65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Nerdeyse 2 kg almisim 1 haftada. 2 ayda 7 kilo civari almis oldum su an. Cok sinirim bozuk benim kadar hizli kilo alan bir insan olamaz ya 2 kg ne sanki borek corek yemis gibi. Haftaici haslanmis s3bze yogurt yumurta vs disinda tek yedigim gec saatte filtre kahve yanina eti yulafli biskuvi. Dun gec3 de cok aciktim eti cubuk kraker yedim ve 1 sise gazoz ictim. Bunlarla 1.8 arti cikilir mi ya kafayi yicem. 60tan 67ye ciktim resmen 2 ayda. bunalima girdim su anda.

Eklentiler

• 20171004_132727.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 105
Cok minik de olsa thigh gapim vardi 60 kiloyken. Kot icine gomlek falan sokunca guzel duruyodu, mini elbise falan giyebiliyordum. Yine sistim deliricem
Benimde 58.9da yüksek bel pantolon ve kısa bluz çok güzel duruyodu şimdi 60m ama şişkin duruyorum anlıyorum ruh halini

Üzülme canım bak ben de alıp duruyorum , 100 gram versem faiziyle geri geliyo canına yandııımını

Yarismaya bes kisi devam ediyoruz. Arada katilim yok...Bu haftaki siralama ve durum degerlendirmesi.Tablo ilk sayfadadir.

1. NEHIR34 0.01745 cezasi yok
2. A AklinYolu1 0.014859 cezasi yok
3. M e g g 0.004975 cezasi var
4. Hannaz -0.01184 cezasi var
5. kakaovanilya -0.02736 cezasi var

Cezalara gelince sividan vazgectim. Bazi arkadaslara yaramiyor.

Yarindan itibaren saatiyle birlikte menu paylasimi ve tarti resmi paylasimi. Ceza baslangic tarihi : 5 ekim bitis tarihi: 11 ekim.

Iki hafta daha devam ediyorum. Kilo vermemeye devam ederseniz yarismayi birakiyorum. Bilmedik , anlamadik, unuttuk yok.

Haftaya cezadan kurtulmaniz icin vermeniz gereken gram.

1. NEHIR34 878 gram
2. A AklinYolu1 796 gram
3. M e g g 720 gram
4. Hannaz 718 gram
5. kakaovanilya 811 gram

Son düzenleme:
Saat kaçta resim atıcaz , kahvaltıdan önce mi sonra mı?

Saat kaçta resim atıcaz , kahvaltıdan önce mi sonra mı?

Farketmiyor istersen gece at. Sadece carsamba gunleri onemli benim icin.

Menu de toplu aksam atilabilir , saatlerini bi yere not alin sonra toplu yazin. Onemli olan saatleri ne zaman ne yediginize bakicam.

kakaovanilya insulin direncin mi var ? Saglik sorunu filan?

Oteki arkadaslari biliyorum onlarin gozu doymuyor.

Çarşamba gününe kadar her gün mü , öleyim mi

Çarşamba gününe kadar her gün mü , öleyim mi

Sileyim mi.

Uyarmistim ama ceza var diye. Arkadas sizin icin soyluyorum. Yediginize bakayim diye. Hannaz sana kotu referans vericem ben hep itiraz hep itiraz. Gunde iki mesajla halledersin sabah tarti resmi aksam toplu menu + saati unutmadan.

Cezadan kurtulmanin tek bir yolu var.

709 + 718 = 1427 yani 1.5 Kiloyu carsamba gunune kadar vermen. Bu riske girer de yapamazsan o zaman silinirsin.

Bir de arkadasligimizin bu kilo isiyle alakasi yok. Derdim kilo vermenizi saglamak. Yoksa listeye eklemek de kolay, hesaplamak da hic pesine dusmem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…