- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Sende 69.9 olmazsan çok pis rezil ederim
Patatesi acilen kesmem gerek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende 69.9 olmazsan çok pis rezil ederim
Merhabalar arkadaşlar. Acayip moralim bozuk. 5 Eylül'de düğünüm var. Bu kadar az kalmışken diyeti öylesine savsakladım ki. Kendimle çelişiyorum. 5 aydır öylesine iradeliydim ki ağzıma liste dışı hiçbir şey koymuyordum. Son bir haftadır gizli yemek yerken buluyorum kendimi. Sonrasında da ağlamaya başlıyorum . 22 kilo verdim . Vücudumu psikolojimi öylesine yorgun hissediyorum ki. Sanki herkes normal de bir ben anormal. Sanki ben bu diyete mahkum gibi. Düğün stresi telaşlar derken kendimi kötü hissediyorum. Bana bir akıl verin ne yapayım? Nasıl toparlanayım. 69 kiloyum 91den geldim buralara. O eski güç gelsin istiyorum. Ailecek çok stresli günlerden geçiyoruz ya da hepsi birer bahane bilemiyorum. Başladığımda okula dahi yiyeceklerimi yanımda götürürdüm. Öylesine dikkat ediyordum. Moralim çok bozuk kızlar
Şu an adetim o yüzden kilomdan emin değilim ama hasar en fazla 500 gramdır.Hasar nedir? Kac kilosun su an?
Şu an adetim o yüzden kilomdan emin değilim ama hasar en fazla 500 gramdır.
Öyle hasar az ama kafamı toplayamıyorum bir türlü. Motivasyonum acayip kayboldu. Bu arada tartı fotosunu yarın akşam yükleyebilir miyim?Eee ne kasiyorsun bu kadar o zaman. Ben de sandim bir iki kilo aldin.Bir gunde bilemedin iki gunde verirsin yarim kiloyu.
Öyle hasar az ama kafamı toplayamıyorum bir türlü. Motivasyonum acayip kayboldu. Bu arada tartı fotosunu yarın akşam yükleyebilir miyim?
Tamamdır O kadarını başardım. Yapacağım inşallah. Teşekkür ederimYukle canim ama topige de ugra . Motivasyonun azalmasin. Sen yazdikca daha cok motive olacagina garanti veriyorum sana. Ben oyle odaklandim cunku. Mesela cok mu yeammek istiyorsun gel analiz yapalim.
Merhaba grup uyeleri,
Yarin tarti resmi yukleme gunudur.
Bazi arkadaslarimiz tarti resmini gecen hafta yuklemediginden dolayi bu hafta 7 sularinda yuklemek zorundadir. _Makaron_ caytabagi sergerdan Hannaz tulipa
Oteki arkadaslar carsamba gunu olmak sartiyla normal saatlerde resim yukleyebilirler.
Devam etmek istemeyenler icin yarin listede guncelleme olacaktir. Kirilmaca gucenmece yok.
Diyetiniz bol olsun.
Her sabah 6'da kalkıyorum. 7 de yüklemesi sorun değil de ben bu hafta da veremedim ((
Tamam pampa :))6 veya 7 sorun degil. Yeter ki yukle.
Ben bir kiloya yakin verdim ama iki ogun yiyorum sadece. Bugun degisik bir sey deniyorum tutarsa yarin paylasirim sizinle.
Tamam pampa :))
Hadi bakalim pampa bundan sonra haftada bir kilo bekliyorum senden. O yaptigin sporla verebilirsin.Belki de detoxa ihtiyacin var.
Bağırsak çalıştırıcı çay may deneyeceğim artık.
BekliyorummmBenim onerecegim de bir cay olacak ama demlenme sekli farkli.