- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.021
Artik yatayim bari , aklim mutfaktaki tavuklu nohutlu pilav ve cacikta kaldi iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cuma basliyor , artik agiz tadiyla tatli da yiyemeyecegiz seninle :) eskiden ben yemiyordum simdi sen :) Neyse dondurma yeriz magnum bitter
Artik yatayim bari , aklim mutfaktaki tavuklu nohutlu pilav ve cacikta kaldi iyi geceler
Ok ben de eslik ederim sanaHicbirini icmem 55 e dusucem ben ama belki beyaz cikolatali mocha. O zamana kadar iki hafta olacak.
Kilo bildirimi
Eki Görüntüle 2056570 Daha fazla bekliyordum ama bunada sukur :)
Vienna tebrikler iyi kilo vermissin :) sen de aklinyolu1 :)Ne yaptin yahu. Tam uc kiloya yakin gitmis.
Aman senin kilolarinda normal kucumseme.
Ne yaptin yahu. Tam uc kiloya yakin gitmis.
Aman senin kilolarinda normal kucumseme.
Seninki de çok güzel çünkü kilo fazlan çok çok azz. Ben haftaya 1 kilo versem şükrederimm ilk hafta diye çok gittiVienna tebrikler iyi kilo vermissin :) sen de aklinyolu1 :)
Reglin bittikten sonra , odemlerin inince daha da inceleceksin :) aman bu hafta da dikkat et sevindim adina:)Bugün reglimin 2.günü
Daha da az çıkabilirdim yani
Üstelik 3-4 günde bir tuvalete çıkarm ben
Yaptığım tek şey gerçekten az yemek oldu ve bol su
Ben bir burcuk aydir 58 de takilmistim :) 57 yi gorunce umutlandim. Evet kilo az oldugu icin yavas gidiyor haftada bir - bir bucuk iyidir bana:)Seninki de çok güzel çünkü kilo fazlan çok çok azz. Ben haftaya 1 kilo versem şükrederimm ilk hafta diye çok gitti
Canım benim şu bir hafta taşınma yerleşme işleriyle geçti ilk bir hafta yalan oldu ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım 16.30 gibi evde olurum gerçi tartı nerede bilmiyorum ama arayıp bulurum olur mu artidayim büyük ihtimalle
Daha 3 hafta var , yerlesince daha rahatlarsin .Bol su icmeyi ihmal etme bir de yesil cay .Cok yoğun olduğun icin fazla atıştıracak zaman bulamazsın zaten bu hafta daha iyisini yaparsın endişe etme :)Stresten reglimde gecikti parmaklarım şiş şiş ilk defa taşındım ve hala tam yerlesemedim
En azından almamışsın buda iyi bisey :)Sadece 300 gr verdim