65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Screenshot_20170816-115226.png

Artılardayım. Bide iğne yedim her yerim şiş şiş. Haftaya düzeltmek ümidiyle..

Ben kotadan tasarruf etmek etmek için birkaç farklı tarayıcı kullanıyorum. İkisiyle denedim defalarca olmadı. En son Google Chrome ile açtım, yükledim oldu .

Ya inanamıyorum inanmak istemiyorum bu tartı yanlış olmalı , ayrıca herkes çok zayıfladığımı söylüyor , bence kesin tartım bozuldu :KK43:

Ivettt hemen tartiya suc atalim. Yedigin cipslerin hic sucu yok. Kilo verme doneminde biraz fazla yersen iki-uc katini alirsin cunku vucut buldugunu topluyor.

Uc gun cezaliyim kati hicbir sey yemiyorum sadece su, latte, kahve , ayran gibi...

Ancak aklim basima gelir. :KK45:

Normal tartı var bir de onunla tartılayım mı o hiç şaşmıyor da ?
Ivettt hemen tartiya suc atalim. Yedigin cipslerin hic sucu yok. Kilo verme doneminde biraz fazla yersen iki-uc katini alirsin cunku vucut buldugunu topluyor.

Uc gun cezaliyim kati hicbir sey yemiyorum sadece su, latte, kahve , ayran gibi...

Ancak aklim basima gelir. :KK45:
Eczanede flan tartıl istersen bir de
Ya da tartıya şaplat bi iki tane

Geçen hafta 57.400 düm yanılmıyorsam .
Pili biteceği zaman da fazla gösteriyo bu tartılar , kvalideminki de öyle ordan biliyorum .
Ben yanlis oldugunu sanmiyorum nedense. Tartidan tartiya fark var demek ki gecen hafta buna gore 55 tin. Bilmiyorum hangisini yazalim. Biraz oyna otekiyle .

X