- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Nasil kilo alirim.
Bugun kilo almak icin ne yaptin.
Gelecek ayin dergi kapagi.
200 az ya 61i görmezsen hatrım kalır60'a 200 gram kalmış, onu da bu gün senin için alırım
Benimde 58.9da yüksek bel pantolon ve kısa bluz çok güzel duruyodu şimdi 60m ama şişkin duruyorum anlıyorum ruh haliniCok minik de olsa thigh gapim vardi 60 kiloyken. Kot icine gomlek falan sokunca guzel duruyodu, mini elbise falan giyebiliyordum. Yine sistim deliricem
Nerdeyse 2 kg almisim 1 haftada. 2 ayda 7 kilo civari almis oldum su an. Cok sinirim bozuk benim kadar hizli kilo alan bir insan olamaz ya 2 kg ne sanki borek corek yemis gibi. Haftaici haslanmis s3bze yogurt yumurta vs disinda tek yedigim gec saatte filtre kahve yanina eti yulafli biskuvi. Dun gec3 de cok aciktim eti cubuk kraker yedim ve 1 sise gazoz ictim. Bunlarla 1.8 arti cikilir mi ya kafayi yicem. 60tan 67ye ciktim resmen 2 ayda. bunalima girdim su anda.
Benimde 58.9da yüksek bel pantolon ve kısa bluz çok güzel duruyodu şimdi 60m ama şişkin duruyorum anlıyorum ruh halini
200 az ya 61i görmezsen hatrım kalır
Nutellaya batırmayı unutmaNeden olmasın
Gelsin patlamış mısırlar
Yarismaya bes kisi devam ediyoruz. Arada katilim yok...Bu haftaki siralama ve durum degerlendirmesi.Tablo ilk sayfadadir.
1.NEHIR34 0.01745 cezasi yok
2. A AklinYolu1 0.014859 cezasi yok
3.M e g g 0.004975 cezasi var
4.Hannaz -0.01184 cezasi var
5.kakaovanilya -0.02736 cezasi var
Cezalara gelince sividan vazgectim. Bazi arkadaslara yaramiyor.
Yarindan itibaren saatiyle birlikte menu paylasimi ve tarti resmi paylasimi. Ceza baslangic tarihi : 5 ekim bitis tarihi: 11 ekim.
Iki hafta daha devam ediyorum. Kilo vermemeye devam ederseniz yarismayi birakiyorum. Bilmedik , anlamadik, unuttuk yok.
Haftaya cezadan kurtulmaniz icin vermeniz gereken gram.
1.NEHIR34 878 gram
2. A AklinYolu1 796 gram
3.M e g g 720 gram
4.Hannaz 718 gram
5.kakaovanilya 811 gram
Saat kaçta resim atıcaz , kahvaltıdan önce mi sonra mı?
Nerdeyse 2 kg almisim 1 haftada. 2 ayda 7 kilo civari almis oldum su an. Cok sinirim bozuk benim kadar hizli kilo alan bir insan olamaz ya 2 kg ne sanki borek corek yemis gibi. Haftaici haslanmis s3bze yogurt yumurta vs disinda tek yedigim gec saatte filtre kahve yanina eti yulafli biskuvi. Dun gec3 de cok aciktim eti cubuk kraker yedim ve 1 sise gazoz ictim. Bunlarla 1.8 arti cikilir mi ya kafayi yicem. 60tan 67ye ciktim resmen 2 ayda. bunalima girdim su anda.
Farketmiyor istersen gece at. Sadece carsamba gunleri onemli benim icin.
Menu de toplu aksam atilabilir , saatlerini bi yere not alin sonra toplu yazin. Onemli olan saatleri ne zaman ne yediginize bakicam.
kakaovanilya insulin direncin mi var ? Saglik sorunu filan?
Oteki arkadaslari biliyorum onlarin gozu doymuyor.
Çarşamba gününe kadar her gün mü , öleyim mi
Bdvye giriyormuş gibi düşünÇarşamba gününe kadar her gün mü , öleyim mi
Imdb 8.9Bdvye giriyormuş gibi düşün
Hergün tartı fotosu, üstelik korku gerilim