- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.181
gel gel ben tek takılıyorum orada bana eşlik eden kimse yok koskoca KK'daSpor yaparsam ben senin topige gelicem o zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel gel ben tek takılıyorum orada bana eşlik eden kimse yok koskoca KK'daSpor yaparsam ben senin topige gelicem o zaman :)
gel gel ben tek takılıyorum orada bana eşlik eden kimse yok koskoca KK'da
Merhaba kizlar naslsiniz malum hafta sonu olunca toplanamiyorzu olsun salik olsun ben hafta sonlari cok yogun oluyorum dun ev köşe bucak temizlik yapdim spor yapmaya hic vakit bulamadan aksam oldu dun diyetden devam etdim anca bugun kendime mola verdim.sporda yapmadim diywtde deseniz ne etdin ne yapdin ki mola verdin yarindan itibaren siki bir ciddi rejimle diyete iki elle sarilcam .
O yuzden kendime lazar gunlerini özel gun olarakdan ayirdim hemin gunleri diyet spor etmiyorum ve boylece dinlenmiş oluyorum.
A AklinYolu1 canim ben her sabah 1 d mutlaka ekmek kepekli yemesem gun boyu cok halsiz oluyorum amma o yedigim 1 d beni gun boyu zinde tutuyor o yuzden irelde bakcam kilo kaybim olmasa ekmekde menudan cikarcam
Kizlar merhaba A AklinYolu1 kecmiş olsun bol vitaminli seylerle beslen sagal sonra diyet yaparsin
Kizlar spor durmumu artirdim tam 7 km yurudum A Aklin yolu1 canim kilomu konturol etmiyorum her gun haftada 1 gun tartiliyorum .
Birde kizlar oglen koca tabak salata yedim karisik salata kirmizi lahana maydonuz biber turp havuc ve yesillikler den olusan salataEki Görüntüle 2064246