- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Menum planladigim gibi bugun. Bu saatten sonra insulin direnciyle ugrasamam tekrar. Simdiye kadar bir sey yemedim .Sadece bir tane alternatif icecek ictim. Sonra 4 kofte ve ayran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jelocum dogrudur canim, arada eksi maya ekmegi yenilebilir aslinda tabi az miktarda :) Simdi diette oldugum icin hic yemiyorum . Korumaya gectigimde haftada bir iki arada ben de eksi maya ekmegi yiyebilirim. Sen napiyorsun canim diet durumlari nasilBerom ekmeği çevremden kim kestiyse kilo verdi bende çok yemem ama gezmlerde meze yanında yiyorum dün zorladım dışarda idim yarım dilim kızarmış ekmek yedim :)))
Slmlar :) sabah Menemen , salatalik, peynir . Ogle etli taze fasulye . Aksam asure kotu oldu ama napayim arada olur, aksam yemegi yok
Sagol :) sabah arkadasim getirmisti . Aksama kadar yemedim bir kasik tadina bakayim derken tabak bittiOoo afiyet olsun. Kim yapti kiz ben de geleyim.
Bu haftaki sonuclar : Patlamis misir , ekmek insulin dengemi bozmaya musait ama izin vermiyorum. Gerekirse latte icerim ama oyuna gelmem.
Sagol :) sabah arkadasim getirmisti . Aksama kadar yemedim bir kasik tadina bakayim derken tabak bitti
Allahtan ayda yilda bir yiyorum bu tur seyleri badem ya da ceviz dene . Cocuklari banyo yaptirip film izlemek istiyorum var mi guzel bi gerilim :)Iste tek kasikla duramiyorsun hicbir zaman.
Findik da iyi gelmiyor bana onu da kara listeme aldim.
Valla ben senin fiziğini biliyorsun hep beğenenlerdenim dünya estetik olup bişeye benzemeyenler var( ben gibi dermişm hahhaha) sen hep fıstıksın, diyet hafta 5 iyi giderken aslında diyet değil yani sağlıklı beslenme diyorum:) hafta sonu kaçamağı oluyor hahhahah bakma sen bana ben hayatın keyif tarafına fazla takılan biriyim :) Ausencia hocam özelden beni eğitecek bu konuda dövermi severmi bilmem artık :)))) ausum benide 36 beden yap :))
Jelocum dogrudur canim, arada eksi maya ekmegi yenilebilir aslinda tabi az miktarda :) Simdi diette oldugum icin hic yemiyorum . Korumaya gectigimde haftada bir iki arada ben de eksi maya ekmegi yiyebilirim. Sen napiyorsun canim diet durumlari nasil
Allahtan ayda yilda bir yiyorum bu tur seyleri badem ya da ceviz dene . Cocuklari banyo yaptirip film izlemek istiyorum var mi guzel bi gerilim :)
Merhaba kızlar
Taşınmak çok zormus yardım edenimizde yok hala tam yerlesemedim
Ne bulursam onu yiyorum
Düzensizlik kadar berbat birşey yokmuş
Yapmam gereken hiç bir şeyi yapamıyorum
Yarın evdeyim evi toparlamayla ugraşıcam yine
Hahahaha guldurdun beni sen de hep gul :) Canim benim tesekkur ederim ,o senin guzellegin bu arada en guzelini yapiyorsun , bos ver keyfini cikar Ausencial hocan seni egitip 36 beden yapacak demek insallah hadi bakalim kolay gelsin jelocugumaValla ben senin fiziğini biliyorsun hep beğenenlerdenim dünya estetik olup bişeye benzemeyenler var( ben gibi dermişm hahhaha) sen hep fıstıksın, diyet hafta 5 iyi giderken aslında diyet değil yani sağlıklı beslenme diyorum:) hafta sonu kaçamağı oluyor hahhahah bakma sen bana ben hayatın keyif tarafına fazla takılan biriyim :) Ausencia hocam özelden beni eğitecek bu konuda dövermi severmi bilmem artık :)))) ausum benide 36 beden yap :))
Tamam sag ol bi bakayim , ben de gecen doktor Foster izledim guzeldi yalniz iki sezon , senin disinin kovuguna yetmezBen artik dizilere takiliyorum. Filmler cabuk bitiyor. Awake i izle.
Tamam sag ol bi bakayim , ben de gecen doktor Foster izledim guzeldi yalniz iki sezon , senin disinin kovuguna yetmez
Hahahaha evet sana okuz lazim , o karikatur hala aklimdaYetmiyor ya cidden bana okuz lazim okuzz.
Hahahaha evet sana okuz lazim , o karikatur hala aklimda
Buldugun iyi oldu bi arkadasa yollayacagimBulursam yukluycem o karikaturu ve buldum.