65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Merhabaaalarrr efenimmmm

İş dolu bol sendromlu bir pazartesiden herkese merhaba :kızgın:

Kahvaltı;
Toplantıya geç kaldıgım için
1 etimek 1 mandalina atıp ağzıma evden çıktım

Arada sütlü kahve içtim

Öğle;
Ezogelin çorbası

Kizlar Merhaba,
beratti beratti Suveybe13 Suveybe13 vienna vienna B Bhr_89

Sesiniz cikmiyor. :KK53:

Yarin tarti gunumuz unutmayin. Her hafta siralama var. 4 haftanin sonunda bir birincimiz olacak. :cool:
Slm canim ben henuz eve geldim , yoksa yarin tabiki tarti gunu hatirliyorum yani:confused:bu sabah hic baktim olmadi kahvalti yapamadim , disarda yemek de istemedim simdi ispanakli yumurta ve yogurt yiyecegim aksam da henuz bilmiyorum:-)

Slm canim ben henuz eve geldim , yoksa yarin tabiki tarti gunu hatirliyorum yani:confused:bu sabah hic baktim olmadi kahvalti yapamadim , disarda yemek de istemedim simdi ispanakli yumurta ve yogurt yiyecegim aksam da henuz bilmiyorum:-)

Ben de corbayla gecistiriyorum bugun. En iyisi. Belki patatesi yine sıkıstırırım araya.

Hahahaha guldurdun beni sen de hep gul :) Canim benim tesekkur ederim ,o senin guzellegin:KK19: bu arada en guzelini yapiyorsun , bos ver keyfini cikar Ausencial hocan seni egitip 36 beden yapacak demek insallah hadi bakalim kolay gelsin jelocuguma :KK68:

sağol can can yaş geldi geçiyor gezelim yiyelim :))))) ausum yapacak da bebek bekliyormuş aha şimdi haberini aldım:)

Hayat Simdi ba
sağol can can yaş geldi geçiyor gezelim yiyelim :))))) ausum yapacak da bebek bekliyormuş aha şimdi haberini aldım:)
Hayat simdi basliyor canim :) evet haklisin gezelim yiyelim icelim :KK19: ne guzel haber :) insallah saglikla mutlulukla alir kucagina , artik yardim bekleme bence :-) daha bi kac sene sen takil boyle baby buyusun beraber diet yaparsiniz :) Ben de bir kac hafta sonra birakicam :confused:

X