- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Imdb 8.9
Bdvye giriyormuş gibi düşün
Hergün tartı fotosu, üstelik korku gerilim
Yediğin popcornlar arkandan kovalarSen de 60 kilosun ama, ay bdvde şeyetmiyolar ama kim foto koyuyo her gün her gün
Yediğin popcornlar arkandan kovalar
Bende yüklcem zati
Git dalağını falan aldır anca öyleSabaha kadar beni ne zayıflatırevrim geçirmem lazım kendimi streç filme mi sarsam kat kat giyinip terlesem mi
Git dalağını falan aldır anca öyle
Dalakdan dalağa değişir oNe diyosuuuuuunDalak 3 falan var mıdır ki
Dalakdan dalağa değişir o
Bundan şüphen olmasın sabah gözleme yicemÜffffff
Benden çok kilo verme al emi
Bundan şüphen olmasın sabah gözleme yicem
Yok sen kilo ver ben yerim senin yerine deBene de göndersene haci beeee
Yok sen kilo ver ben yerim senin yerine de
Sütlü yulaf yicem onun kokusu gelirKokusu gelcek sabah sabah göz hakkı diye bi şey var hemşerim
Sütlü yulaf yicem onun kokusu gelir
Ben yarın diyete başlıyodum zatiseni denemek için söylediydim bakalım gözleme yicen mi beni de ortak etcen mi dediydim
Farketmiyor istersen gece at. Sadece carsamba gunleri onemli benim icin.
Menu de toplu aksam atilabilir , saatlerini bi yere not alin sonra toplu yazin. Onemli olan saatleri ne zaman ne yediginize bakicam.
kakaovanilya insulin direncin mi var ? Saglik sorunu filan?
Oteki arkadaslari biliyorum onlarin gozu doymuyor.
100 gram veremiyorkenve de verdiğimi geri misli misli geri alıyorken ben 1 buçuk kilodan 73 gram eksik kiloyu nasıl vereyim istirham ediyorum el insaf el insaf patron
Yediğin popcornlar arkandan kovalar
Bende yüklcem zati
Sabaha kadar beni ne zayıflatırevrim geçirmem lazım kendimi streç filme mi sarsam kat kat giyinip terlesem mi
Insulin direncim var mi bilmiyorum acikcasi. Bir saglik sorunum da yok. Diyeti bozmazsam ayda 4 kg civari verebilen biriyim. Ama inanilmaz cabuk kilo aliyorum