65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Merhabaaalarrr efenimmmm

İş dolu bol sendromlu bir pazartesiden herkese merhaba

Kahvaltı;
Toplantıya geç kaldıgım için
1 etimek 1 mandalina atıp ağzıma evden çıktım

Arada sütlü kahve içtim

Öğle;
Ezogelin çorbası

Kizlar Merhaba,
beratti Suveybe13 vienna B Bhr_89

Sesiniz cikmiyor.

Yarin tarti gunumuz unutmayin. Her hafta siralama var. 4 haftanin sonunda bir birincimiz olacak.
Slm canim ben henuz eve geldim , yoksa yarin tabiki tarti gunu hatirliyorum yanibu sabah hic baktim olmadi kahvalti yapamadim , disarda yemek de istemedim simdi ispanakli yumurta ve yogurt yiyecegim aksam da henuz bilmiyorum

Slm canim ben henuz eve geldim , yoksa yarin tabiki tarti gunu hatirliyorum yanibu sabah hic baktim olmadi kahvalti yapamadim , disarda yemek de istemedim simdi ispanakli yumurta ve yogurt yiyecegim aksam da henuz bilmiyorum

Ben de corbayla gecistiriyorum bugun. En iyisi. Belki patatesi yine sıkıstırırım araya.

Hahahaha guldurdun beni sen de hep gul :) Canim benim tesekkur ederim ,o senin guzellegin bu arada en guzelini yapiyorsun , bos ver keyfini cikar Ausencial hocan seni egitip 36 beden yapacak demek insallah hadi bakalim kolay gelsin jelocuguma

sağol can can yaş geldi geçiyor gezelim yiyelim :))))) ausum yapacak da bebek bekliyormuş aha şimdi haberini aldım:)

Bugun tek ogunle gecirdim yine. Bir tas havuc corbasi + 3 kofte + bir kac patates + ayran.

Aralarda alternatif icecegimi iciyorum .

Hayat Simdi ba
sağol can can yaş geldi geçiyor gezelim yiyelim :))))) ausum yapacak da bebek bekliyormuş aha şimdi haberini aldım:)
Hayat simdi basliyor canim :) evet haklisin gezelim yiyelim icelim ne guzel haber :) insallah saglikla mutlulukla alir kucagina , artik yardim bekleme bence daha bi kac sene sen takil boyle baby buyusun beraber diet yaparsiniz :) Ben de bir kac hafta sonra birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…