- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 39
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.141
Her sabah kahvaltimi boyle yaparim oglen hafif aksamda henede hafif beslenirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 lı rakamlari gormeliyim diye dusunuyorum bu arada canim ben biseyi kacirdim heralde herkes karatay diyeti mi yapicak buradaGunaydin kizlar ,
Bugunku kilom 64.9 kg.
Kilo hesaplamalari bugune gore yapilacak o yuzden bugun resim yuklemeyen yarismaya giremez.
Onun disinda hepinizin 8 hafta sonundaki kilo beklentisi nedir ?
6 lı rakamlari gormeliyim diye dusunuyorum bu arada canim ben biseyi kacirdim heralde herkes karatay diyeti mi yapicak burada
Ceviz suyunun zayiflamaya etkisini duymustum sarimsakta tabi afedersin ama koku yapiyor mu sarimsak sen butun yutuyormusunda annemde birkac gundur sarimsak limon kuru yapiyormus 2 kilo verdim dedi de ben tiksiniyorum sanirim aslinda cok severim sarimsagi ama kokusu kalmasindan tedirgin oluyorumMenumu paylasayim hemen neler yapdim kisa anlatayim.
Sabah erkenden uyandim aksamdan ceviz sarimsak atdigim suyu icdim sarimsaki yutdum 1 ceviz de yedim.
Ardindan 1 saat sonra sogan cayimi icdim ..1 saat sonra kahvalti yapdim.
1 yumurtani hafif hasladim ici berkimedi .
Azacik peynir
1 ceviz.
Yesilik
Aci biber
Salatalik havuc
Anladim ben oyle hani kendime yasak koymak istemiyorum oyle denedigim zamanlar cok oldu ama geri donuyorum hem cabuk pes ediyorum cunku aklim da kaliyor onun icin miktari tadimlik olarak koymayi dusunuyorum umarim basaririm form caylar ise yarar mi ki onlarla destek vermelimiyimOyle bir mecburiyet yok. Ben en cok Karatay i seviyorum cunku mantikli ve uzun surede kilo korumani sagliyor. Kilo verdigin surece istersen Dukan yap istersen baska bir diyet. Sorun degil.
Tabi ki benim soyledigim seyler Karatay uzerine kurulu.
Menumu paylasayim hemen neler yapdim kisa anlatayim.
Sabah erkenden uyandim aksamdan ceviz sarimsak atdigim suyu icdim sarimsaki yutdum 1 ceviz de yedim.
Ardindan 1 saat sonra sogan cayimi icdim ..1 saat sonra kahvalti yapdim.
1 yumurtani hafif hasladim ici berkimedi .
Azacik peynir
1 ceviz.
Yesilik
Aci biber
Salatalik havuc
Anladim ben oyle hani kendime yasak koymak istemiyorum oyle denedigim zamanlar cok oldu ama geri donuyorum hem cabuk pes ediyorum cunku aklim da kaliyor onun icin miktari tadimlik olarak koymayi dusunuyorum umarim basaririm form caylar ise yarar mi ki onlarla destek vermelimiyim
Gunaydin :) benimde hedefim 55 ama fazlaligim 22.5 son 5 leri gorebilecegim gunlere ulasirim umarimGünaydın kızlar yarışmaya 60.5 ile başlıyorum hedefim 55. Herkese sağlıklı zayıflamalar :)
Eki Görüntüle 2063304
Günaydın kızlar yarışmaya 60.5 ile başlıyorum hedefim 55. Herkese sağlıklı zayıflamalar :)
Eki Görüntüle 2063304
Iste ben pek ac kalmaya gelemiyorum sanirim hemen tansiyonum dusu veriyor onceden boyle bi sikintim yoktu ama kan kaybettigim donemden sonra boyle olmaya basladi az ve sık yiyince daha rahatim
Tamamdir bi sure boyle devam ediyim bakalim hepimiz arzu ettigimize kavusuruz insallahBu kez 55 olacaksin dimi .
Kan sekerin dusuyor ama insulin direncine en iyi diyet Karatay diyeti.
Baslarda sikinti oluyor ama sonra vucut alisiyor. Sen nasil istiyorsan yap , boyle kilo veriyorsan boyle de iyi.
Tamamdir bi sure boyle devam ediyim bakalim hepimiz arzu ettigimize kavusuruz insallah
Olucam inşallahBu kez 55 olacaksin dimi .
Olucam inşallah
Sen 55 ben 57 filan olurum herhalde.
Tartı fotosunun ss ini al öyle deneBende katılmak istiyorum :)) ama tartı resmini nasıl yükleyeceğim yüklenmiyor