630 tl lik doğalgaz faturası

Slm ben de adanada oturuyorum 40_45 arası kullanıyorum hiç kapatıyorum 269 geldi kombinizi çok yüksek ısıda kullanıyorsunuz bunu bilin o yüzden çok gelmiş kombiyle alakası yok evde kısa kollumu geziyorsunuz anlamadım. Birde evi uzun süre havalandırmayın tavsiyem ev soğuyunca tüketim artıyor çünkü

Vaillant kullanıyorum...dediğiniz gibi o derecelerde yakarım yalnız 3 Petek yanıyor. En fazla 160 geldi kombi ile de alakalı olabilir

Kombiyle çok alakalı. Marka vermek istemedim ben ama tasarruflu 3 kombi markası var, vaillant bunlardan biri. Bakımını da düzenli yaptırırsanız faturalar kabarmaz.

Slm ben de adanada oturuyorum 40_45 arası kullanıyorum hiç kapatıyorum 269 geldi kombinizi çok yüksek ısıda kullanıyorsunuz bunu bilin o yüzden çok gelmiş kombiyle alakası yok evde kısa kollumu geziyorsunuz anlamadım. Birde evi uzun süre havalandırmayın tavsiyem ev soğuyunca tüketim artıyor çünkü

Ben evi her gün bir saat havalandiriyorum sabah 10la 11 arasında :halay:
Sonra da akşama kadar bu ev soğuk diye söylenip duruyorum :kızgın:

Kombi markası da önemli. Aynı derece de aynı petek sayısında kombiye göre fiyatın değiştiğini gördüm.

Eki Görüntüle 2218726 Kızlar napacagız bilemedik yaşadıgımız şehir çok soguk değil mersin de oturuyoruz . Evim 140 m* 3+1 .
2 odayı kullanmıyorum ve dogalgaz faturası 630 tl geldi ilk defa kullanıyoruz dogalgaz. Çalışan petek sayısı 4 +banyo
Alarko kombi kullanıyoruz 50 ile 55 derece arasında onun dışında yeterince ısıtma yaptıgını düşünmüyorum . Acabaga ana kombi mi çok yakıyor ondan dolayımı böyle oldu bilemedik.
Komşumun birine 743 tl gelmiş onunkide alarko kombi. Fakat dier komşularıma 200 ile 250 arası gelmiş kombinelerinin markaları farklı . Sizce napalım bilemedik klimamı alsak elektrikli soba mu fikriniz nedir?
klimadan olabilir benm evim 170 mt2 akşamları sabah 6 dan sabah 9 a kadar yanar vailliant bize en fazla 200 gelir eski kombiler hem güzel ısıtıyor hemde az yakıyor bence.Benim kombi 15 yıllık vardır

Kombiyi 46 derece de çalıştırdım. 3+1 evim. Salonda ki iki petekte dahil hepsi yanıyor ( salonda petek 3. ayarda diğer odalar beşte .) 320 TL geldi fatura.

bende ankaradyım bu ayda nasıl 40 tl gelmiş anlamadım galiba yakmıyosunuz, eşimde bende çalışıyoruz sabah 8 den akşam 8 e kadar kombi ynmıor ve haftanın 3 günü evde yokuz o 3 günde de yanmıyor buna rağmen 360 tl fatura ödedik bu ay:KK57:
Evin konumundan ötürü sanırım birde altım üstüm çok yakıyo etkisi buyük

Bende mersindeyim 220 geldi bize sicak suyunuz aciksa her seferinde ac kapa yapsaniz bile cesmeyi yakar onun disinda gunduz gunes aliyor die 35 e cekiyoruz hece 40 ta banyoyu yakmiyoruz 2+1 butun odalar acik esim peteklerin arkasina kopuk yapti aliminyum folyo gibi biseyi duvar kismina onune kopuk gibi bisey koyup peteğin arkasina koyduk duvardan gelen sogugu engelliyor böylece daha az yakmaya vesile oluyor. Bi de tum vanaları termostatli vana yaptik oda isisina gore petekler kendini ayarlıyor haliyle kombi daha az yakıyor kombimiz boschun yogusmali kombisi bi de 7. Kattayiz ev 7 katli olmasina ragmen diger komsulardan az geliyor fatura bu sayede.

X