- 14 Nisan 2017
- 275
- 195
- 33
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.121
Tabikide yarin atiyoruz degil miSorun degil ama resim isini halletmen gerekiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide yarin atiyoruz degil miSorun degil ama resim isini halletmen gerekiyor.
Tabikide yarin atiyoruz degil mi
Cok iyi canim sen bana ilk 7 kiloyu hizli vermem gerektigini soylemistin ya gitmiyor ya pazartesi gunu basladim aslinda tamda odaklanamadim sanirim yeme isini baya azalttigimi dusunuyorum ama arada tatli kacamaklar yaptim yinede bide suyu hic icemiyorum malesef midem almiyor 77.5 ile basladim bugun itibariyle 77.2 geldim sabah -300 gr 5 gunde kotu dimiEvet yarin iki arkadas daha gelecek.
Cok iyi canim sen bana ilk 7 kiloyu hizli vermem gerektigini soylemistin ya gitmiyor ya pazartesi gunu basladim aslinda tamda odaklanamadim sanirim yeme isini baya azalttigimi dusunuyorum ama arada tatli kacamaklar yaptim yinede bide suyu hic icemiyorum malesef midem almiyor 77.5 ile basladim bugun itibariyle 77.2 geldim sabah -300 gr 5 gunde kotu dimi
Omzumda bi sikinti var agrilarim gecerse bu hafta kendi kendime spor yapmayada calisicam
A AklinYolu1 kiz merhaba bu defe benide takima alirsaniz sevinerim ya tek başina motive olamiyorum .
Tarti resmi ne zaman atilcakdi atayim .
Ben aslinda verdiyim kilodan sonra ara verdim şimdi yeniden başliyorum amma arada kariştiriyorum o yuzden kilom gidmiyor bir gidyor bir geliyor.
Yooooo bana dedin takim olarak yeni yarismaci ekibe almiyoruz bende geler okur okur giderdim ardada begendi eklerdim
O zaman yarin burdayim .
Insallah bana ugurlu gelirsin bu defe kilo veririm .
Ara sira sorarim bama tari gunlerin hatrlatirsin birazcik yaddaşim zayif benim
GUN | A AklinYolu1 | @_SinsireLLa_ |
---|---|---|
4 Kasim 2017 | ||
11 Kasim 2017 |
Yarindan itibaren menumu paylasiyim canim bi liste olsa iyi olcak sanirim kuzenim diyetisyenlik okudu ondan bi yardim aliyim :)Menunu yazmiyorsun ki bileyim. Saatiyle bu hafta yazarsan daha iyi olur.
Spor basta sart degil bence. Ikisini dengeye oturtmak daha zor. Yalniz kilo verirsin sonra sporla desteklersin. Ikisi birlikte zor oluyor.
Gunaydin :) bende yeniyim hepimize hayirli olsun masallah sana iraden azmin banada bulassin daha once basarmisin eminimki yine basarirsin sen benimde ismim aslı 26 yasindayim bende simdilik evdeyim :)Gunaydin kizlar qurupa yeni geldim bugunki basliyan yarisa katildim hepimize hayirli ugurlu olsun canlarim benim ismim Gunel yasim 32
Evliyim.
Azeriyim.
Ev hanimiyim simdilik.
2 kizim var.
2 senedir diyete basliyali 105 kq dan 78 indim .
Birazcik ara verdim azacik kilo aldim.
Simdi tekrardan 79.400 le basliyorum.
Bir kac aydi kilo veriyorum tekrardan aliyorum amma bu defa kararliyim .
Vercem yerde kalan kilomu ve hedefime catcam insallah hepinize bol basarilar.
Eki Görüntüle 2063264
Canim benim insan oglu istedikden sonra yapa bilmeyeceyi bir iş yokdu simdi kahvalti yapiyorum gec oldu bugun aslinda her sabah erkenden yaparim malul hafta sonu biraz karisiklik oluyoGunaydin :) bende yeniyim hepimize hayirli olsun masallah sana iraden azmin banada bulassin daha once basarmisin eminimki yine basarirsin sen benimde ismim aslı 26 yasindayim bende simdilik evdeyim :)