65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Menum planladigim gibi bugun. Bu saatten sonra insulin direnciyle ugrasamam tekrar. Simdiye kadar bir sey yemedim .Sadece bir tane alternatif icecek ictim. Sonra 4 kofte ve ayran.

:KK42:
Berom ekmeği çevremden kim kestiyse kilo verdi bende çok yemem ama gezmlerde meze yanında yiyorum dün zorladım dışarda idim yarım dilim kızarmış ekmek yedim :)))
Jelocum dogrudur canim, arada eksi maya ekmegi yenilebilir aslinda tabi az miktarda :) Simdi diette oldugum icin hic yemiyorum . Korumaya gectigimde haftada bir iki arada ben de eksi maya ekmegi yiyebilirim. Sen napiyorsun canim diet durumlari nasil:confused:

Slmlar :) sabah Menemen , salatalik, peynir . Ogle etli taze fasulye . Aksam asure :rolleyes: kotu oldu ama napayim arada olur, aksam yemegi yok :KK53:

Slmlar :) sabah Menemen , salatalik, peynir . Ogle etli taze fasulye . Aksam asure :rolleyes: kotu oldu ama napayim arada olur, aksam yemegi yok :KK53:

Ooo afiyet olsun. Kim yapti kiz ben de geleyim. :halay:

Bu haftaki sonuclar : Patlamis misir , ekmek insulin dengemi bozmaya musait ama izin vermiyorum. Gerekirse latte icerim ama oyuna gelmem. :dondurma:

:KK42:
Jelocum dogrudur canim, arada eksi maya ekmegi yenilebilir aslinda tabi az miktarda :) Simdi diette oldugum icin hic yemiyorum . Korumaya gectigimde haftada bir iki arada ben de eksi maya ekmegi yiyebilirim. Sen napiyorsun canim diet durumlari nasil:confused:
Valla ben senin fiziğini biliyorsun hep beğenenlerdenim dünya estetik olup bişeye benzemeyenler var( ben gibi dermişm hahhaha) sen hep fıstıksın, diyet hafta 5 iyi giderken aslında diyet değil yani sağlıklı beslenme diyorum:) hafta sonu kaçamağı oluyor hahhahah bakma sen bana ben hayatın keyif tarafına fazla takılan biriyim :) Ausencia Ausencia hocam özelden beni eğitecek bu konuda dövermi severmi bilmem artık :)))) ausum benide 36 beden yap :))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Taşınmak çok zormus yardım edenimizde yok hala tam yerlesemedim
Ne bulursam onu yiyorum
Düzensizlik kadar berbat birşey yokmuş
Yapmam gereken hiç bir şeyi yapamıyorum
Yarın evdeyim evi toparlamayla ugraşıcam yine

Valla ben senin fiziğini biliyorsun hep beğenenlerdenim dünya estetik olup bişeye benzemeyenler var( ben gibi dermişm hahhaha) sen hep fıstıksın, diyet hafta 5 iyi giderken aslında diyet değil yani sağlıklı beslenme diyorum:) hafta sonu kaçamağı oluyor hahhahah bakma sen bana ben hayatın keyif tarafına fazla takılan biriyim :) Ausencia Ausencia hocam özelden beni eğitecek bu konuda dövermi severmi bilmem artık :)))) ausum benide 36 beden yap :))
Hahahaha guldurdun beni sen de hep gul :) Canim benim tesekkur ederim ,o senin guzellegin:KK19: bu arada en guzelini yapiyorsun , bos ver keyfini cikar Ausencial hocan seni egitip 36 beden yapacak demek insallah hadi bakalim kolay gelsin jelocuguma :KK68:

Gunaydin kizlar,

Bugun yine tek ogun benden. Gunduz sadece icecek ya da yogurt . Aksam. 4 kofte + patates + ayran.

Insulin direnci acliginda yesen de doymazsin o yuzden yemenin bir faydasi yoktur.
Normal aclikla arasindaki fark budur.

Benimkinin yine yerinden zipladigini hissediyorum. Tek ogune cevirmemin nedeni budur. Oyle dramatik bir kilo kaybim da yok. Hatta aldigimi bile soyleyebilirim ama hedefim haftada bir kilo ona ulasmak istiyorum.

Hahahaha evet sana okuz lazim , o karikatur hala aklimda:KK70:

Bulursam yukluycem o karikaturu ve buldum. :KK53:

images

Son düzenleme:
X