- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
Faturada 98tl kdv yazıyor başkada yokAbonelik ücreti yansımış olabilir zira yüksek abonelik ücreti .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faturada 98tl kdv yazıyor başkada yokAbonelik ücreti yansımış olabilir zira yüksek abonelik ücreti .
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen 55 derecede bile oda soguk kalıyor bebeğimin üstü açıldımı üşüyor hapşuruyor ayaklar buzgibiBugün Bursa 2 derece , Mersin 18, bizim kombi 51 derecede. Bence siz evde şort giyecek kadar yakmışsınız sanırım.
Abonelik ucreti faturada yazmaz ki zaten dogalgazi actirdigin zaman bi para odersin benim bildigim abonelik ucreti bu o da zatendaha kullanmadan once oduyorsun yanlissa duzeltilsin...Faturada 98tl kdv yazıyor başkada yok
Dediklerinn hepsini yaptım canım
Dogru 600e yakın bir ücret ödedik.Abonelik ucreti faturada yazmaz ki zaten dogalgazi actirdigin zaman bi para odersin benim bildigim abonelik ucreti bu o da zatendaha kullanmadan once oduyorsun yanlissa duzeltilsin...
40 MI ben akşama kadar işteyim sadece gece yakmaya 100 gelmişAyy bana ankaranin ayazında 40 tl gelmiş, size mersin gibi bi yerde nasıl okadar gelmis
Dogru haklısınDediklerimin hepsini yapmış olamazsınız zira bir yerde bir sıkıntı var. İzmirde yaşıyorum, muhtemelen mersin daha sıcaktır. Evim kuzeye bakıyor, sizinkinden biraz ufak. 7-24 açıktır kombim derecesi değişir sadece. Bana 177 gelirken size 600 küsur geliyorsa bir yerde bir hata yapıyorsunuz demektir. Amacımız yardımcı olmak ama bu şekilde yardım edemeyiz.
Kucuk bebeklerin ayaklari zaten yaz mevsiminde bile soguktur benim bildigim...onun disinda dediklerimi yapin bakalim belki duser fatura...once kombi petek baktirin acmadigin odalari acip 45 e getir sonra kapi pencere kenar ve altlarina silikon yada sunger yapistirin... bir ayda boyle deneyin bakamBilip bilmeden konuşmayın lütfen 55 derecede bile oda soguk kalıyor bebeğimin üstü açıldımı üşüyor hapşuruyor ayaklar buzgibi
Biz 400 odedik.. bu odedigjn parayi sana geri veriyorlar sonra tabi... aboneligi iptal ettirdiginde borcun var borcun kadarini kesip kalani geri veriyorlar borcun yoksa odedigin hepsini geri veriyorlarDogru 600e yakın bir ücret ödedik.
Aynn canımBiz 400 odedik.. bu odedigjn parayi sana geri veriyorlar sonra tabi... aboneligi iptal ettirdiginde borcun var borcun kadarini kesip kalani geri veriyorlar borcun yoksa odedigin hepsini geri veriyorlar
Belki yazılmıştır okumadım.tüm yorumları
bu banyodaki petek daha doğrusu kurutmalık faturayı aşırı miktarda artırıyor.Apartman görevlimizden duydum biz komple kapattık banyoyu.
ben mersinliyim. dogal gaz geldi mi oralara:)Eki Görüntüle 2218726 Kızlar napacagız bilemedik yaşadıgımız şehir çok soguk değil mersin de oturuyoruz . Evim 140 m* 3+1 .
2 odayı kullanmıyorum ve dogalgaz faturası 630 tl geldi ilk defa kullanıyoruz dogalgaz. Çalışan petek sayısı 4 +banyo
Alarko kombi kullanıyoruz 50 ile 55 derece arasında onun dışında yeterince ısıtma yaptıgını düşünmüyorum . Acabaga ana kombi mi çok yakıyor ondan dolayımı böyle oldu bilemedik.
Komşumun birine 743 tl gelmiş onunkide alarko kombi. Fakat dier komşularıma 200 ile 250 arası gelmiş kombinelerinin markaları farklı . Sizce napalım bilemedik klimamı alsak elektrikli soba mu fikriniz nedir?
Bizim banyo hiç soğuk olmuyor ki ankara da yaşıyorum şu anda da kar yağıyor hatta.Ay en çok ısınması gereken yer banyo değil mi? Kıymetli totoşlarımız buz gibi klozete mi değsin?
Şaka bir yana banyo çabuk soğur fayans olduğu için. Bu da evin ortalama ısısının düşmesine ve kombinin daha çok çalışmasına sebep olur.
O iyimiş, soğumuyorsa sıkıntı yok. Benim banyo evden bir iki derece düşük mesela havlupan açık olduğu halde.Bizim banyo hiç soğuk olmuyor ki ankara da yaşıyorum şu anda da kar yağıyor hatta.
Büyük bi sitede oturuyoruz bilhassa yazı asmis yonetim faturalar bu şekilde daha düşük gelir diye.
Misal bize 110 lira geldi gayet memnunum ben banyoyu hiç açmadığım halde hiç üşümüyorum.
Bu soruyu daha önce niye soran olmadı güney illerinde doğalgaz verilen fazla il yok bildiğim kadarıyla Antalya’da Alanya da yaşayan tanıdıklarım var orda yok meselaben mersinliyim. dogal gaz geldi mi oralara:)
Aynn varben mersinliyim. dogal gaz geldi mi oralara:)