- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
Ev eşimin evi canımKonu sahibi icin yazdim bebegi icin ama evet canim yanlis yazmisim onun ev sahibiyle derdi yok pardon... bu arada bebek yoksa durumunuz da uygunsa tasinin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev eşimin evi canımKonu sahibi icin yazdim bebegi icin ama evet canim yanlis yazmisim onun ev sahibiyle derdi yok pardon... bu arada bebek yoksa durumunuz da uygunsa tasinin bence
doğrudur.Ben de 25 derece diye duymustum.. daha dogrusu 25 dereceye kadar ideal diyordu
Acmazsan israf olcak asil diyoruz ama... aciklamasinida yapiyoruz... acmadigin oda soguk olcak.. diger odadaki petek o acilmayan odayi isitabilmek icin daha fazla enerji harcayacak... daha cok enerji de esittir daha cok fatura... birde boyle dene bakalim ya...
Ben de 25 derece diye duymustum.. daha dogrusu 25 dereceye kadar ideal diyordu
Yanlis yazdim ya sana bu mesajim da bakmadan yazdimKonuyu açan benim o değil canım
Canım ev ısınmıyor bi terslik vardoğrudur.
konu sahibi evim 125 m2 3+1 kuzey-doğu cepheli sizin kadar yaksam evde kısa kollu giyer gezeriz
Kombi mantığını Türk insanı çözemedi hala.
Sanıyorlar ki kapısı kapatılınca odadaki soğuk anlaşılmıyor :)
Bu odadaki vanayı kapatıp ekonomi yaptığını sananlar çoğalınca uzmanlar açıklama yaptı ama hala çevremde de var böyle düşünenler..
Kombi evin içindeki hızlı ısı düşüşünü algılayıp daha sık alev alıyor..
Canım komşumun bütün odalar açık 743 gelmiş ona ne demeli onun evide 140mtkareEn tasarruflu ısı 22-23 derece. Ama tek kat ince giysiyle sere serpe oturacağınız ısı 25 derece. Kış mevsiminde biraz kalın giyinebiliriz bence.
Konu sahibi, doğalgaz kullanırken hatalar yapıyorsunuz bir çok insan gibi, sonra neden faturam çok geldi diyorsunuz. Söylenenleri de dinlemiyorsunuz. Nasıl çözüm bulalım size?
Bebekler icin canim 25 dereceye kadar ideal diye duymustumEn tasarruflu ısı 22-23 derece. Ama tek kat ince giysiyle sere serpe oturacağınız ısı 25 derece. Kış mevsiminde biraz kalın giyinebiliriz bence.
Konu sahibi, doğalgaz kullanırken hatalar yapıyorsunuz bir çok insan gibi, sonra neden faturam çok geldi diyorsunuz. Söylenenleri de dinlemiyorsunuz. Nasıl çözüm bulalım size?
yalıtım sıkıntısı mı var acaba?Canım ev ısınmıyor bi terslik var
yalıtım sıkıntısı mı var acaba?
Canım komşumun bütün odalar açık 743 gelmiş ona ne demeli onun evide 140mtkare
Bebekler icin canim 25 dereceye kadar ideal diye duymustum
Dediklerinn hepsini yaptım canımYüksek ısıda yakarsanız gelir, kombiniz tasarruflu değilse gelir, kombinize yıllık bakım yapılmadıysa, peteklerinizde hava varsa, eviniz yalıtımlı değil ya da kapıdan pencereden soğuk giriyorsa, oda termostatı kullanmıyorsanız gelir. Size de gelir komşunuza da gelir. Kışa girmeden yapmanız gereken bir sürü şey var, bunları yapmadıysanız ki yeni kullanıcısınız bilmemeniz normal o faturalar kabarır.
O zaman kombi de sikinti olabilir ya da peteklerde.. ve lutfen acmadigin odayi ac ama once kombiye petege baktir once... camini kapini kapinin altini kenarlarini kontrol et silikon veya sunger yapistir camlara da aynini yap... ama hepsinden once petegi kombiyi kontrol ettirinIsı yalıtımı var canım evimin altındada market var bina 2 yıllık
Canım komşumun bütün odalar açık 743 gelmiş ona ne demeli onun evide 140mtkare