- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Rica ederim kaptancığım
Gunaydin
Sen 60 i begenmiyorsun ama ben 60 icin ugrasiyorum. Size ceza filan yok , kilo alin dermisim.
Tarti resmi icin tesekkurler.
Cezana sadiksin. Olmayanlar meselaHannaz utansin.
Onun disinda saatiyle birlikte toplu menunu de bekliyorum. Ister parca parca yaz , ister toplu yaz. Farketmez.
Konuştuğum ve yazdığım kadar kalori yaksaydım şimdiye 50ydim bendeDeli ya.
Bana itiraz ettigi kadar zayiflamaya odaklansaydi simdiye 50 olmustu.
Hannaz atiyor musun atmiyor musun. Bak M e g g atar diyor ben atmaz diyorum.
Hayir bir de menusu var, o kisimla dakakaovanilya ugrassin, bu zorlamayla biz kilo veririz.
Konuştuğum ve yazdığım kadar kalori yaksaydım şimdiye 50ydim bende
Eskiden msn vardı titreşim atardık kkda böyle bişey olsaHannaz a bolca titreşim atardım ama uyarı için değil göbeği erisin diye titreşim atardım canım Hannaz ıma dimi Hannaz cım bulaşık yıkıyordur yoksa hemen atardı dimi Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz ay pardon tatlım tuşlar basılı kalmış da
Bence yakmalısın hem saçlarını besler hem de kilo verirken bi yenilik iyi olurhem kına yakmak herkesin harcı değil senin gibi cesaretli kişilerin yapabileceği birşey daha fazla övemiyorum kınayı tatlım
Bende başkalarının da beğenmediği 55i istiyorum ama oturduğum yerdenBulasiklari yikar, kilo verdirir deseydin tamamdi,
Sizin begenmediginiz 60 kilo olunca saapicam.
300 gram vermissin ucuncusun daha ne.Bende başkalarının da beğenmediği 55i istiyorum ama oturduğum yerden
58 olmadıkça rahat yok bana300 gram vermissin ucuncusun daha ne.
Aferin kankaaaağğğSelâm azimli diyet şişkoları ben de dahil tabi
İnsan isteyince gayet güzel zayifliyormus
Dün akşamüstü 5'ten beri sadece şu içtim ,akşam 3 tane badem yedim , bu sabah çeyrek yumurta yedim valla resmini çekmeyi unuttum
Saat 3 gibi 1 elma yicem onu çeker atarım
Saat 5 olunca bi kâse yoğurt yiycem (yulaf ezmeli )
Akşama da taranaaaaaa çorbası yicem
Şu zaten 3 litreye yakın içiyorum günde
Veeeeeee bu da az önce çektiğim gözlerime inanamayıptekrar tekrar tartıldığım tartı resmim
Eki Görüntüle 2052100
Kız ne sabah sabah dıt dıt dıt dıt sms atıp durduno yetmedi telepatin geldi Hannaz Hannaz Hannaz M e g g
Aferin kankaaaağğğ
58 olmadıkça rahat yok bana
A AklinYolu1
Bu saat 3 ' yediğim elmanın resmi, bu da az sonra yiyeceğim yulaf ezmeli yoğurdun resim
İğne ipliğe döndüm
Eki Görüntüle 2052182 Eki Görüntüle 2052184
Dün akşamüstü 5'ten beri sadece şu içtim ,akşam 3 tane badem yedim , bu sabah çeyrek yumurta yedim valla resmini çekmeyi unuttum
Saat 3 gibi 1 elma yicem onu çeker atarım
Saat 5 olunca bi kâse yoğurt yiycem (yulaf ezmeli )
Akşama da taranaaaaaa çorbası yicem
Şu zaten 3 litreye yakın içiyorum günde
Veeeeeee bu da az önce çektiğim gözlerime inanamayıptekrar tekrar tartıldığım tartı resmim
Selamlar. Tarti fotomu atmaya calistim ama boyut falan diyor. Onceki fotolarda sorun cikmamisti simdi niye yuklemiyor anlamadim
Tartı fotonun ekran görüntüsünü alıp öyle atSelamlar. Tarti fotomu atmaya calistim ama boyut falan diyor. Onceki fotolarda sorun cikmamisti simdi niye yuklemiyor anlamadim