- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.001
Slm canim ben henuz eve geldim , yoksa yarin tabiki tarti gunu hatirliyorum yani
Slm canim ben henuz eve geldim , yoksa yarin tabiki tarti gunu hatirliyorum yanibu sabah hic baktim olmadi kahvalti yapamadim , disarda yemek de istemedim simdi ispanakli yumurta ve yogurt yiyecegim aksam da henuz bilmiyorum
Ben doğru dürüst adapte olamadım biraz hastane işlerim vardı ama yarın tartiyi atarım sonra da bakalım daha aktif olabilirim diye düşünüyorum
Ben doğru dürüst adapte olamadım biraz hastane işlerim vardı ama yarın tartiyi atarım sonra da bakalım daha aktif olabilirim diye düşünüyorum
Hahahaha guldurdun beni sen de hep gul :) Canim benim tesekkur ederim ,o senin guzelleginbu arada en guzelini yapiyorsun , bos ver keyfini cikar Ausencial hocan seni egitip 36 beden yapacak demek insallah hadi bakalim kolay gelsin jelocuguma
Hayat simdi basliyor canim :) evet haklisin gezelim yiyelim icelimsağol can can yaş geldi geçiyor gezelim yiyelim :))))) ausum yapacak da bebek bekliyormuş aha şimdi haberini aldım:)
Ben de bu aksam dunden kalan 4 kofteyi yedim bol yogurt iki kasikda pilav ve malum yesil cay oda karnimi aciktirdi bikac badem goturdum :)Bugun tek ogunle gecirdim yine. Bir tas havuc corbasi + 3 kofte + bir kac patates + ayran.
Aralarda alternatif icecegimi iciyorum .
Ben de bu aksam dunden kalan 4 kofteyi yedim bol yogurt iki kasikda pilav ve malum yesil cay oda karnimi aciktirdi bikac badem goturdum :)
Hahaahaha cok heyecanliIyi yapmissin afiyet olsun. Bakalim yarin sonuclar nasil cikacak. Karne gunu..
Aksam tartilmak korku filmi gibi.Hahaahaha cok heyecanliben tartildim biraz once az cok yarin sabahi tahmin ediyorum
Aksami birak uyandiktan bikac saat sonra bile degisiyor :) tabi aksam tavan yapiyorAksam tartilmak korku filmi gibi.
Sabah daha daha romantik.
Aksami birak uyandiktan bikac saat sonra bile degisiyor :) tabi aksam tavan yapiyor
Evet insulin direnci tam bir belasi :) ama basa cikabiliyorsun son zamanlarda . Okul tatilinden sonra kendimizi odullendirelimBorsa gibi bir de insulin direncin varsa tam yandin.
Evet insulin direnci tam bir belasi :) ama basa cikabiliyorsun son zamanlarda . Okul tatilinden sonra kendimizi odullendirelim
Hepsini silip supurdun nasil gozun kaldiEvet o kahvaltida gozum kaldi. Haftaya persembe bulusalim.
Hepsini silip supurdun nasil gozun kaldisilip supurduk diyecektim haftaya okul tatil . Artik yarisma bitimine denk gelecek kazanirsan kahvalti , tatli bide eve takeaway benden
Bu cuma basliyor , artik agiz tadiyla tatli da yiyemeyecegiz seninle :) eskiden ben yemiyordum simdi sen :) Neyse dondurma yeriz magnum bitterTatil bu hafta degil miydi kiz. Ismarlama sirasi bende canim. +Tatli yemem ben.