65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Yaa mükemmelsinnn:KK200:

Insulin direncimi kirmak icin cok ugrasmistim da o zamanlar arastirmistim hepsini. Simdi ise yariyor.

Alin size insulin direnci. Subatta bir kagida yazmisim. Biraktim diyeti sonra.

8/2/2017 :75.7
9/2/2017 : 75.2
10/2/2017: 74.3
11/2/2017 : 74.3
12/2/2017 : 74.2
13/2/2017 : 75.1

14/2/2017 : 74.8
15/2/2017 : 74.6
16/2/2017 : 75.1
17/2/2017 : 74.9
18/2/2017 : 74.3
19/2/2017 : 74.1
21/2/2017 : 74.5
26/2/2017 : 73.8
5/3/2017 : 73.3

Sabah 6.30 da cappuccino.
Sabah sekizde beyaz çikolatalı mocha
Öğlen 1 tuna salatali sandwich + 1 paket cips.
2 .30 gibi mocha

demistim.

7 gibi havuç corbasi + sodali ayran

Aksam 9 gibi ev yoğurdu

Su kismi es gectim.

6.30 latte

10.30 findikli latte.

Bugun itibariyle artik latte , mocha goremeyeceksiniz listemde. :confused:

Dune gore kilom 66.1 Giden 500 gram.
Ooo super ve masallah diyelim:nazar: nazar degmesin iyi gidiyor . Ben cumartesi tartilacagim. Sabah kahvaltiyi arkadasta yapacagim mantarli omlet normal kahvalti ekmek yok tabiki . Oglen tunali salata aksam gene corba :KK45:

Tesekkurler canim , ben gunde ortalama 2.5 litre su iciyorum icmedigim zaman kesinlikle gram oynamiyor.Sabah kalktigimda ilk bir bardak limonlu su iciyorum ardindan bir bardak daha yatana kadar 2.5 -3lt yi buluyor .

O lattelerin etkisini ayranla suyla goturuyordum zaten.

Limonlu su benim mideyi tahris ediyor ama toxinleri atmak icin cok guzel ve yararli bir icecek . Herkes denesin bence. :KK50:

Ooo super ve masallah diyelim:nazar: nazar degmesin iyi gidiyor . Ben cumartesi tartilacagim. Sabah kahvaltiyi arkadasta yapacagim mantarli omlet normal kahvalti ekmek yok tabiki . Oglen tunali salata aksam gene corba :KK45:

Yahu benim gibi gram gram verirsen her gun tartilirsin. 60 a indikten sonra biraz rahatlayabilirim ama simdi her gun kontrol etmem gerekiyor. Benim kontrol mekanizmami tetikliyor. Ha 300 gram alsam bile sorun yok diyorum ama o gunun acisini da cikiyorum. Ya sivi diyetiyle ya baska bir seyle. :temizlik:

Sen bu isi biliyorsun canim zaten.:cool:

Haslanmis yumurta yerine ben de omleti tercih ediyorum.

Benim tek zaafim bugunlere gelmeme sebep olan patates biliyorsun. :confused:

Patates yedigim gun omlet yemem.

Bugun de galiba patates atacagim firina yagsiz.

Gune 7.20 gibi kahve alternatifi sutlu icecegimle basladim.

bugün sıvı günü yapmıyorum çok koşturmacalı bir gün beni bekliyor ve tekrar o baş ağrısını çekmek istemiyorum:kızgın:
kahvaltım;
1 yumurta (tavada azıcık tereyağında)
zeytin
domates
biraz kahvaltılık sos
sütlü şekersiz kahve
ekmek yok onun yerine 5 adet(yarım paket) altınbaşak hani tahta gibi olan kepekli büskivi :KK53:

muhtemelen öğle yemeği yiyemiycem vakit bulamıycam çünkü :KK53:
yanıma yarım paket kepekli büskiviyi aldım bir de süt veya ayran alırsam onunla geçiştiririm
akşama da çorba içmeyi düşünüyorum:spor:

bugün sıvı günü yapmıyorum çok koşturmacalı bir gün beni bekliyor ve tekrar o baş ağrısını çekmek istemiyorum:kızgın:
kahvaltım;
1 yumurta (tavada azıcık tereyağında)
zeytin
domates
biraz kahvaltılık sos
sütlü şekersiz kahve
ekmek yok onun yerine 5 adet(yarım paket) altınbaşak hani tahta gibi olan kepekli büskivi :KK53:

Cik insulin direncin var senin bir sure sos yememelisin.

Ogleni atlayacaksan iki yumurtaya cikart . Bir kac badem ye aralarda. O kepekli buskiviler kotu.

Baslarda kendini sık biraz, sonra arada atistirsan da bi sey olmaz.

Corba iyi sut , ayran iyi.

Sen bu isi biliyorsun canim zaten.:cool:

Haslanmis yumurta yerine ben de omleti tercih ediyorum.

Benim tek zaafim bugunlere gelmeme sebep olan patates biliyorsun. :confused:

Patates yedigim gun omlet yemem.

Bugun de galiba patates atacagim firina yagsiz.

Gune 7.20 gibi kahve alternatifi sutlu icecegimle basladim.

Ben simdiye kadar diet yaparken hic patates yemedim hep kilo aldirir gibi geliyordu. Ben de diet menume ekliyeyim o zaman salatasini seviyorum cunku .

O lattelerin etkisini ayranla suyla goturuyordum zaten.

Limonlu su benim mideyi tahris ediyor ama toxinleri atmak icin cok guzel ve yararli bir icecek . Herkes denesin bence. :KK50:

Yahu benim gibi gram gram verirsen her gun tartilirsin. 60 a indikten sonra biraz rahatlayabilirim ama simdi her gun kontrol etmem gerekiyor. Benim kontrol mekanizmami tetikliyor. Ha 300 gram alsam bile sorun yok diyorum ama o gunun acisini da cikiyorum. Ya sivi diyetiyle ya baska bir seyle. :temizlik:
Normalde ben de her gun tartilirdim. Bu kez supriz olsun bi kac gun dayanacagim :confused:bu arada iki gundur yuruyus yapmiyordum . Aksam 45 dk kosu bandina devam :KK71:

Cik insulin direncin var senin bir sure sos yememelisin.

Ogleni atlayacaksan iki yumurtaya cikart . Bir kac badem ye aralarda. O kepekli buskiviler kotu.

Baslarda kendini sık biraz, sonra arada atistirsan da bi sey olmaz.

Corba iyi sut , ayran iyi.
sos dediğim hazır olanlardan değil yazın kendim yaptım domates ve cevizden

Ben simdiye kadar diet yaparken hic patates yemedim hep kilo aldirir gibi geliyordu. Ben de diet menume ekliyeyim o zaman salatasini seviyorum cunku .

Patatessiz veremezdim o kadar kiloyu. Patates diyeti var dogru kullanildiginda kilo bile verdirir yalniz ben o diyeti onermiyorum.

Firina atiyorum(wedges) bazen ustune kasar dokuyorum. Bazen sade . Yaninda balik da yiyorum bazen ama fazla oluyor diye sadece patatesi tercih ediyorum. Yaninda ayran ya da yogurt mutlaka , tabi balik gunum degilse.

Yalniz canim ben iki ogun yiyorum. Kahvalti yi ya da ogleni atliyorum normalde. Cok nadir uc ogun yiyorum.

Eskiden salata da mutlaka yerdim ama simdi yemiyorum kazindiriyor midemi. Bir biraksam kilom ucacak sanki yine. O zaman ipin ucu bende.

Normalde ben de her gun tartilirdim. Bu kez supriz olsun bi kac gun dayanacagim :confused:bu arada iki gundur yuruyus yapmiyordum . Aksam 45 dk kosu bandina devam :KK71:

Ben cok yurudum ama disarda, spor olarak degil. 58 olsam ben de tartilmam. Hani su rahatlama moduna giremedim bir turlu o zaman

sos dediğim hazır olanlardan değil yazın kendim yaptım domates ve cevizden

Insulin direncin var diye yaptim diye yaptim o yorumu. Biliyorsun kilo vermeni istiyorum. Eger bi duzene sokarsan su buskivileri yemezsen gibi bu hafta iki kilo verebilirsin cunku az yiyorsun zaten ama ne yedigin onemli. Badem olayini simdi kullanmadim ama 15 kilo verdigim donemde kullanmistim. O da yararli ve tok tutuyor.

Arkadaslar kahvaltiyi atladim. Hedef kiloma indigimde uc ogune donecegim tekrar.

7 gibi o kahveli icecek

Simdi yine o icecegi icecegim.

Bugun kahvaltiyi atladim cunku evdeyim.

Oglen yogurt ya da sut

Aksama patates mutlaka :)

Simdi tartildim ,

65.9 . 65 i ucundan gordum sonunda.

Eklentiler

• Photo0179.jpg
    Photo0179.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaslar kahvaltiyi atladim. Hedef kiloma indigimde uc ogune donecegim tekrar.

7 gibi o kahveli icecek

Simdi yine o icecegi icecegim.

Bugun kahvaltiyi atladim cunku evdeyim.

Oglen yogurt ya da sut

Aksama patates mutlaka :)

Simdi tartildim ,

65.9 . 65 i ucundan gordum sonunda.
darısı tez zamanda başıma :KK70:

şimdiye kadar ki bütün diyet listelerimde eser miktarda karbonhidrat vardı. ben de ekmek yerine kepekli grissini tarzı şeyler tüketiyorum. bu benim kilo vermeme engel olmaz bak göreceksin çarşamba günü:KK28:

bugün kü menüm;
domates sosu
zeytin
domates
1 yumurta
yarım paket kepekli bisküvi
sütlü kahve

öğle;
sade kahve
çay
yarım paket büskivi

akşam;
1 kase yoğurt
salatalık

şimdiye kadar ki bütün diyet listelerimde eser miktarda karbonhidrat vardı. ben de ekmek yerine kepekli grissini tarzı şeyler tüketiyorum. bu benim kilo vermeme engel olmaz bak göreceksin çarşamba günü:KK28:

Karbonhidrat ayri grissini ayri. Ben sana karbonhidrat tuketme demiyorum ki ekmek turevlerini tuketme diyorum. :KK70:
Istedigini yap zaten latte icemiyorum feci depresyondayim. :KK70:

X