- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.865
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Yedikleriniz hemen tartıya yansır ..kilo almamis gözüküyorsunuz tebrik ederim.hatta vermis de olabilirsiniz regl zamanı odem tutabilir vucutBu sabah ki tartı sonucum ekteki fotoğraftadır. Dün yediklerimin etkisi henüz tartıya yansımamıştır kesinlikle artı olacaktır çünkü adet dönemimde ciddi anlamda yeme bozukluğum oluyor. Bir iki gün spor yapamam adetimin ikinci çünkü hedef pazar akşamı en az 10 dk da olsa yapmak.. Yediklerimi akşam yazacağım...
Hemen yansımıyor onu farkettim 4 aylık diyet yaptığım dönemde artı ve eksilerin yansıması 2 günü buluyorduYedikleriniz hemen tartıya yansır ..kilo almamis gözüküyorsunuz tebrik ederim.hatta vermis de olabilirsiniz regl zamanı odem tutabilir vucut
Artı hemen yansır ama eksiler yansimaz ..çünkü vucut yağları yaktiktan sonra su doluyor ..o yuzden hemen eksi yansımıyor ama emin ol artı hemen yansiyorHemen yansımıyor onu farkettim 4 aylık diyet yaptığım dönemde artı ve eksilerin yansıması 2 günü buluyordu
Yansimiyacagini söylemiştim masaAllah cok iyi gidiyorsunuzYeni haftaya Bismillahirrahmanirrahim
Kahvaltı 09:30
1 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
Ekmek yok
Yansıdı bir üstteki tartıyı görmediniz miYansimiyacagini söylemiştim masaAllah cok iyi gidiyorsunuz