- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.460
Meekezi sistem mi banyolar alttan isitmali mi muhtemelen ondandir3 ay ocakta kullandım böyle bişi olmadı şimdi niye böyle olsu anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meekezi sistem mi banyolar alttan isitmali mi muhtemelen ondandir3 ay ocakta kullandım böyle bişi olmadı şimdi niye böyle olsu anlamadım
Viessman BuderusDiğer 2 marka ne?
Valla o zaman sizin evde yalıtım yoktur, kombi de çok yakan kombidir . Ama cidden benim evim de büyük 3+1 giris kat altta ev yok üsttekiler de yurt dışında oluyor kış mevsiminde, 1 buçuk ay önce açtık benim de 1 aylık bebeğim var bir fatura 270 geldi diğeri gelmedi henüz. Ama şunu diyeyim Mersin için 50 derece baya yüksek bence.Bilip bilmeden konuşmayın lütfen 55 derecede bile oda soguk kalıyor bebeğimin üstü açıldımı üşüyor hapşuruyor ayaklar buzgibi
Yok yok degilElektrik sobadi dedigin ufo mu ay hic kullanma derim hic faydasi yok... isitmiyo bi kere sadece kendini isitiyo hava kurutuyo bas agrisi yapiyo... sayaci da fisek gibi donduruyo...
Diğer 2 marka ne?
Ben de mersindeyim,benim de bebeğim küçük ve üstünü açıyor, benimde 2 odam kapalı ve şu anda korkuyorum çünkü faturam henüz gelmedi :)Yeni bebegim oldu ufacık üstü açıldımı hapşuruyor kesinlikle ya çift yoguşmalı yada klima
Bizim de ilk faturamiz çok yüksek gelmişti sonra komşuların uyarısıyla banyonun petegini tamamen kapattık fatura yarıya indi sonraki ay. Sadece banyo bütün evin yaktigindan fazlasını yakıyormus. Sebebini bilmiyorum ama bu dahaki aya deneyin isterseniz.Eki Görüntüle 2218726 Kızlar napacagız bilemedik yaşadıgımız şehir çok soguk değil mersin de oturuyoruz . Evim 140 m* 3+1 .
2 odayı kullanmıyorum ve dogalgaz faturası 630 tl geldi ilk defa kullanıyoruz dogalgaz. Çalışan petek sayısı 4 +banyo
Alarko kombi kullanıyoruz 50 ile 55 derece arasında onun dışında yeterince ısıtma yaptıgını düşünmüyorum . Acabaga ana kombi mi çok yakıyor ondan dolayımı böyle oldu bilemedik.
Komşumun birine 743 tl gelmiş onunkide alarko kombi. Fakat dier komşularıma 200 ile 250 arası gelmiş kombinelerinin markaları farklı . Sizce napalım bilemedik klimamı alsak elektrikli soba mu fikriniz nedir?
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen 55 derecede bile oda soguk kalıyor bebeğimin üstü açıldımı üşüyor hapşuruyor ayaklar buzgibi
ankara da dondurucu soğuk var şu an ama evde tişörtle dolanıyoruz.Ev alacaklara ya da kiralayacaklara ısrarla merkezi sistem öneririm ödediğimiz faturaların karşılığını alıyoruz en azından sıcacık oturuyoruzEvin içi kaç derece
Derece almak çok kolay ve ucuz
Bebek küçükse hareket etmiyorsa üşür
İçerisi 30 derece olsa da üşür
Sizin üstünüzde ne var mesela
Şu an burada dışarısı 2 derece ev 23 derede ve üzerimde uzun kollu penye var
Bende oda termostatı var ama 55 derecede sürekli kombi yansa ev kesin daha sıcak olur
10 gün önce bana 388 geldi evim 185 metrekare angara soğuğu.izmir de o faturaya şaştım çok fazlaİzmirde yalıtımsız apartmanda tek doğalgaz abonesiyim (diğerleri klima kullanıyor). Gündüz 40-gece 45/48 şeklinde yaktım geçen hafta 500tl geldi fatura.
Çok saçma kesin bir problem varİzmirde yalıtımsız apartmanda tek doğalgaz abonesiyim (diğerleri klima kullanıyor). Gündüz 40-gece 45/48 şeklinde yaktım geçen hafta 500tl geldi fatura.
Ufak bir ek yapayım. Mutlaka üst kata alt kata ısınıp ısınmadığını sormak lazım. Bizim önceki ev merkezi sistemdi, petekler kendini ısıtamıyordu ama 3 yıl önce yaz kış 300 tl aidat ödüyordukankara da dondurucu soğuk var şu an ama evde tişörtle dolanıyoruz.Ev alacaklara ya da kiralayacaklara ısrarla merkezi sistem öneririm ödediğimiz faturaların karşılığını alıyoruz en azından sıcacık oturuyoruz
10 gün önce bana 388 geldi evim 185 metrekare angara soğuğu.izmir de o faturaya şaştım çok fazla
Ben de 7 yıl Ankara’da yaşadım bu tarz sarsıldığımı hatırlamıyorumÇok saçma kesin bir problem var
Ankaranın en tepesinde oturuyorum kombin hiç kapanmıyor 40-45 derece sabit yakıyorım geçen sene 200 lira fatura gelirken zamdan ötürü aylık 260 liraya çıktı