiyorum en az 1 kere

not 2: gün içerisinde 2 çay bardağı sade türk kahvesi içerim mutlaka

Ne guzel yazmissin. Jillian i cok ovuyorlar ama zor da diyorlar. 57 duseyim ben de baslayayim. Bir senedir basliyorum ayni kina yakicam dedim bir sene sonra yaktim oyle :)

Ne guzel yazmissin. Jillian i cok ovuyorlar ama zor da diyorlar. 57 duseyim ben de baslayayim. Bir senedir basliyorum ayni kina yakicam dedim bir sene sonra yaktim oyle :)
Şunu diyeyim Focus programının ikinci haftası başladım ben jilliana ve bugün yaparken ikinci sırada yaptım jillianı ve inanır mısın bana dinlenme gibi geldi :) bunu şunun için diyorum yapılamayacak gibi değil ben bu videoyu kilo vermeye başladığım zamanda denemiş ve ilk videoda yarım bırakmıştım gerisi hiç gelmedi yıllar sonra tekrar başladım ve sonuç bu işte :)

Şunu diyeyim Focus programının ikinci haftası başladım ben jilliana ve bugün yaparken ikinci sırada yaptım jillianı ve inanır mısın bana dinlenme gibi geldi :) bunu şunun için diyorum yapılamayacak gibi değil ben bu videoyu kilo vermeye başladığım zamanda denemiş ve ilk videoda yarım bırakmıştım gerisi hiç gelmedi yıllar sonra tekrar başladım ve sonuç bu işte :)
Spor yaparsam ben senin topige gelicem o zaman :)

X