65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Farketmiyor istersen gece at. Sadece carsamba gunleri onemli benim icin.

Menu de toplu aksam atilabilir , saatlerini bi yere not alin sonra toplu yazin. Onemli olan saatleri ne zaman ne yediginize bakicam.

kakaovanilya kakaovanilya insulin direncin mi var ? Saglik sorunu filan?

Oteki arkadaslari biliyorum onlarin gozu doymuyor. :KK53:

Insulin direncim var mi bilmiyorum acikcasi. Bir saglik sorunum da yok. Diyeti bozmazsam ayda 4 kg civari verebilen biriyim. Ama inanilmaz cabuk kilo aliyorum

Yarindan itibaren sıkı bir sekilde basliyorum rejime. Az once bunalimdan 1.5 tabak spagetti bolonez yedim. 65 altina dusmem lazim bir an once ki gaza geleyim. Ben gunluk kalori miktarini cok cok dusurmedikce zayiflayamiyorum o yuzden sadece haslanmis sebze ve yogurtla beslenicem. Kirmizi et cok tuketirim normalde ama kilo vermemi yavaslattigi icin onu da haftada en fazla 2 gun tuketicem.

100 gram veremiyorken :KK49:ve de verdiğimi geri misli misli geri alıyorken:KK45: ben 1 buçuk kilodan 73 gram eksik kiloyu nasıl vereyim:işsiz: istirham ediyorum el insaf el insaf patron :cool:

Eee uc aslan bir araya gelince ne olur boyle olur.:confused: Kacirmisim eglenceyi ya ben size gece findikli latte esliginde yaziyorum sabah okursunuz. :KK53:

Yediğin popcornlar arkandan kovalar :KK70:
Bende yüklcem zati :KK53:

Popcorn deyip deyip canim ceker saniyorsunuz ama yemezler. Ben size yavas yavas yaklasiyorum. :KK53:
Sabaha kadar beni ne zayıflatır :KK59:evrim geçirmem lazım kendimi streç filme mi sarsam :KK58:kat kat giyinip terlesem mi :KK70:

Senin cene bir de metabolizmana vursa kilo sorunun kalmayacak. Hep bir itiraz , hep bir itiraz. Tamam luckycim yapicam dedigini hic gormedim. :spor:

Insulin direncim var mi bilmiyorum acikcasi. Bir saglik sorunum da yok. Diyeti bozmazsam ayda 4 kg civari verebilen biriyim. Ama inanilmaz cabuk kilo aliyorum

Diyet degil ki sorun beslenme seklini degistirmek. Yoksa al ver al ver nereye kadar. Ne yedigin kadar ne zaman yedigin de onemli. Hicbir sey yememek de kilo verdirmez, ara ogun yapmak da. Bana en cok Karatay uyuyor. Insulin direncin varsa sana da. Ha cekiyor muyum iskence evet ama degiyor sonunda.

Bir haftada 14000 kalori almak imkansiz gibi sey. Seninkinin cogu odemdir. Zaten yarin dolunay. Ondan sonra daha cabuk gider kilolar.

Su iceceksin ki , vucudun su toplamasin.

+ Galetalari da asitli icecekleri de birakmalisin. Ekmek ve turevlerini de. Iki ogun iyidir.

Screenshot_20171005-093809.png

Günaydın bacılar :KK53: 60la istikrarlı bi biçimde devam ediyorum :KK53:

X