- 16 Ekim 2017
- 585
- 690
Hiç mi yakmadınızAyy bana ankaranin ayazında 40 tl gelmiş, size mersin gibi bi yerde nasıl okadar gelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç mi yakmadınızAyy bana ankaranin ayazında 40 tl gelmiş, size mersin gibi bi yerde nasıl okadar gelmis
Vaillant kullanıyorum...dediğiniz gibi o derecelerde yakarım yalnız 3 Petek yanıyor. En fazla 160 geldi kombi ile de alakalı olabilirKızlar başka kombiciyi aradım gelip bakıcak birazdan hadi hayırlısı
Kızlar başka kombiciyi aradım gelip bakıcak birazdan hadi hayırlısı
Vaillant kullanıyorum...dediğiniz gibi o derecelerde yakarım yalnız 3 Petek yanıyor. En fazla 160 geldi kombi ile de alakalı olabilir
Slm ben de adanada oturuyorum 40_45 arası kullanıyorum hiç kapatıyorum 269 geldi kombinizi çok yüksek ısıda kullanıyorsunuz bunu bilin o yüzden çok gelmiş kombiyle alakası yok evde kısa kollumu geziyorsunuz anlamadım. Birde evi uzun süre havalandırmayın tavsiyem ev soğuyunca tüketim artıyor çünkü
60 lira indirim oda iyiKızlarr gözüm aydın olsun diyeyim dogalgazda%10 indirim yapıcaklarmış.
klimadan olabilir benm evim 170 mt2 akşamları sabah 6 dan sabah 9 a kadar yanar vailliant bize en fazla 200 gelir eski kombiler hem güzel ısıtıyor hemde az yakıyor bence.Benim kombi 15 yıllık vardırEki Görüntüle 2218726 Kızlar napacagız bilemedik yaşadıgımız şehir çok soguk değil mersin de oturuyoruz . Evim 140 m* 3+1 .
2 odayı kullanmıyorum ve dogalgaz faturası 630 tl geldi ilk defa kullanıyoruz dogalgaz. Çalışan petek sayısı 4 +banyo
Alarko kombi kullanıyoruz 50 ile 55 derece arasında onun dışında yeterince ısıtma yaptıgını düşünmüyorum . Acabaga ana kombi mi çok yakıyor ondan dolayımı böyle oldu bilemedik.
Komşumun birine 743 tl gelmiş onunkide alarko kombi. Fakat dier komşularıma 200 ile 250 arası gelmiş kombinelerinin markaları farklı . Sizce napalım bilemedik klimamı alsak elektrikli soba mu fikriniz nedir?
Aynen bildiğimiz 40 7 8 gün yakmışımdır40 mı nasıl yani? Hani şu 39 dan sonra gelen tek sıfırlı olan mı? :)
Rahat bi 7 8 gün yaktım hiç kapatmadan.Hiç mi yakmadınız
Servisi zaten burda 2 yer bakıyor serbis olarakKeşke başka kombici yerine kombinizin servisini arasaydınız.
Evim çok soğuk olmuyor.40 nasıl geliyor ya ?
40 la isiniyorum demeyin kesinlikle inanmam
Gercekten 40.40 mı? Bu konudan da ilginçmiş.
400₺ olmasın o?
Zira 40₺ sabit ücret bile değil..
Evin konumundan ötürü sanırım birde altım üstüm çok yakıyo etkisi buyükbende ankaradyım bu ayda nasıl 40 tl gelmiş anlamadım galiba yakmıyosunuz, eşimde bende çalışıyoruz sabah 8 den akşam 8 e kadar kombi ynmıor ve haftanın 3 günü evde yokuz o 3 günde de yanmıyor buna rağmen 360 tl fatura ödedik bu ay
Konya da 50-60 yapıyorlar.Yetkili servis.200 civarı bir ücreti var ancak çok farkediyor