65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Bende yalan yok.
Sabah 10da gevrek peynir domates çay yedim
Saat 14.30da sütlü kahve içtim
Saat 16da yeşil mercimek çorbası yedim
18de 4 sarma 2 kaşık yoğurt yicem
Daha ne yiyeyim kuzu çevirme varsa alırım bi dal :KK53:

Bende yalan yok.
Sabah 10da gevrek peynir domates çay yedim
Saat 14.30da sütlü kahve içtim
Saat 16da yeşil mercimek çorbası yedim
18de 4 sarma 2 kaşık yoğurt yicem
Daha ne yiyeyim kuzu çevirme varsa alırım bi dal :KK53:

Sarmanin buyuklugune bagli. Gozumuz yok afiyet olsun. :KK14:

Guzel menu. Yalniz mercimek kilo aldirir. :cool:

Tarhana çorbası hem de made in Hannaz :KK76:

Afiyet olsun.

Benim de klasik menum.

Sabah 7: beyaz cikolatali mocha.

Sabah 8: bir bardak sut.

Oglen 3 de bir tabak sebze corbasi + Iki kasik ev yogurdu

Aksam daha karar vermedim ama patates olabilir. ahahaaaa.:KK70:

Arada 2 litre suyumu iciyorum.

Aksama kadar bir tarti resmi seninki olmasa da olur dermisim.

Hizli resimden yukluyor bizim sinsirella. Ben dosya yukle den.

+ Menunu(saatiyle) de istiyorum. :cool:

Ben de dosya yukleden yuklemistim diger iki fotoyu ama bi turlu yuklemedi. Hizliresimden yukledim simdi linki direkt yapistiriyorum oyle oluyo herhalde

Sarmanin buyuklugune bagli. Gozumuz yok afiyet olsun. :KK14:

Guzel menu. Yalniz mercimek kilo aldirir. :cool:

Afiyet olsun.

Benim de klasik menum.

Sabah 7: beyaz cikolatali mocha.

Sabah 8: bir bardak sut.

Oglen 3 de bir tabak sebze corbasi + Iki kasik ev yogurdu

Aksam daha karar vermedim ama patates olabilir. ahahaaaa.:KK70:

Arada 2 litre suyumu iciyorum.
Karatay diyeti mi yapsam ya :/

köpeğimi gezdirip geldim patilerini yıkamak için duşa sokmadan tartıya çıkıyım dedim ben tartıya çıkınca o da iki patisini bastı o yüzden kirli tartı, pasaklı sanmayın :)))

menüm;
14.00 sütlü filtre kahve + 1.5 tane starbucks kurabiyesi
az önce zero + benzincideki kepekli ekmekli soğuk sandviçten.
yumurta haşlıyorum şu an, acıkırsam iki yumurta yicem ilerleyen saatlerde.

bu arada kızlar iş dolayısıyla eve sabah 6buçuk 7 gibi geldim, o yüzden bu kadar geç kalktım. kalkar kalmaz da tekrar iş dolayısıyla çıktım evden, yolda kahve ve kurabiye yedim. dönüşte de benzin alırken sandviç aldım benzinciden, trafikte onu yedim. su hiç içemedim, şişemi aldım şimdi önüme, yatana kadar 2 litre içmeye çalışıcam.

akşam yemeği olarak az önce 3 tane gong ve 1 bardak knorr çabuk çorba. bugün çok saçma beslendim, yemek hazırlamaya vaktim olmadı. şimdilik 1 lt su.

Karatay diyeti mi yapsam ya :/

Mercimek ben de odem yapiyor. O bakimdan seettim.

Eee sana diyorum en iyisi Karatay diye ama o patatese de izin vermez. Ben kacak ogrenci gibi arka kapidan sokuyorum. :deli:

menüm;
14.00 sütlü filtre kahve + 1.5 tane starbucks kurabiyesi
az önce zero + benzincideki kepekli ekmekli soğuk sandviçten.
yumurta haşlıyorum şu an, acıkırsam iki yumurta yicem ilerleyen saatlerde.

bu arada kızlar iş dolayısıyla eve sabah 6buçuk 7 gibi geldim, o yüzden bu kadar geç kalktım. kalkar kalmaz da tekrar iş dolayısıyla çıktım evden, yolda kahve ve kurabiye yedim. dönüşte de benzin alırken sandviç aldım benzinciden, trafikte onu yedim. su hiç içemedim, şişemi aldım şimdi önüme, yatana kadar 2 litre içmeye çalışıcam.

Evett evet yanlisini soyluyorum.

Kahvenin yeninde yedigin kurabiye.

+ Sandvic. Bunlar unlu seyler . Bunlari birakmazsan korkarim ki yakinda 70 lere geleceksin.

Suyu icemedigin zaman sonra 2 litreyi bitirmek zorunda degilsin. Direkt wc ye cikarsin zaten yarari olmaz.

Alternatif olarak sut ic , ayran ic , kahve ic ama unlu seyler yeme . Acikirsan bir avuc badem tuket. Zamanla alisacaksin. Sutlu , misir gevregi , musli bunlari da tuketebilirsin. Sabahlari haslanmis yumurta da yiyebilirsin. Aksam doymalisin. Yoksa ertesi gun saldirmaya baslarsin. Iki ogune indirdigin surece sorun yok. Farki goreceksin.

Mercimek ben de odem yapiyor. O bakimdan seettim.

Eee sana diyorum en iyisi Karatay diye ama o patatese de izin vermez. Ben kacak ogrenci gibi arka kapidan sokuyorum. :deli:

Evett evet yanlisini soyluyorum.

Kahvenin yeninde yedigin kurabiye.

+ Sandvic. Bunlar unlu seyler . Bunlari birakmazsan korkarim ki yakinda 70 lere geleceksin.

Suyu icemedigin zaman sonra 2 litreyi bitirmek zorunda degilsin. Direkt wc ye cikarsin zaten yarari olmaz.

Alternatif olarak sut ic , ayran ic , kahve ic ama unlu seyler yeme . Acikirsan bir avuc badem tuket. Zamanla alisacaksin. Sutlu , misir gevregi , musli bunlari da tuketebilirsin. Sabahlari haslanmis yumurta da yiyebilirsin. Aksam doymalisin. Yoksa ertesi gun saldirmaya baslarsin. Iki ogune indirdigin surece sorun yok. Farki goreceksin.
Bi bakayım şu karataya

Screenshot_20171006-115658.png

Havlu atıyorum 60.4 gördüm moralim yerlerde devam edemiyorum

Sabah 1 yumurta ve bir dilim peynir yedim 3 lokma da ekmekti galiba emin değilim
3 'te yine 1 elma yicem
5'te yulaf ezmeli yoğurt yicem
Saat 7 olunca salata yapıcam sadece onu yicem
Ve tabiki bol bol su .

X